Şimdi Ara

tarihi eminönü balıkçısında yaşanan vahşet #eminönündevahşet (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
8
Favori
125.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1452 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2019 mağduru

duyarcılar yine duyarını kasmış. kendi memleketlerinde bile duramıyorlar batıya göç ediyorlar sonra bize ırkçı diyor adamlar
    Kendilerini nasil belli ediyorlar degil mi. Hemen ustune alindi o sahislar. Ya pkkli ya hdp li ya da vatan hainleri bana tepki veriyor. Aksi iddaa edilemez. Ben o sahislara tepki veriyorum kalkmis ustune alinmis. Demek ki var bir skntilari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qolise o kadar maaş verip, çoluk çocuk sünepe herkesi qolis yaparsan, her olayda bu durumla karşılaşman çok normal. garibana, sesi soluğu çıkmayana artis artis davranıp, cezalarla gözaltıyla tehdit eden qolisler, paralı veya kabadayı olanların karşısında sesi soluğu kesiliyor, yusuf yusuflar geliyor bir anda.

ülkede önce ceza kanunları değişmeli, ama gel görki hiç bir siyasi parti buna cüret edemiyor. o yüzden şuanki kanunlarla hakimin avucuna kalan özellikle zenginler bir yolunu bulup biranda serbest kalıyorlar.

not (iş bulamayan qolis oluyor tabiri yerine, işe girecek yeterli vasfı olmayan vede özel sektöre göre 2 katı maaş aldıkları için qolis oluyorlar genelde)
  • Oldum olası sevmemişimdir o balıkçıları. İnanın eskiler hatırlayacaktır, tavada yağda yüzen balıklar kenar köşede bulunan soğan zamanları daha bi saygılılardı. Sonradan sözde meşhur olunca havalanmaya başlamışlardı. Şehir dışından gelen misafirlerimiz ille de orada balık ekmek yemek istiyorlardı, ben de yanlış anlaşılma olmaması sebebiyle yediklerimiz olmuştur. o kapalı mekan kısımları tam bir hemgame içinde koku da cabası.. Çalışanlar resmen saygısız o işletmeler kazançlarının karşılığığını müşterilerine sunmuyorlar. Daimi İstanbullular alsınlar Bim'den donmuş fleto uskumrularını evlerinde bir güzel hazırlayıp yesinler. Şahsen biz öyle yapıyoruz Eminönü usulu olarak. Kazandırmayın bu zorbaları.
  • RagosSyn R kullanıcısına yanıt
    Özellikle bu tip bir mesaj geleceğini beklediğim için not düşme gereği hissettim. Ne yazık ki anlama kıtlığı olanlara ne yapsan nafile.
    Amacım polemik değil o yüzden daha fazla uzatma gereği duymuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

google maps eminönü balıkçıları yazın yorumlarınızı bırakın ama 1-3 yıldız verin belli aralıklara yazın algoritma spam algılayıp yorumları kapatıyor
    altına da ingilizcesini eklemeliyiz ki turistler de okusunlar :)
  • Gazetelere manşet olmuş. Sözde emniyet 3dk da ulaşmış, kalablıktan 5-6 dk sürmüş. Ya bırak 3dk da nereye ulaşıyonuz, ziya. Sözde o bölgede zaten sivil polisler olması gerekli. Kamera kaydı yok ne demek? Oranın sahipleriyle muhabbet ne demek?
  • minmaster kullanıcısına yanıt
    Üç talakla boşanan kadın eşine dönmek isterse önce başka erkeğin koynuna girme zorunluluğu kanunu da gelsin mi?
    İstediğiniz şeylerin Türk örfüne hiç uygun olmadığını da bilmiyorsunuz.
    Kadın hakimlere de siz söyleyin bir çok meselede tek başlarına şahitlik ya da hakimlik yapamayacaklarını.
    Köle ve cariyenin bebeği de köle doğsun ve savaşta karşı taraf köleleştirilebilsin mi? Artık o aasr ı saadet uygulamaları devletin kabul ettiği insan hakları beyannamesine göre insanlığa karşı işlenmiş suç statüsünde de
    Hatırlatayım.
    Efendisinden başkasına intisaba yeltenen kölenin ibadeti sahih olmasın kanununu da unutmayın. Asıl efendi ibadetin efendisi değil de Arap efendi demek ki!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 8 Ağustos 2019; 11:9:53 >
  • Bu olaya şaşırdık mı şaşırmadık. Ankara da Allah a emanet yaşıyorum haksızlıklara sessiz kalamıyorum o yüzden de başım beladan kurtulmuyor. Bakın yorumlarda neden uyardın neden kızdın neden karını oraya götürdün diyen bile var. Mesele karısını oraya götürmesi mi ? suçu gidip balık ekmek yemek istemesi mi ailece. Olayın başlaması ortaya çıkması ve sonucunu biz sorgulamayacağız adaleti dağıtması gereken kurumlar yapacak bu sorguyu ve adaletli bir karar verecek. Meselemiz onların bunu yapmayışı ve bunu yapmadıkça bu olayların çok kolay çıkabilen olaylar haline gelebilmesi. Yoksa gelişmiş ülkelerde kavga dövüş olmuyor mu ? Youtube a girin göreceksiniz daha geçen gün Londra da siyah bir focusa saldıran kadın erkek vardı ve şöför de aracı bunların üzerine sürüyor adamı eziyordu.

Ama sorun şu ki bu olayların orada olma oranı ile burada olma ve sonuçları aynı değil. Sorgulamamız gereken bu tür olaylar olduğunda sonuç neden gelişmiş ülkelerde olduğu gibi olmuyor.

• degobar kullanıcısına yanıt
    Evet gördüm. Dünyanın her yerinde suça meyilli ve işleyen insan vardır. Yanlış olduğunu düşündüğüm şey eleştiriyi ırkçılık üzerinden yapmak ve çözüm yerine çözümsüzlüğü, kin ve düşmanlığı körüklemektir. Eğer amacımız "üzüm yemek" ise suça iten gerçek sebeplere, senin de söylediğin gibi toplum yapısına, eğitimsizliğe, yanlış ve eksik yapılan işlere kızmanın ve çözümü buralarda aramanın daha isabetli olacağı kanaatindeyim.

• Gitmeyin pis heriflere, kadının biri fiş istemişti bir dövmedikleri kalmıştı. Alayı haydut, Buccaner's Den'e yollamak lazım.
  • başımıza bir iş gelse öyle ortada kalacağız belli ki, geçmiş olsun

• İstanbul a yolum düştükçe oradan yerdim. Fastfood zincirinde etimsi eyler tuketecigime hiç olmazsa balik yerim diye düşünürdüm. Ama son zamanlarda oranin çivisi çıkmış. Bir daha ugramam
    Cok geçmiş olsun

• All
    .
    Cops
    .
    Are
    .
    Bastards
  • Rant var belliki hemde ciddi rant. Polisi besliyorlar demek ki.
    Geçmiş olsun. Daha önce böyle yerleri hiç tercih etmedim ama çevremizi de uyaracağız demekki giden varsa önünden bile geçmesin.

İbb'ye de başvurun. Hem ruhsatla alakalı hemde kameralar.

• akp bu ülkede vatandaşın can ve mal güvenliğini sıfıra indirmiştir. türkiye artık bir hukuk devleti değildir, muz cumhuriyetidir, orman kanunları geçerlidir, parası veya nüfuzu olan üstündür.
    imkanı olan zaten ülkeyi terk ediyor, imkanı olmayan bizler de hayatta kalmaya çalışıyoruz bu vahşilerin arasında.
    benim bu ülkenin düzeleceğine, avrupa ülkeleri gibi insani ve medeni gelişmişliğe ulaşacağımıza dair hiç bir umudum yok.
  • Öğrenciyken bir kafede çalışıyordum ve sahibi hakimdi. Bir gün gündüz sakin saatlerde dükkanda otururken bir telefon geldi bu hakime. Adam nasıl bir halt yediyse işin içinden çıkmaya çalışıyordu ve bu hakimi tanıdığı için yardım istiyordu. Diyaloğun şu kısmında şok oldum:

- Kamera kaydı var mı?
    - (Var diyor muhtemelen. Hoparlörde olmadığı için duyamıyorum karşı tarafı.)
    - Olmasa daha iyiydi ama sakın suçlamaları kabul etme. Videodaki kişinin sen olmadığını ama sana benzediğini söyleyeceğiz. Sonuç çıkmaz o davadan korkma.

Paylaştığın linkteki haberde olan da bu sanırım. Cam gibi kamera görüntüsü var ama haberde yazan cümleye bak :
    "Görüntüleri inceleyen bilirkişi raporuna göre Şahin Mumci’nin aracının peşinden koşturarak giden ve aracın durması üzerine Mumci’ye ateş eden kişinin A.K., ile fiziki özellikleriyle benzerlik taşıdığı belirtildi." . Yani adamı vuran kavgalı olduğu şahsın oğlu değilmiş de ona fiziki özellikleri çok benzeyen başka biriymiş. A.K. denen soysuz da ilk tartışmada orda olmadığını ve adamı vuranın kendisi olmadığını söylemiş.

Aklı olan varsa beladan uzak dursun. Gerekirse korkak seviyesinde yaşayın. Yoksa itin kopuğun aldığı canlara yenisi eklenir. Kimse de birşey yapmaz.

• Konu haber sitelerinde öne çıkmaya başladı.

https://www.haberler.com/eminonu-vahsetinde-polis-tutanak-tutmadi-12315811-haberi/

Umarım bunu yapan şerefsizler bulunur da cezalarını çekerler
  • olay doğru ve yaşanmışsa çok çok üzücü.çok geçmiş olsun.

polislerin ilgilenmemesinin ya da tabirimi hoş görün yokuş yapmalarının tek bir nedeni olabilir o da balıkçıların üst mercilerce polis,belediye vs vs vs korunma altına alınmasıdır bana göre.

artık tanıdıkları mı var yoksa çok iyi besliyorlar mı birilerini Allah bilir.çünkü orası darphaneden daha fazla para basıyordur.

çok uzun zamandır gitmiyordum oraya,çok kalabalık alanlar ilgimi çekmiyor uzun yıllardır.bu olay aklımızın bir köşesinde bulunsun.

ilgili mobese,güvenlik kamera görüntüleri bütün haber kanallarına dağıtılması gerekir bence.

artık zaten gerek sosyal medyadan gerek yazılı,görsel medyadan kamuoyu oluşturulabilirse bir sonuç alınabiliyor.ülkemizin bu durumu beni çok üzüyor.sade ve dürüst yaşamak gerçekten her geçen gün zorlaşıyor güzel ülkemde.yazık.

tekrar geçmiş olsun.umarım bütün gerçek suçlular cezalarını çekerler.

• Resmen insanları böyle magandalara karşı silahlandırmaya çalışıyorlar , sanırım en doğrusu da bu nasılsa ceza falan yok adalette yok bari boşa dayak yememiş olalım.

Polisler desen dünden kaypak işleri güçleri boş boş gezmek. Eli yüzü temiz insanlara ter attırmak , az biraz artistini paralısını gördümmü alttan almak.

Öne çıkardım konuyu , çok geçmiş olsun kardeşim...
  • Bunların hepsi örgüt gibi polis denetleme yapsa hiç biri kalmaz
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.