Şimdi Ara

Tarifeye ek ücretle Akıllı telefon almak istiyorum. YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Forumda yeniyim. Konuya gelirsek iPhone 6 Plus veya Samsung Galaxy S6 almak istiyorum. Bunu tarifeme ek olarak ödemek istiyorum. Biraz araştırma yaptım ve vodafone'dan alırsam iPhone 6 Plus 128 GB + Red Medium Tarifesi ile 24 aylık 204 TL'ye geliyor. Daha önce üzerime hat almadım ve şuan hat veya telefonum yok. Benden ne isterler ve önerilerinizi alabilir miyim? Bilgili olanlar gelirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ray_malifalitiko -- 11 Nisan 2015; 22:39:19 >

• Kredi puanıniza bakıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi puanımı bilmiyorum fakat kredi kartım yok kredi çekmedim. Kredi puanım yeterli olmayabilir ama onlara ödeyebileceğimi göstereceğim belgeler olması yeterli olur mu? Mesela birkaç gün içinde Burger Kingde işe başlayacağım. Bu şekilde birşeyler yapabilir miyim?
  • En az 6aylik fatura bedelinin 150lirayi asmasini isterler. Kaldi ki alacagin cihaz icin cok daha fazlasini isteyebilirler. Kredi bilgilerini kontrol ettikten sonra olumluysa o an alirsin cihazi. Daha once hic calismadiysan duzenli yatan bir maasin yoksa bastan unut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.