Şimdi Ara

Tarife Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Androdili bir telefon alacağım ve tarifemi değiştirmek istiyorum.
    Bana gerekli olan aylık sınırsız internet,40~50 sms, 150~dk her yöne konuşma.
    Faturalı veya faturasız olabilir ama 30 dan fazla vermek istemiyorum.
    Operatör de fark etmez desemde Avea ya mesafeliyim.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler

• Sınırsız internet ve 30 TL'yi geçmesin diyorsan bildiğim kadarıyla Vodafone en çok işine yarayan operatör olur.

Sınırsız data imkanı var eğer hız sizin için problem değilse 30'un çok daha altında bir ücrete o dediğinize benzer pek çok paket alternatifi vardır Vodafone'da..
  • Ben baktım ama sınırsız internetli en ucuz 40 a bir paket buldum onda da işime yaramayacak kadar fazla sms ve dakika var...
    Detay verirseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebrehe84

Ben baktım ama sınırsız internetli en ucuz 40 a bir paket buldum onda da işime yaramayacak kadar fazla sms ve dakika var...
    Detay verirseniz çok sevinirim

Hızı problem eden birisi değilseniz 250 MB yapın kota dolunca sadece hız düşer ve kullanıma devam edersiniz yani sınırsız data almış olursunuz.

Ama yok problem ederim diyorsanız sınırsız paketler hakkında pek fikrim yok hocam.
  • Hız problem değil. Bakacağım, teşekkür ederim.
  • Sorunun cevabi olmayacak fakat ben kendi kullandigim internetten ornek vermek istiyorum. 19.90a 1gb hizli internet aliyorum bu 1gb bitince sonra hiz dusuyor fakat para almiyor operator senden + olarak konusma ve mesajda istiyosun 30tl ye bunlari karsilayanazsin saygilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    %50 Engelliyim tarife önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Mobil Tarife Önerileri
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.