Şimdi Ara

Tarih-felsefe-coğrafya kitap önerisi MF için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar başlıktan da anlaşıldığı gibi acilen konu anlatimi ve soru bankasına ihtiyacım var bu derslerden özellikle tarihten şöyle öğretici bi soru bankasi biliyorsanız çok makbule gecer simdiden sağ olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aahf_crush -- 18 Ocak 2020; 19:43:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam felsefeden yayın denizi el litabı çok güzel din kavramları da verilmiş en arkasında coprafyadan da yavuz tunayşa birliktr götürdüğüm limiti soru bakasknı tavsiye ederim piyasadaki en sqğlam coğrafya kaynaklarından tarih için aslında bana da lazım bir de hocam şimdiden başlar mısınız bilmiyorum ama sosyal branş denemeleri çok önemli bir an evvel geçin sadece denemelerden çözemedikleri sorularla sosyal öğrenen arkadaşlar tanıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence test çözeceğine coğrafyadan temel konulara çalış ve deneme at. Bide meb din kitaplarının arkasındaki sözlüğü ezberle ordaki kavramlardan soruluyor hep

• emrebaba184 E kullanıcısına yanıt
    Hocam sağ olasın.Deneme önerin var mı peki sosyali bu tatilde halletmek istiyorum

• theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Haklısın da geçen yıl msü deki gibi olur diye korkuyorum bilgi falan gelir şimdi

• aahf_crush A kullanıcısına yanıt
    BS(soru çözümleri çok güzel yapılmış) karekök şu an hali hazırda kulandıklarım bunlar ama topral yayınları da abya övülüyo onu da yalın zamanda alırım büyük ihtimal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    ACİL COĞRAFYA KİTABI ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.