Bildirim
TARAYICI TAVSİYESİ LÜTFEN!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yazıcıların böyle bir özelliği olup olmadığını bilmiyorum ama bunun için programlar var fotoğraftan bile yapabiliyorlar ama ismini unuttum -
quote:
Orjinalden alıntı: sarikanarya567
Yazıcıların böyle bir özelliği olup olmadığını bilmiyorum ama bunun için programlar var fotoğraftan bile yapabiliyorlar ama ismini unuttum
dediğiniz programın adı ABBYY FineReader çok güzel program bende kullandım türkçe dildesteğide bulunuyor ayriyetten benim yazıcının cd sinden de çıktı arkadaşın tarayıcısındanda çıkar -
dostum bence tarayıcı alacaksan epson v200 modeli cok güzel bir cihaz 4800*9600 dpi çözünürlükte ve otomatik kırmızı göz düzeltme ve görüntü düzeltme vs..gibi bircok özellik bulundurmakta
ayrıca fine reader yazılımı içinden cıkıo ve ayrıca internetten ocr programını ücretsiz indirip sorunsuz kullanabilirsiniz.
kesinlikle tavsiye edilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X