Şimdi Ara

tarihi eminönü balıkçısında yaşanan vahşet #eminönündevahşet (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
8
Favori
125.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1452 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsi yapıldı , teşekkürler.
  • whatsapp ihbar hattına görüntü yolladınız mı acaba? Baklavacılar gibi olmalarını isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkarah

Hadi donanım haberciler göreve...

Yapılmalı:

1- Tripadvisor: Mekanı bilenler yorum yazın. Mümkünse ingilizce. Ve düşük puanlı yorumları tek tek beğenin.
    https://www.tripadvisor.com.tr/Restaurant_Review-g293974-d8762882-Reviews-Tarihi_Eminonu_Balikcisi_Derya_1945-Istanbul.html

2- Google Maps: Yorum yazın. Mümkünse ingilizce. Ve düşük puanlı yorumları tek tek beğenin.
    https://www.google.com/maps/place/Emin%C3%B6n%C3%BC+Bal%C4%B1k%C3%A7%C4%B1lar%C4%B1/@41.0183416,28.970674,19z/data=!4m10!1m2!2m1!1zZW1pbsO2bsO8IGJhbMSxa8OnxLFzxLE!3m6!1s0x0:0xe1ee8e2f01577c8f!8m2!3d41.0183416!4d28.9712212!9m1!1b1

3- Facebook: Puan verin. Tavsiye etmeyin.
    https://www.facebook.com/eminonubalikekmek

4- Zomato: Yorumlara kapanmış gibi. Siz yine de yorumunuzu yazın. Düşük puanlı yorumları beğenin.
    https://www.zomato.com/istanbul/tarihi-emin%C3%B6n%C3%BC-bal%C4%B1k%C3%A7%C4%B1s%C4%B1-1-emin%C3%B6n%C3%BC-merkez-istanbul
    Bu mesaji lutfen uste cikaralim herkes geregini yapsin Dh nin gucunu gosterelim konuyu acan arkadas ilk mesaja bunu eklerse dh geregini yapacaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 8 Ağustos 2019; 13:33:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Magandalar-Polisler-Devlet el ele ülkemiz yerin dibine...

Adamları öldürmeye teşebbüs var ve polisler basit bir vakaymış gibi ilgilenmiyor bile!

Allah sonumuzu hayır etsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Bu mesaji lutfen uste cikaralim herkes geregini yapsin Dh nin gucunu gosterelim konuyu acan arkadas ilk mesaja bunu eklerse dh geregini yapacaktir

Alıntıları Göster
    aynen. ingilizce yazmayı unutmayın tripadvisor'a
  • Yemin ediyorum nefret ediyorum bu ülkeden, kardeşm adamlara bişey diyen yok insanlar kafasına göre adam öldürüyor kimse araştırmıyor, bodruma çeşmeye falan bi gidin o hasta kaldığınız ultra lüx gece clublerinin falan hepsinin sahibi mafya, bi anda başka bi mafya grubu gelip mekana ateş edebiliyor ama kimseyede birşey olmuyor hepsi yaptığıyla kalıyor, polis nerde devlet nerde kimse bilmiyor anca arkanda birileri varsa tanıdıkların varsa polis ilgileniyor

• Polis katiyen ilgilenmiyor kim bilir kimin değnekçiliğini yapıyor.
    Vatandaş yola çöp atsa ceza alır , arkası var parası var diye birilerinin kıçonı yalıyorlar haram olsun vergilerim

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Teşhis şahane, Irkçılık cahilin sığınağıdır. Bölmek ve yok etmek ister. Tamda şuan birlik olup arkadaşımıza destek çıkacakken bu kadar sığı ve anlamsızca bir yorum bırakmak nedendir anlayamıyor, anlam veremiyorum.
  • Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın. Hem kadına zorbalık yap, hem eşine ve ailesine saldır. Sonra kanun uygulayıcılardan destek gör. Çok yazık çok.

Eğitim, Liyakat, Dürüstlük, Edep şu eksikliklerimizi halk olarak bir tamamlasak, yarınlarımız güneşli ve güzel günler olacak ya neyse kardeşim.
  • Abi gitmeyin. Pislik. Nasıl mideniz alıyor. O yağ kaç seferdir kullanılıyor. Hiç mi korkmuyorsunuz zehirleniriz hasta oluruz diye. Boş geçin. Böyle yürüyor napıcan. Ters yaptı tamam de geç. Bu tarz insanlar 1e 10 dalarlar. İnsanlık bekleme yani. Tamam de geç. Uzatmanın manası yok. Uzatırsan sopayı yersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhataliaga

Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın. Hem kadına zorbalık yap, hem eşine ve ailesine saldır. Sonra kanun uygulayıcılardan destek gör. Çok yazık çok.

Eğitim, Liyakat, Dürüstlük, Edep şu eksikliklerimizi halk olarak bir tamamlasak, yarınlarımız güneşli ve güzel günler olacak ya neyse kardeşim.
    ha ha ondan
    Arcirenyoutube
    The Sopranos - Furio's First Job
    https://www.youtube.com/watch?v=Ywnn0jNmDIw&pbjreload=10
    bi reboot atayım özledim şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: PONRO

ulan eline silah alıp tarayacaksın böyle şerefsizleri ondan sonra hepsi mezara sen cezaevine gireceksin kafan rahat olacak.
    +1
  • Bu iş bu ülkede malesef böyle. Karakolların çoğu böyle civardakilerden parayı yiyor. Taraf tutuyor. İşi olan bu sebeple maaşını aldığı göreve hiyanet ediyor. Temiz olanlara lafım yok. Ama bu şekilde olanlar kahrolsunlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Etkilenmemek için yazılanlardan hiçbir yorumu okumadan yazıyorum.

Olay beni hiç şaşırtmadı orada olan tipler zaten malumunuz ve insanlara kaba saba davranan tipler. Birden fazla balıkçı var orada ve oturma yerlerine bakarken tipler üşüşür başınıza abim yerimiz var ablam yerimiz var diye ağlarlar, başınızdan ne mendilci ne midyeci ne kolacı ayrılır. Kredi kartı geçmez. Hizmet rezil üstüne rezil, verdikleri balık lezzetsiz üstüne lezzetsizdir. Neden gidiyorsun dersen 6 ayda 1 kere veya misafirim geldikçe götürüyorum ama önermiyorum.

Ha işin en iğrenci bu tipler mekanlarına oturmanız için yalvarırken balığınızı alıp oturduğunuzda "BALIĞI BİTENLER KALKSIN YER İŞGAL ETMESİN" diye bağırıp hadi hadi kalkın abicim bekleyenler var diye sizleri kovalayan yemeği boğazınıza dizen tiplerdir.

Not : Olayın örtülmeye çalışılması şaşırtmadı beni neden derseniz sahipleri kimler o mekanın araştırılırsa cevap net olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZ

Bu mesaj silindi.
    Sabahattin ÖNKİBARyoutube
    İŞTE TÜRKÇÜ OLAN 10 ÜNLÜ KÜRT ! (Sabahattin ÖNKİBAR - ALTERNATİF)
    https://www.youtube.com/watch?v=a7z74utoh7k

• Devran dönmesin musluk yön değiltirmesin yeterki. 1 saniyelerine bakmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ülke de hak, hukuk olsa adamlar yakalanır, mekan da mühürlenirdi. Allahtan canınıza bir şey olmamış geçmiş olsun.

• Drum nedir arkadaşlar egm açıklama yaptı hiç inandırıcı degil. Ekşide polis ne işe yarar konu açmışlar polis hakikatten görevini yapmıyor ama milletvekilinin oglu yada akrabası zarar gelse hemen özel tim konvoyuyla gelirler

• Rezillik bu pislikler burdan temizlenmeli, işte parayla magandalaşan bir milletiz, kazandıkları paraların kazıkladıları milletin haddi hesabı yok bide milletin canını alacaklar.
    Polisi de bi güzel haraca bağlamış olacaklar ki adam kesip kızartsalar yine de susacaklar.
    Bence bu gibi işletmeler devletin elinde olmalı, veriyorlar böyle davarlara servet kazanıp maganda kesiliyorlar. Ayrıca o polislerde görevinden alınıp yargılanmalı, açıkça işbirliği içindeler görmezden geliyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.