MSI 6600GT pciex16 ekran kartını servise gönderdik.Geçici olarak arkadaştan s3trio v2/dx ve üzerinde mx yazan 3 adet pci ekran kartı aldım. Kaç mb olduğunu Allah bilir ama 8 i geçmez. Anakart agp desteklemiyor. WinXP pro kullanıyorum.İnternetten indirmediğim sürücü kalmadı. Bu kartların xp desteği yokmu? xp driverı. 1024*728 8 bit 800*600 16 bit den başka mod yok şu an. Ne yapacağız şimdi bi yardım. 6600Gt den sonra halimi anlarsınız. pcı lerin en fazla kaç mb varki. msi k8n platinium slı anakartın görüntü çıkışı yok ama onboard ekran kartı varmı ki üzerinde ? hayal etmeye değer :)) Bi yardım arkadaşlar elinizde varsa teoride@gmail.com adresine bi atsanız. çok araştırdım indirdim ama xp görmüyor sürücüleri.
Şimdiden tşkler
Aynı dert bende de var dostum o dediin karta hiç bir driver olmuyor benden sölemesi boşuna deneme.Yapacağın en ii iş gidip bi 8mb lık kart bulman 32 veya 64 veya 128 pcı kartta var ama deli para istiyolar.Akıl karı diil eğer istersen elimde 4 mb lık xp nin tanıdıı bi jkart var ben neler yaptım rami yükseltmek için harici ram taktım karta anca bu kadar oldu.Şimdi buldum bi tane 8 mb lık kart onu kullanıyom.xp de sorunda vermiyo sende bul bence öle bi tane
Xp driverı yok o kartların.. zamanında s3 trio dx için çok aramıştım...
Arkadaşların dediği gibi xp driveri yok. Ancak yeni kurulum yaparsan xp tanıyıp kuruyor. Ama geçici bir durum diyorsan bir süre idare etmeni öneririm...
Walla yanlış hatırlamıyorsam 2000 driverları olcaktı.
1. si kart hala var ve driver seriside var elimde saklarım keratayı
win xp de oto tanıyor benmki 4 mb s3trio 3D2X kendisi buluyor...
bencewww.driverguide.com a bi bakın orada olacaktı bende okulda bi makina için indirdim çünkü hatırlıyorum
Evet ben de işyerindeki makinaya xp driverini kurduğumu hatırlıyorum ama tam olarak bu mu emin değilim.
p2p lere baktın mı ? elindeki driverleri bi dene win olanları biraz kas bzaen hata verdii halde oluyor..
o sitelerin hepsine bakmıştım. Yok Yok ve yine yok. Abarttım winxp yi formatladım (bendeki sp2 yüklü cdsi) win 98 kurmayı denedim. Kurmuyor.10 sefer denedim yok olmuyor. xp home edition kuralım dedik modem usb servise pack 1 istiyor buldunmu hayır.Naptım sildim winxp pro ya geri dönüş. Bu arada tesadüfen anakartın kılavuzunu okurken gördüm msi k8n slı platinium anakarta win98 kuramıyormuşuz anakart desteklemiyormuş ne diyim. bir akşamda 1 haftalık stress yaptık. bende ki model s3 trio v2dx (3 tane var) sözde driverını kurup kaç mb olduğuna bakacam diğer ikisini arkadaşa geri verecez. anakartın sakatlığı 2 pciex yuvası olmasına karşın agp desteği diye bir şey yok. hani tuzsuz bişe olsa ikinci ekran kartını sipariş edicem diyeceğim bu modeli 170 $ + KDV ki şu anki oyun tarzı uygulamaların hepsi için 1 adet 6600 gT yetiyorda artıyor bile . 1600*1200 de persia oynayabiliyosam en yüksek özelliklerde ne isteyeyim daha.
Ekran kartını gigatek.com.tr den (komple sistem ) almıştım. Sadece faturayı ve ekran kartını gönder servise yollarız dediler.Bakalım pürüz olmadan işimiz hallolacakmı? Da bu arada ben s3 le kafayı yemezsem iyi
Cevaplarınız için tşk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme