Şimdi Ara

Tarife değiştirme ve bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen yılın Haziran ayında TTNet'ten "NET6 Paket-TTNETLE KAZAN KAMPANYASI" adlı paketi aldım.(Yani Online İşlem Merkezinde öyle yazıyor. Pek anlamam açıkçası o yüzden burdayım ) 24ay sabit fiyat vb vb. Fakat şöyle bir durum var ki kotayı aşıp üst limiti ödemediğim ay olmuyor. Limitsize geçmek istiyorum.
    TTNetin sitesine şöyle bir baktım. Taahhütlü ise bir üst pakete geçebilirsiniz tarzında bir şeyler yazıyordu. İnternet üzerinden denemek istedim değiştirmeyi ama bir şey dikkatimi çekti. Tutar xx TL yazıyordu. Bu değiştirmek için bir ücret mi yoksa yeni paketin ücreti mi? Sizce hangisini almalıyım sınırsız için? Bir kere yaptık hatayı 24 ay çekicez. (Bahsettiğim şeylerhttp://www.ttnet.com.tr/web/529-2670-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_dsl_kampanyalari/24_ay_sabit_fiyat_kampanyasi bu adreste)
    Bu ilk sorumdu, ikincisi ise şu.
    Bir durumdan dolayı 2 farklı eve sürekli taşınmam gerekiyor. Şimdi ikisi için de net almalı mıyım? Yoksa bunla ilgili bir çözüm var mı? Pek zannetmesem de en azından sorayım dedim. Sadece net değil telefon da söz konusu.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler....

• Bir tavsiyede bulunacak olan yok mu? 16Mbite geçmeye değer mi sınırsıza geçerken? Çünkü forumda okuduğum kadarıyla 16mbitten tam verim alamayanlar vardı ve bende 8mbit sınırlı olmasına rağmen torrentlerde 1mbiti görebiliyorum aşağı yukarı.

Aklıma gelmişken bir soru daha ekliyeyim buraya,
    Ben şimdi limitliden limitsize geçersem bu ay limitsiz mi kullanırım, yoksa bir dahaki aydan mı başlar limitsiz net? Çünkü bu ay daha şimdiden kota aşmış durumda.
    Teşekkürler....
  • benim de taahutum vardi, netlimitsize gectim taahut bozulmadi ama sadece ilk faturayi yaklasik her iki tarifeyle ucretlendirdiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.