Şimdi Ara

Tarihi 2024 yığılması geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Troll konu değil sebepleriyle birlikte neden 2024 de çok yüksek netlere düşük sıralama gelecek yazıyorum.

1.2006 lılarla beraber 2007 lerin de bi kısmı bu sene sınava girecek bu yığılmanın en büyük nedeni

2.Youtube piyasasının çok gelişmesi.Çok değil 3-4 sene önceye kadar youtubedaki hocalar dershanede ya da okulda çalışan youtube a kendi hazırladığı notlardan kısa anlatımlar yapıyorlardı ve videolar çok amatördü.Şimdi youtubeda ciddi para kazanılabileceğini görünce tamamen kendilerini bu sektöre verdiler çoğu hoca kitabını çıkarttı bu kitaptan çok daha profesyonel şekilde anlatıyorlar.

3.Yeni sınav sistemine geçileli 5-6 sene oldu ve öğrenciler artık sistemi çözdü,dershanede çalışıyorum özel ders veriyorum,gözlemlerime göre artık en vasat öğrenci bile orta düzey soruları rahatlıkla çözüyor.

4.Ülkenin ekonomik durumu.Dershanede 2002-03 lü çocuklar görüyorum özel ünide okurken aşırı zamlardan sonra bırakıp tekrar sınava hazırlanan ya da dandik bölüm okuyup bırakanlar var.Artık insanlar üniversite diplomasının hiçbir işe yaramadığını anladı iyi bölüm okumak da yetmiyor artık herkes iyi bölüm iyi üni istiyor ve rekabet gittikçe artıyor.

5.Sınava tek kuruş para harcamadan hazırlanabilmek.Youtube da tonla hoca var ve hepsi ücretsiz anlatıyor,tüm kitapların denemelerin pdfleri internette var özel ders,dershane hatta kitaba bile para vermeden hazırlanmak mümkün.

• Dershanede soru çözümü yapıyorum,özel ders veriyorum telegram grubunda soru çözüyorum yani part time öğretmenlik yapıyorum sayılır ve öğrencilerim de kpss-yks grubu e işin içinde olduğum için öğrencilerle konuşuyorum sınav nasıl olur vs tahmin yapıyoruz bunda ne var awk

Ben niye harry potter ı düşüneyim ki izledim bitti bin tane film izlediysem oturup hepsini her gün düşünücem mi ne mantıksız konuşuyorsun la git biraz tyt türkçe çalış gel.

• İstenirse öyle bir sınav olur ki 2021 kolay kalır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her sene aynı terane. Adam akıllı oturup çalışın işte çok mu zor ?

• Ulan 25 yaşında adamsın hala forumda yks yığılma konuşuyorsun git hayat edin

• thenotorious T kullanıcısına yanıt
    Hayat çok sıkıcı kanzi tavsiyen nedir

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Tus çalış

• Daha 3 yıl var tusa,4 te başlasam çok rahat derece yaparım diye düşünüyorum,okulu rahat geciyom zaten

değiş aynı kalma yks değil sadece farklı şeyler dene farklı bir konu araştır belki çok seveceğin başka bir şey bulacaksın başka topluluklara göz at yks hayatın belli döneminde girip çıkması lazım

Buraya bunu yazdım diye tüm hayatım boyunca yks düşünüyor mu oldum la bu ne saçma düşünce

• her sene atılan mistik post. bu sene gerçekleşme olasılığının zirve yaptığı sene

• Her sene aynı terane

evet kardeşim her gün mutlaka yks hakkında konuşuyorsun yazı yazıyorsun düşünüyorsun olay bu mesela bugün harry potter hakkında düşündün mü %99 hayır

• Herkesin hayatına kimse karışamaz aslanım

Sen kütüphane köşelerinde milletin sevgilisini götürürken biz bir şey diyor muyuz sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dershanede soru çözümü yapıyorum,özel ders veriyorum telegram grubunda soru çözüyorum yani part time öğretmenlik yapıyorum sayılır ve öğrencilerim de kpss-yks grubu e işin içinde olduğum için öğrencilerle konuşuyorum sınav nasıl olur vs tahmin yapıyoruz bunda ne var awk

Ben niye harry potter ı düşüneyim ki izledim bitti bin tane film izlediysem oturup hepsini her gün düşünücem mi ne mantıksız konuşuyorsun la git biraz tyt türkçe çalış gel.

yav işte harry potteri izlersin biter gider konuşmazsın yksde bunun gibi bir şey 30 yıl önce girmişsin kopamamissin ondan bahsediyorum sizin gibi yksnin mösyö tahası olmuş hayatsiz mezunlara aciyorum

Tamam hayatlı kardeş

• Gençler bu tarz saçma sapan başlıkları dikkate almayın, her sene aynı saçmalık dönüyor

Yığılmaymış şuymuş buymuş çalışan adama işlemez bunlar, ağzı olan konuşuyor yine

Bu konuda haklısın

• Bu seneki atıldıysa seneye ben atayım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.