Şimdi Ara

TARAYICI YAZICI ne alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda birşeyler var okulumda gördüğüm dersleri hem kitap hemde defter notlarını tarayarak ınt sitesinde paylaşıma açmak istiyorum ama bunun için nasıl bir tarayıcı almalıyım bilemiyorum birde üniversite müh okuyan biri için ne tür bir yazıcı önerirsiniz yani yazıcı+tarayıcı +fotokopi gibimi yoksa tarayıcı ayrı yazıcı ayrımı olsun sonra tarayıcılarda el ile taramalı olanlar var ufak olanlar onları önerirmisiniz yazıcıda ise bitmeyen kartuşluları tavsiye edermisiniz, arada da tabi renkli resimde dosyada alabilirim bunuda söyliyeyim

• öncelikle sadece taramak için kullanacaksan sadece tarayıcı al derim.
    küçük el tipi tarayıcılar var telefunkenin 180 tl gibi fiyatları var ama 600x600 dpi tarıyor eğer tarayıcının çok yüksek dpi da taramasını istemiyorsan hepsi bi arada bir yazıcı alabilirsin (1200x1200 dpi yeter dersen)

öğrenciysen tavsiyem bitmeyen kartuş sistemini yapman maliyet olarak daha ucuz olur senin için canonun mp 250 modeline uygulanıyor.Çıktı olarakta 3000 sayfa garanti diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum denemedim.
  • Merhaba,

Bitmeyen kartuşlu bir yazıcı düşünürseniz size ekonomik çözümler sunabiliriz.Yanındaki tank sayesinde 3000 sayfa siyah ve renkli baskı alma imkanı sağlamaktadır.Yazıcı tarayıcı ve fotokopi özelliği bulunmaktadır.Hem yazıcı hemde tank 2 yl garantilidir.Aşağıdaki linkten ürünü inceleyebilirsiniz.Saygılar.

http://kartusnet.com/canon-mp-280-yazici-bitmeyen-kartuslu.html

TARAYICI YAZICI ne alayım

• bbakirtas54 teşekkürler bilgi için
    özgürbaskıdünyası kafamda kesın bir bilgi yok biraz araştırdıktan sonra alıcam sanırım şimdilik sadece bilinçlenmem gerekiyor
  • Bu arada anladığım kadarıyla önemli olan tarama yapabilmeniz...O yüzden özellikle çoklu sayfa tarama yapabilmen için döküman besleyicili bir tarayıcı veya döküman besleyiciye (ADF) sahip ucuz bir ink jet MFP alman.Bazı markalarda direk USB belleğe tarama yapabilen modeller de var.Bütçene göere bir model seçmen gerekli.Bu arada internete konan dökümanları pdf formatında koyacaksan tek tek elle taraman oldukça zor.Dediğim gibi bütçene göre bir ADF li ürün seçmen lazım.
  • minolta35 yorum için teşekkür eederim ama benim bu noktada teknık bilgi yetersizliğimden dolayı bu konuda biraz bilgilendirme yapabilirmisin birde bir iki örnek sunabileceğin makina varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.