arkadaşlar 5 gündür internet sorunuyla uğraşıyorum sürekli kotayı aştığım için net 4 paketinden limitsiz pakete geçmek istiyorum fakat ttneti aradğımda her gün farklı insanlar farklı cevaplar veriyorlar ay sonunda sürpriz bir faturayla karşılaşmak istemediğim için bol bol araştırıyorum ve bana göre ücreti size söylüyorum doğrumudur yanlışmıdır cevap verirseniz çok sevinirim
5 gün NET4 paket=29 TL 26 gün NET LİMİTSİZ=(54.90/30-29/30)*26 =55 TL civarı
quote:
Orijinalden alıntı: Yizlam
arkadaşlar 5 gündür internet sorunuyla uğraşıyorum sürekli kotayı aştığım için net 4 paketinden limitsiz pakete geçmek istiyorum fakat ttneti aradğımda her gün farklı insanlar farklı cevaplar veriyorlar ay sonunda sürpriz bir faturayla karşılaşmak istemediğim için bol bol araştırıyorum ve bana göre ücreti size söylüyorum doğrumudur yanlışmıdır cevap verirseniz çok sevinirim
5 gün NET4 paket=29 TL 26 gün NET LİMİTSİZ=(54.90/30-29/30)*26 =55 TL civarı
Şu şekilde yansır geçen aydan kota aşımınız yoksa bu ay 29 gelir.bu aydan ilk 5 gün için kota aşımınız yoksa diğer ay 77 tl gelir.Yani o düşündüğünüz fark bu ay değil eylül sonundaki ödeyeceğiniz faturada gelir.
eminsiniz değilmi ttnet müşteri hizmetlerinde bana 105 tl civarı falan dendi çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: Yizlam
eminsiniz değilmi ttnet müşteri hizmetlerinde bana 105 tl civarı falan dendi çünkü
nasıl bir hesap yapmış bilemem ben olanı söyledim ama işin içinde başka ücretler varsa birşey diyemem.misal kota aşımı varsa vb ücretlerde önemli.
Sınırlı internet paketinden sınırsız internet paketine geçişte sanırım tarife değişikliği ile ilgili bir ücret alınıyor. @CeSİN arkadaşımın yaptığı hesap doğru ancak bunun üzerine kıst ücreti denilen ortalama 25 TL'lik bir ücret daha alınıyor. Bu ücretin alınmaması için ayın son günü değişikliği yapmanı tavsiye edebilirim. Ayın son günü yapılan tarife değişikliklerinde bu ücret alınmıyor diye biliyorum. Biraz daha sabır
@sniper82 doğru söylüyorsunuz ay sonunu beklemem daha mantıklı ama internet bana şu an lazım ben bir dahaki ay ders çalışmaya başlıcam ve bu ay kullanmak zorundayım bana fatura bu ay ve önümdeki ay ne kadar gelcek onu merak ediyorum bu ay eğer kotayı geçmediysem 29 bir dahaki ay 80 mi gelcek