Şimdi Ara

Tarayıcıdan Ses Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bununla alakalı bir kaç baslık buldum. Fakat cevap alamadım. İnternette video izlerken ses bir anda gidiyor ve geri gelmiyor. İnternette ne kadar çözüm varsa denedim. Recoverdan tekrar windows kurdum. Codecleri günceledim. Driveri silip tekrar yükledim. Ancak hiç birisi fayda etmedi. Bana yardımcı olun 2 haftadır bununla uğrasıyorum...

• ses kartının kendisinde bir sorun olmasın ? belki bir yerinde tutukluluk yapıyordur belki bi yeri yanmıştır bi teknik servise göster yada birinden ödünç ses kartı al anakartla uyumlu onunla dene sorunun ne olduğu ortaya çıkar.Dediğiniz kadarıyla yazılımsal yönde bir sorun yok
  • space_life kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda yüklü dosyalarda herhangi bir problem olmuyor ses açısından orası kafamı karıstırdı benim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiMühendis

Bilgisayarda yüklü dosyalarda herhangi bir problem olmuyor ses açısından orası kafamı karıstırdı benim?

windows 7 ve 8 de sağ alttaki ses simgesine tıklayın karışıtırıcıyı seçin ordan tarayıcının sesini sonuna kadar çekin videoyu açın izlerken bakın bi ses geliyormu?
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    Ses ilk gittiğinde ordan kapanmıstı düzelttim ama su an orasıda açık.
  • tamam üstad ses kartın arızalıdır başka bi problem olamaz dediğin kadarıyla
  • quote:

Ses ilk gittiğinde ordan kapanmıstı düzelttim ama su an orasıda açık.

video açıkken bakın oraya tarayıcının olduğu yerdeki yer yükseliyormu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yükseliyor bir problem görünmüyor orda.
  • quote:

Yükseliyor bir problem görünmüyor orda.

yükseliyorsa ses geliyordur fakat hoparlörden çıkmıyor ses kartı driverini güncellemeyi ya da kaldırıp yeniden kurmayı denedinmi?
    driver güncel ayriyeten silip tekrar yükledim yine bişey değişmedi. Kayıt defteriyle de bayagı oynadım ama nafile.
  • quote:

driver güncel ayriyeten silip tekrar yükledim yine bişey değişmedi. Kayıt defteriyle de bayagı oynadım ama nafile.

flash playeri tamamen silip k.lite codec pack kurup denermisiniz?
    flash playeri kurmadan mı codec le deniyim? Eğer silip tekrar yüklemeyse hepsini yaptım.
  • quote:

flash playeri kurmadan mı codec le deniyim? Eğer silip tekrar yüklemeyse hepsini yaptım.

silip yüklediyseniz codec kurup deneyin
    son sürüm codec te kurdum. Recoverdan windows kurdum sonra herşeyi sıfırdan yükledim sayılır.
  • quote:

son sürüm codec te kurdum. Recoverdan windows kurdum sonra herşeyi sıfırdan yükledim sayılır.

valla bende çözümler bitti gibi bişi birazdan format at dicem :D internetten olmayacak şekilde müzik açarmısınız ses geliyormu bakın
    oda geliyor :D Sanırım formata kalıcaz bi dahi filan çıkmazsa :D Neti arastırdım daha çıkmadı da :) Yinede teşekkür ederim. Bakalım belki baska fikri olan biri çıkar.
  • quote:

oda geliyor :D Sanırım formata kalıcaz bi dahi filan çıkmazsa :D Neti arastırdım daha çıkmadı da :) Yinede teşekkür ederim. Bakalım belki baska fikri olan biri çıkar.

müziği denedinizmi?
    tbiki denedim :)
  • Sorunu buldum ama tam olarak anlıyamadım pc nin ya kulaklık haznesi bozuk yada hoparlörü nasıl anlarım ben bunu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.