Şimdi Ara

TARİFE ÖNERİLERİNİZ? (Turkcell'den Vodafone'a)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mevcut tarifem TURKCELL:

HERYÖNE
    700 dk = 27 tl
    5000 SMS = 5 tl
    500 mb = 6 tl

Toplamda vergisiyle falan 40 TL ye mal oluyor.

Vodafone Devreden tarifesi çıkmış:

HERYÖNE
    1500 dk + 1000 SMS + 1000 mb = 45 TL

Ama 12 aylık taahhütten cayma bedeli aylık 14 TL. O yüzden iyi karar verip 1 yıl boyunca kullanmam lazım!

YORUMUNUZ NEDİR? + BAŞKA TARİFE ÖNERİNİZ VAR MI?

(Avea'ya geçen sene bir kere geçmiştim 1 ayda kendimi zor atmıştım. Hiç çekmiyordu eski ofisimde. Genelde de çekimi sıkıntılıydı. Ama yine de çok cazipse Avea önerinizi de yazabilirsiniz).

SELAMLAR...

• Tam Altın Tarifesine bi bak istersen.. Faturasız olduğu için istediğin zaman çıkabilirsin.. Tarife şöyle :

"Tam Altın Tarifesinde ayda 30TL'ye 30 gün geçerli heryöne 500dk-500SMS-500MB sahibi olursunuz.Tarifenin 30 günde bir gerçekleşen yenilenme günlerinde hattınızda yeterli TL varsa, tarifeniz ayni fiyata,aydan aya artarak heryöne 650dk,Vodafone'lularla SINIRSIZ konuşma,1000SMS,1GBye ulaşır.Yenilenme günlerinde yeterli TL yoksa, tarifenizin artarak yüklenmesi için 5 gün ek süreniz bulunur.Ek süreden sonra yenilenen tarifeler 1 ay içeriğiyle yüklenir,kazanmaya tekrar başlarsınız.Tarifeye geçiş için TAM,bakiye sorgusu icin SOR TAM,tüm paket bakiyeleriniz icin OZET yazıp 7000'e SMS gönderebilirsiniz."

6 ıncı ayda vodafone lularla sınırsız vermesi güzel bence.. İnternette 1 gb...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol, altını gördüm. Ama bana sabit olması lazım. 6 ay sonra çok konuşmak üzere tarife bana uymaz. Zaten benim çok konuşacağım kişi Vodafone değil :D

Sanırım bu ayarda fazla alternatif yok. Ben bu Devreden olayına gireyim madem...

Bu arada Devreden düşünenler dikkat etsin! 1000 dakikanız devredebiliyor ve aybaşı kullanım önceliği yine o tarifendeki 1000 dk.

Yani bu ay 800 dk konuşursan Devreden dk 700 değil 200 oluyor. Ve bir dahaki ay 1700 konuşursan kullanabiliyorsun :D
  • 500 dk 5000sms 2gb 25TL faturasiz size uyarsa süper bence. Hepsi bir arada özgürlük duble internet kampanyası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında 1500 dk biraz fazla bana. 500 dk yeter mi diye bi düşüneyim. Çünkü fiyat 45 tl den 25 tl ye iniyor... Düşünülesi bir fiyat farkı...

Acaba dk yetmeyince 100 ilave dk 5 tl mi ekleniyor?
  • 45 TL ye 1500 dk + 1000 SMS + 1000 mb aldım.

Bu akşam hattım devreye girecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.