Şimdi Ara

tarayıcılar aniden çöküyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neye göre kapandığını anlamıyorum bazen youtube da bir videoya girerken bazen adult sitelere girerken adult koruması desem adult içerik olmayan sitelerde de kapanıyor bazı adult sitelere girince de kapanmıyor anlamadım google chrome firefox opera hepsinde aynı şey oluyor yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara delik -- 17 Ekim 2009; 11:38:46 >

• Dostum bendede aynı sorun vardı. sen antisansur kullanıyormusun ?
  • evet ama kaldırdım
  • Virüs taraması yapmayı denediniz mi ?
  • filtre programına dair ne varsa hepsini kaldır.
    bazı filtre programlar meb'in sitesini bile zararlı olarak görüyor, tarayıcıyı kapatıyor
  • Filtre ve engelleyici programlarını kaldırmanı tavsiye ederim.Onlar bazı durumlarda , bazı yerleri zararlı olarak görebiliyor.Bir defasındawww.hepsiburada.com u bile engellediğini hatırlıyorum.Filtre programı olarak kullanacak bir program arıyorsan özelden mesaj atabilirsin.Burada illegal olduğu için adını veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --Kemalist--

Filtre ve engelleyici programlarını kaldırmanı tavsiye ederim.Onlar bazı durumlarda , bazı yerleri zararlı olarak görebiliyor.Bir defasındawww.hepsiburada.com u bile engellediğini hatırlıyorum.Filtre programı olarak kullanacak bir program arıyorsan özelden mesaj atabilirsin.Burada illegal olduğu için adını veremiyorum.

sadece antisansür vardı onu da kaldırdım hala devam ediyor sorun

• Kotalı internet mi kullanıyorsunuz ?

Ekleme: Anlık internet kullanım değerinizi ölçebilirseniz iyi olur. Tarayıcı kapanıp arka planda neti kullanan birşeyler olabilir diye düşünüyorum.

Pc de virüs,spy ve trojan gibi zararlıların olmadığından emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prokizya -- 18 Ekim 2009; 20:44:25 >
  • Kaldır yeniden kur tarayıcını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.