Şimdi Ara

taraklı ayağa yok mu bi çare?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
41.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayaklarım numara olarak fazla büyük olmamasına rağmen(40) 41-42 almak zorunda kalıyorum taraklı ayaklarımdan dolayı. hem aldığım ayakkabı boy olarak çok büyük geliyo hemde ne yaparsam yapayım ayağımı bastığımda resmen 2 ayak boyuna geldiğinden ayakkabı açılıp rakete dönüyo. yokmudur bunun bi yolu çaresi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 11 Nisan 2010; 22:08:41 >

• benimde öyle, 1 numara büyük alıp içine tabanlık koyduruyorum, hem taraklı olması sorun yaratmıyor hemde ayakkabı her adımda bükülmüyor.
  • tabanlık? nasıl bişey o?
  • tarak ?
  • Kalsın saçını tararsın işte
  • mesela spor ayakkabı aldın, ayakkabının tabanına ince bir katman koyuyor (en basitinden adidas alırsan mesela, kendi tabanlığı var, istersen koyuyor satıcı) , giydikten sonra 5mm kadar yükseliyor taban.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

mesela spor ayakkabı aldın, ayakkabının tabanına ince bir katman koyuyor (en basitinden adidas alırsan mesela, kendi tabanlığı var, istersen koyuyor satıcı) , giydikten sonra 5mm kadar yükseliyor taban.

peki küçük parmağın dışarı pörtlemesini engelliyor mu bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen ya benimde aynı sorun var.
    benim yöntemim ayakkabıyı baglamamak.bol bırakıyorum bi de yere yakın ayakkabılar kullanıyorum biraz da olsa rahat ediyorum.ama baglayınca cok kötü duruyo
  • bugüne kadar küçük parmağıma hiçbirşey olmadı

en kötü koydurursun, beğenmezsen çıkarırsın, yani sonsuza dek ayakkabıda kalması gerekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

aynen ya benimde aynı sorun var.
    benim yöntemim ayakkabıyı baglamamak.bol bırakıyorum bi de yere yakın ayakkabılar kullanıyorum biraz da olsa rahat ediyorum.ama baglayınca cok kötü duruyo

bende tam tersi ayağımı biraz olsun topluyo diye sıkı sıkı bağlıyorum. ama nafile. ne kadar sıkarak bağlasamda yine küçük parmağım pörtlüyo dışarı...
  • converse taraklı ayakları hiç göstermiyo iyi sarıyo bu iyi bi çözüm olabilir.
  • Ayak fetişcileri basar konuyu birazdan.
  • Benim ayak hem çok taraklı hem de çok büyük. Bunun çözümü yok mudur? Ayakkabı ayağımda küçük gözüksün yeter yani Yanlardan istediği kadar sıksın artık umrumda değil. Sadece boydan normal gözükse yeter. Palet gibi ayak ya
  • Hem taraklı hemde 45-46 numara giyenler ne yapsın peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Hem taraklı hemde 45-46 numara giyenler ne yapsın peki ?

Hacı boy 1.90sa sorun yok. Ben de o çok sıkıntı oluyor işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

quote:

Hacı boy 1.90sa sorun yok. Ben de o çok sıkıntı oluyor işte

Boy o civarda ama ayakkabı bulmak sıkıntı oluyor. Genelde 46 numara bulamıyorum istediğim tarzda bulduklarım ise ayağım taraklı olduğu için rahat edemiyorum. 45 numara alıp genişletmek zorunda kalıyorum

• quote:

hem taraklı hemüde 48 giyiyorum basket ayakkabısı bot başka birşey giyemiyorum adam akıllı
  • Benim de taraklı.
  • benimde taraklı ayak adeta 6. parmak gibi duruyor boy 1.80 ayak numarası 45-46 converse 43
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Benimkide taraklı. Ama bağcıkları hiç ama hiç sıkmıyorum. Hem böyle daha rahat oluyo hemde havalandığından hiç koku felanda olmuyo. Ayakkabıdaki bozulma ayak şeklinden dolayı daha az oluyor bakınız:

Abimde aynı ayakkıbılardan var. Bacıkları sıkmıyorum demişsin iyi yapıyorsun, ben bacıkları bağlamıyorum ortalıkta gezdiriyorum. Çok rahat oluyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.