Türkü anladıkta müslüman birliği nedir ? ne ayaksın sen |
Tarihi an! TF-2000 Muhribi, Milli Uçak Gemisi ve Milli Denizaltı'nın inşası başladı (2. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun -
ADVENT v2.0 yapmaya başlamak gerek bir taraftan. Bir çok şeyi çok daha güçlü, mimari olarak daha dayanıklı yapmak artık mümkün. -
İnançlı bir müslüman olarak bu projeleri yapan eski iş arkadaşlarımdan biraz bahsetmemi ister misin? Projenin ara teslim safhalarında nasıl kutlamalar yaptıklarını?
Şu savunma sanayi üzerine kurulan böyle hayallere bayılıyorum. -
-
Deniz Kuvvetleri GENESİS projesi ile ilgili bazı sorumlarım var.
Deniz Örnek, deniz kuvvetleri komutanı iken MİLGEM projesini düşünen, projelendiren kişi olarak biliniyor. Casusluk ve Ergenekon komplolarında da bu yüzden hedefe konulmuş. Emekli amiraller tarafından da sürekli kendisinden bahsedilir, hakkı teslim edilir.
- fakat oğlu Tolga Örnek, Atatürk belgeseli çekmişti. 1998 yılı. izleyenler tarafından baya eleştirilmişti. Atatürk hakkında dezenformasyon yapıldığı söylenmişti.
- METEKSAN şirketi Deniz Kuvvetlerinden bu ihaleyi aldığı zaman, Tolga Örnek'in bu şirketin çalışanı olduğu söylenmişti.
bu söylentiler doğru mu?
bilgin var mı?
-
hahahahahaha geliyorlar -
aynı anlarda, halk kirasını ödeyemez, karnını doyuramaz bir halde. sovyetlerin son senelerine benzediler. Bizimki islami sovyet sistemi !...
-
İnanılmaz bir performans, inanılmaz bir iş.
Kutluyorum. -
arkadaşlar bu saçmalıklar ile bol bol dalganızı geçebilirsiniz
-
yeni 31'ler hayırlı olsun bakar bakar birbirinizi tatmin edersiniz
Birileri asla askerlik yapmayıp sizi öldürürken, paraları uçaklarla ABD'ye götürüp 7 sülalesi ABD vatandaşlığı alırken Altay gibi 15 sene oyalanırsınız bunlarla sonra bir bakarsınız kurdaleyi apo kesiyor. Yerli ve milli apo. İmralı maymunu evet "bay bebek katili".
-
Bunları anlamazlar dostum bi bakmışsın afganistandan beter hale gelmişiz bunlar anlayana kadar hey yavrum hey
-
Emekli Tuğamiralımız vardı, Ertürk paşamız yorum da bulundu mu? bu süper işler için merak ediyorum.
Enson TCG-Anadolu için çeşitli beyanlarda bulunuyordu.
Bu yakınlarda duyan gören var mı kendisini?
Paşamızın ilgi alanına girdiğini düşünüyorum. -
Kimsenin değinmediği nokta. 8 gabya sınıfı firkateyn, 4 Burak sınıfı korvet, 6 ay sınıfı denizaltı, 4 yavuz sınıfı firkayetn 40-45 yıllık gemiler ve ömürlerini doldurmak üzere. 31 tane üretiliyor ama 22 eski gemi hizmet dışına çıkacak. -
Amaç hurdaya ayrılacakların yerini doldurmak olmasın sakın ;) -
Tam bir bilgim yok, sorulardan önceki paragrafı tam anlamadım. Deniz Örnek'ın proje için çok ama çok önemli olduğunu biliyorum, oğlu hakkında en ufak bir bilgim yok.
Projenin geneli hakkında şunu söyleyebilirim. Ama üst ama ara yöneticiler ile "yıllanmış(bir ikisi hariç)" mühendisler arasında bolca olan vasıfsızlar işin kaymağını yiyorlar, işi hakkıyla, düzgünce yapanların da hakkı yeniyor.
Yani her kademede ve her boyutta kuyu kazmacalar, yanlış kararlar ile işi uzatma durumları söz konusu. Emekli olduktan sonra savunma sanayiye uzman olarak geçmiş bir çok insan gördüm ama bunlardan sadece ikisini çok değerli buluyorum, tek kelime ile müthiş insanlardı. Bir tek kod yazmazlardı ama algorimaları bile çıkartırlardı.
Özetle asker tarafında da kaliteli/kalitesiz personel var, sivil tarafta da, her kademede de.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X