Şimdi Ara

Tarife hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler
    Temmuz 15 itibariyle 24 aylık internet tarifemin süresi doluyor 16mbps kadar paketini kullanılanıyorum kota vs birşey yok 2006 yılından buyana sabit olarak Türk Telekom kullanıyorum
    Hattım 95 mbps kadar hiperneti destekliyor
    24mbps vdsl pakete 94+10 tl fiyat istiyorlar
    Türk Telekomla defalarca konuşmama rağmen fiyatta katı olarak indirim yapmıyor bu paketi ucuza alma yolu varmıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taahhüt uzatmak için sizi arayanlar indirim konusunda yetkili oluyor, yapmadılarsa yapamıyorlardır. Hattımı iptal etmek istiyorum diyerek blöf yapabilirsiniz, iptal etmek istediğinizde sizi arayan ikna birimi belki indirim yapabilir ancak hattın direk iptal edilme riski de var başıma geldiği için biliyorum Hazır hattınız kurulu o fiyatlara alternatif İSS'leri deneyin derim. 100Mbps verirler, geçiş olacağı için çok bir sorun olmaz.
  • Cevap için teşekkür ederim hat babamın üstüne Olduğu için başka iss geçmek istemiyor o yüzden 24 35 hızlar bize fazlasıyla yetiyor lakin 61 tl ödediğimiz faturayı 104 tl ödemekte fazla geliyor Türk Telekom diye hızdan feragat ediyoruz bu seferde fiyat çıktıkça çıkıyor arayan birim minnet etmiyor isterseniz iptal ettirin diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.