Şimdi Ara

Tarife değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ilk üyeliğimi kendi üstüme açmıştım ama bazı sorunlar çıktı benim tarafımdan kaynaklanan sorunlar o yüzden o üyeliği iptal ettim babamın üstüne açtım şuan aktif olarak kullandığım babamın üstüne. İlk benim üstüme açılan üyelikte tarife bilgilerin de 100 mbt yazıyordu aktif alt yapımızdasınız yüksek hız vereceğiz dedi müşteri hizmetleri ısrarla. Neyse babamın üstüne açtığım olan üyelikte müşteri hizmetleri 16 mbt alabilirsiniz şuan aktif alt yapımızdasınız uygun port yok ilerde port açılınca sizi 100 mbt alacağız dedi. Dedim müşteri hizmetleri ısrarla alacaksınız diyor siteniz aktif alt yapımız dasınız diyip durdu şimdi ise yer yok diyorsunuz nasıl olacak dedim cevap yok neyse önceki superonline üyeliğim den daha hızlı İnternet hızı alıyorum onda sorun yok. Onda 9 kadar görüyordum Türknet te 11 görüyorum şuan. Superonline kapatmayı söyleyince 8 mbt akn olmadan 61 liraya verelim dedi kabul etmedim. Türknet hızı yüksek verecek diye. Evde kurulum hizmeti yapan Türknet çalışanı abi en fazla burada 16 alırsın fazlası olmaz müşteri hizmetleri yalan söylüyor diyor. Bende destek kaydı açtım incelenecek saha dolabı herşey dönüş yapılacak dedi araya hafta sonu girdi hala bi dönüş olmadı.

Arıza kaydı no: 20016162

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YAPA santralinde VDSL port boşa çıkınca veya yeni portlar eklenince sizi VDSL porta alacaklar. Önceki başvurunuzda YAPA santralinde boş VDSL portu olduğu için 100mbps'ye kadar alabilirsiniz demişlerdir. Şimdi de port dolduğu için ADSL almak durumunda kalıyorsunuz ve haliyle en fazla 16mbps oluyor.

Online işlemler > Teknik bilgiler kısmında hangi santrale bağlı olduğunuzu yazar mısınız? Sizin santrale olan mesafenizi ortaya çıkartırız.

Ayrıca kurulum hizmeti için gelen kişi Türknet'in ekibi değil. Türknet'in sizin ilinizde evde kurulum hizmeti vermesi için anlaştığı firmanın elemanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 8 Ekim 2018; 22:1:40 >
  • Ekledim resmi
    Tarife değişikliği
  • Cevap bekliyorum.
  • Bugün bi mesaj geldi bağlı olduğunuz santralde çalışma tamamlanmıştır. kullanım kolaylığı hizmetlerinizi lütfen tekrar yapılandırınız diyor. teknik bilgilere baktım 11 olan 14 olmuş upload artmış ve bağlantı yapa olmuş.Tarife değişikliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lathander 19 -- 10 Ekim 2018; 18:58:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.