Şimdi Ara

Tarayıcı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esenlikler, örneğin tarayıcımı açtığımda tek bir sayfa bile olsa, görev yöneticisinden çalışan işlemlere baktığımda 6 tarayıcı ve tarayıcı crashreporter çıkıyor.
    Sayfa sayısı arttıkça, görev yöneticisinde tarayıcılarda artıyor, bu nedenle format attım malesef değişmedi.
    Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PENTİGİN1944 -- 21 Ağustos 2013; 21:35:25 >

• Yedekledigimiz programları kullandıktan sonra formatın bir etkisi olmaz.Viruslu bir dosya yedeklediysen formattan sonrada aynı dosyayı yüklediysen formatın ne anlamı kaldı..Virus gibi geldi bana bir combofix programını indirip calıstırırmısın 10 dakikanı alır...
  • turkay11 Arakadaşım ivedi yanıtınızdan ötürü teşekkür ederim, ama hiç bir dosyayı yedeklememiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PENTİGİN1944 -- 21 Ağustos 2013; 21:50:46 >
  • PENTİGİN1944 P kullanıcısına yanıt
    Chrome dir seninkki doğal bir sey sorun yok.Performans düşüşü olmaz merak etme..
  • Bütün tarayıcılarda aynı sorun var, olanların hepsini denedim ve aşırı derecede bellek şişiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome çözünürlük sorunu
    11 yıl önce açıldı
    opera tarayıcı youtube sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.