Forumda bununla alakalı bir kaç baslık buldum. Fakat cevap alamadım. İnternette video izlerken ses bir anda gidiyor ve geri gelmiyor. İnternette ne kadar çözüm varsa denedim. Recoverdan tekrar windows kurdum. Codecleri günceledim. Driveri silip tekrar yükledim. Ancak hiç birisi fayda etmedi. Bana yardımcı olun 2 haftadır bununla uğrasıyorum...
ses kartının kendisinde bir sorun olmasın ? belki bir yerinde tutukluluk yapıyordur belki bi yeri yanmıştır bi teknik servise göster yada birinden ödünç ses kartı al anakartla uyumlu onunla dene sorunun ne olduğu ortaya çıkar.Dediğiniz kadarıyla yazılımsal yönde bir sorun yok
space_life
kullanıcısına yanıt
Bilgisayarda yüklü dosyalarda herhangi bir problem olmuyor ses açısından orası kafamı karıstırdı benim?
quote:
Orijinalden alıntı: MultiMühendis
Bilgisayarda yüklü dosyalarda herhangi bir problem olmuyor ses açısından orası kafamı karıstırdı benim?
windows 7 ve 8 de sağ alttaki ses simgesine tıklayın karışıtırıcıyı seçin ordan tarayıcının sesini sonuna kadar çekin videoyu açın izlerken bakın bi ses geliyormu?
oguz298
kullanıcısına yanıt
Ses ilk gittiğinde ordan kapanmıstı düzelttim ama su an orasıda açık.
tamam üstad ses kartın arızalıdır başka bi problem olamaz dediğin kadarıyla
quote:
Ses ilk gittiğinde ordan kapanmıstı düzelttim ama su an orasıda açık.
video açıkken bakın oraya tarayıcının olduğu yerdeki yer yükseliyormu?
yükseliyorsa ses geliyordur fakat hoparlörden çıkmıyor ses kartı driverini güncellemeyi ya da kaldırıp yeniden kurmayı denedinmi?
oguz298
kullanıcısına yanıt
driver güncel ayriyeten silip tekrar yükledim yine bişey değişmedi. Kayıt defteriyle de bayagı oynadım ama nafile.
quote:
driver güncel ayriyeten silip tekrar yükledim yine bişey değişmedi. Kayıt defteriyle de bayagı oynadım ama nafile.
flash playeri tamamen silip k.lite codec pack kurup denermisiniz?
oguz298
kullanıcısına yanıt
flash playeri kurmadan mı codec le deniyim? Eğer silip tekrar yüklemeyse hepsini yaptım.
quote:
flash playeri kurmadan mı codec le deniyim? Eğer silip tekrar yüklemeyse hepsini yaptım.
silip yüklediyseniz codec kurup deneyin
oguz298
kullanıcısına yanıt
son sürüm codec te kurdum. Recoverdan windows kurdum sonra herşeyi sıfırdan yükledim sayılır.
quote:
son sürüm codec te kurdum. Recoverdan windows kurdum sonra herşeyi sıfırdan yükledim sayılır.
valla bende çözümler bitti gibi bişi birazdan format at dicem :D internetten olmayacak şekilde müzik açarmısınız ses geliyormu bakın
oguz298
kullanıcısına yanıt
oda geliyor :D Sanırım formata kalıcaz bi dahi filan çıkmazsa :D Neti arastırdım daha çıkmadı da :) Yinede teşekkür ederim. Bakalım belki baska fikri olan biri çıkar.
quote:
oda geliyor :D Sanırım formata kalıcaz bi dahi filan çıkmazsa :D Neti arastırdım daha çıkmadı da :) Yinede teşekkür ederim. Bakalım belki baska fikri olan biri çıkar.
müziği denedinizmi?
oguz298
kullanıcısına yanıt
tbiki denedim :)
Sorunu buldum ama tam olarak anlıyamadım pc nin ya kulaklık haznesi bozuk yada hoparlörü nasıl anlarım ben bunu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme