Şimdi Ara

Tarayıcıda Beyaz Sayfa Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 4 gündür adsl internet bağlantısında problem yaşıyorum, servis sağlayıcım superonline.İnternet bağlantımla ilgili herşey düzgün görünüyor.Adsl, internet ışığı var, modem ip alıyor, opendns kullanıyordum dnsden kaynaklandığını düşünürerek otomatik atama yaptım onunla da denedim.Superonline müşteri hizmetlerinin isteği üzerine modemi de yeniledim. Modeme bir çok kere reset attık, modem ayarları yaptık. Evdeki hiç bir cihazdan internete bağlanamıyorum hepsinde yüklemede kalıyor. Farklı tarayıcılarda da durum aynı. Superonline ile 4 günlük görüşmenin sonunda onlarla alakalı bir problem olmadığını ve teknik destek gönderemeyeceklerini söylemeye inat ettiler.Bilgisayarcılarla görüşün gibi komik şeyler söylediler. Farklı dnsler denedim, modemden ping aldım, komut isteminden googledan ping almak istediğimde zaman zaman alıyor zaman zaman almıyor, tracert komutunda ise bazı sıralarda * * * alıyorum.Açıkcası hiç bir çıkış yolu bulamadım. Ttnete geçsem altyapının aynı olması beni endişelendiriyor.Herhangi bir fikir veya yardıma açığım.Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.