Şimdi Ara

Tarih Ödevim Acil Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İnkilap dersi hocamız bize bir ödev verdi.Önce ödevi anlatıyım sonra nasıl yardım edebileceğinizi söylüyüm. 30 Ekim 1918 (Mondros Ateşkes Antlaşması) tarihinden itibaren 6 ay aralıklarla sınıfı 5 gruba ayırdı.Yani Mondros'tan sonra 30 ayı kapsıyor bu süre.Herkese denk gelen 6 ay aralığında çıkan bir gazete bulacak.Gazete bulacak dediğim gazetenin orjinali değil fotokopisi olur, fotoğrafı çekilmiş onu bilgisayardan taranmış getirilmişi olur. İnternetten bulabilirsek oda olur.Yani sana denk ay aralığında çıkan bir gazete bulman gerekiyor.Sonra tüm sınıfta toplam 30 gazete olacak ve bunlar bir kronoloji dahilinde olacak.Mondros Antlaşmasından itibaren geçen 2.5 yıllık süreci görmüş olacaz.Takdir edersiniz ki çok güzel bir fırsat.Herkezde bu 30 gazete bulunacak.Hatıra niteliğide taşıyor bizim için tabi.

Şimdi sizden elinizde vardır yada internetten bu kardeşiniz için bulabilirseniz Kasım 1920 ile Nisan 1921 (Kasım ve Nisan aylarıda dahil) tarihleri arasında bir gazete sayfası veya tamamen gazete bulmanızı veya elinizde olanı benle paylaşmanızı rica ediyorum.Şu kardeşinizi geri çevirmeyin çok lazım .

• Yok mu arkadaşlar
  • up up up
  • Kimsede olacağını pek sanmıyorum.Olsa bile uğraşır mı bilmem ama yine de kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackRipper

Kimsede olacağını pek sanmıyorum.Olsa bile uğraşır mı bilmem ama yine de kolay gelsin.

Haklısın ama umut fakirin ekmeği napacan :D
  • Bende 1919'dan 2000'lerin başına kadar önemli günlerin gazete arşivi vardı ama harddiskimi kaybettim malesef. Sanırım bu forumdan bulmuştum linki tekrar blursam atarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyorum kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil ingilizce yardım
    6 yıl önce açıldı
    Arkadaslar acil proje ödevi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaansahin

Arkadaşlar İnkilap dersi hocamız bize bir ödev verdi.Önce ödevi anlatıyım sonra nasıl yardım edebileceğinizi söylüyüm. 30 Ekim 1918 (Mondros Ateşkes Antlaşması) tarihinden itibaren 6 ay aralıklarla sınıfı 5 gruba ayırdı.Yani Mondros'tan sonra 30 ayı kapsıyor bu süre.Herkese denk gelen 6 ay aralığında çıkan bir gazete bulacak.Gazete bulacak dediğim gazetenin orjinali değil fotokopisi olur, fotoğrafı çekilmiş onu bilgisayardan taranmış getirilmişi olur. İnternetten bulabilirsek oda olur.Yani sana denk ay aralığında çıkan bir gazete bulman gerekiyor.Sonra tüm sınıfta toplam 30 gazete olacak ve bunlar bir kronoloji dahilinde olacak.Mondros Antlaşmasından itibaren geçen 2.5 yıllık süreci görmüş olacaz.Takdir edersiniz ki çok güzel bir fırsat.Herkezde bu 30 gazete bulunacak.Hatıra niteliğide taşıyor bizim için tabi.

Şimdi sizden elinizde vardır yada internetten bu kardeşiniz için bulabilirseniz Kasım 1920 ile Nisan 1921 (Kasım ve Nisan aylarıda dahil) tarihleri arasında bir gazete sayfası veya tamamen gazete bulmanızı veya elinizde olanı benle paylaşmanızı rica ediyorum.Şu kardeşinizi geri çevirmeyin çok lazım .

Eğer Ankara'da isen, Milli kütüphane'yi ziyaret et.Orda tüm gazetelerin taranmış hallerini bulabilirsin ama Osmanlıca'dır.Var mı Osmanlıca'n?

• Kolay gelsin belki yardim ederim dedim ama uzak yerden cikti derdin

• quote:

Orijinalden alıntı: lordnelsono6

quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaansahin

Arkadaşlar İnkilap dersi hocamız bize bir ödev verdi.Önce ödevi anlatıyım sonra nasıl yardım edebileceğinizi söylüyüm. 30 Ekim 1918 (Mondros Ateşkes Antlaşması) tarihinden itibaren 6 ay aralıklarla sınıfı 5 gruba ayırdı.Yani Mondros'tan sonra 30 ayı kapsıyor bu süre.Herkese denk gelen 6 ay aralığında çıkan bir gazete bulacak.Gazete bulacak dediğim gazetenin orjinali değil fotokopisi olur, fotoğrafı çekilmiş onu bilgisayardan taranmış getirilmişi olur. İnternetten bulabilirsek oda olur.Yani sana denk ay aralığında çıkan bir gazete bulman gerekiyor.Sonra tüm sınıfta toplam 30 gazete olacak ve bunlar bir kronoloji dahilinde olacak.Mondros Antlaşmasından itibaren geçen 2.5 yıllık süreci görmüş olacaz.Takdir edersiniz ki çok güzel bir fırsat.Herkezde bu 30 gazete bulunacak.Hatıra niteliğide taşıyor bizim için tabi.

Eğer Ankara'da isen, Milli kütüphane'yi ziyaret et.Orda tüm gazetelerin taranmış hallerini bulabilirsin ama Osmanlıca'dır.Var mı Osmanlıca'n?

Evet Ankara'dayım milli kütüphaneye gittim 18 yaşını doldurmanız gerekir dedi asfghjdsg 17 yaşındayım.Osmanlıcası olan yakınlarım var babamda bilir az çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhankaansahin -- 6 Mayıs 2013; 22:14:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.