Şimdi Ara

tarihi eminönü balıkçısında yaşanan vahşet #eminönündevahşet (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
8
Favori
125.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1452 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tarz olayları tek taraftan dinlememek lazım bence. Yinede ne olursa olsun alt tarafı bir yemek yerken olan bu olayın bu noktaya ne olursa olsun gelmemesi lazım. O işletme sahibi böyle garsonlar yanında çalıştırarak aslında kendinde zarar veriyor. Hangi işletmeci ek ek teknesinde kavga çıksın ister deli olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuliaN

Bu tarz olayları tek taraftan dinlememek lazım bence. Yinede ne olursa olsun alt tarafı bir yemek yerken olan bu olayın bu noktaya ne olursa olsun gelmemesi lazım. O işletme sahibi böyle garsonlar yanında çalıştırarak aslında kendinde zarar veriyor. Hangi işletmeci ek ek teknesinde kavga çıksın ister deli olması lazım
    Olay ne olursa olsun,garson haklı bile olsa 20 kişinin 3 kişiye palayla sopayla saldırması magandalıktır

• Silahlanma kanunu getirmek lazım aslında ne de olsa sedat peker dedi ya herkesin elinin altında bi silah olmalı yaptıkları terörizmden başka bir şey değil allah belalarını versin
  • Google üzerinden konuyla ilgili yorumda bulundum , tekrar geçmiş olsun.
  • Ondan sonra turizm neden gelişmiyor ?

bir hamlede adamların tüm sosyal medya puanları yerlere indi zaten, devamı da gelir.
  • Ülkeme üzülüyorum. Ailecek biryere gidemeyecek duruma getirdiler, vergilerimizle ekmek yiyen polisler neden milletin yanında olmaz aklım almıyor. Almanya bizi kıskanıyor ya hani kendi vatandaşının başına böyle bir şey gelse haksız tarafa neler yapar herkes tahayyül edebiliyor sanıyorum.

• herşeyin günden güne kötüye gittiği bir istanbul..

belediye bu balıkçılara müdahale etmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkarah

Hadi donanım haberciler göreve...

Yapılmalı:

1- Tripadvisor: Mekanı bilenler yorum yazın. Mümkünse ingilizce. Ve düşük puanlı yorumları tek tek beğenin.
    https://www.tripadvisor.com.tr/Restaurant_Review-g293974-d8762882-Reviews-Tarihi_Eminonu_Balikcisi_Derya_1945-Istanbul.html

2- Google Maps: Yorum yazın. Mümkünse ingilizce. Ve düşük puanlı yorumları tek tek beğenin.
    https://www.google.com/maps/place/Emin%C3%B6n%C3%BC+Bal%C4%B1k%C3%A7%C4%B1lar%C4%B1/@41.0183416,28.970674,19z/data=!4m10!1m2!2m1!1zZW1pbsO2bsO8IGJhbMSxa8OnxLFzxLE!3m6!1s0x0:0xe1ee8e2f01577c8f!8m2!3d41.0183416!4d28.9712212!9m1!1b1

3- Facebook: Puan verin. Tavsiye etmeyin.
    https://www.facebook.com/eminonubalikekmek

4- Zomato: Yorumlara kapanmış gibi. Siz yine de yorumunuzu yazın. Düşük puanlı yorumları beğenin.
    https://www.zomato.com/istanbul/tarihi-emin%C3%B6n%C3%BC-bal%C4%B1k%C3%A7%C4%B1s%C4%B1-1-emin%C3%B6n%C3%BC-merkez-istanbul
    görmeyenler için lütfen bunu sabitleyin ilk mesajınıza. tekrardan geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkarah

Unutmadan Instagram adresini de ekleyeyim:https://www.instagram.com/eminonubalikekmek/

Alıntıları Göster
    Trip Advisor, Google Maps ve Zomato'ya ingilizce yazdım hocam. Yalnız Trip Advisor linki .com.tr verilmiş, İngilizce yorum yazacak olanlar .com.tr yerine .com yazsın.

• tripadvisora yazdım.
  • El kadar palamutun yarısını pişirip ekmeğe koyuyor 20 gram soğan koyuyor ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek taraflı bakmamak lazım diyenler olmuş fakat polisi suçlamak gibi olmasın İstanbulun merkezi bi ilçesinde oturuyoruz mahallede her sokağın başında bi sözde otoparkçı her araçtan hakkı olmadan para alıyorlar, vermeyenlerle de kavgalar olaylar vs sonra her seferinde polis geliyor bişey olmamış gibi dönüp gidiyor ayda 1 kavga çıkıyor bütün mahalleli şikayet ediyor fakat polisler gelip sanki çok yakınlarıymış gibi adamlarla sohbet edip gidiyorlar. Ayrıca sokağın köşesinde kapalı bir işletilmeyen cafe var heryeri kapalı içeriden sürekli okey taşı sesleri geliyor arada kapı açık olduğunda da kumar oynadıkları gözüküyor bir taraftan evlere sürekli hırsız giriyor. Dahasıda var bunların hepsini polis bilmesine rağmen nedense bir türlü temizlenemiyor
  • Umarım bu olayın sorumlularının çoluğunun çocuğunun başına daha kötü olaylar gelir.
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Mesajinizin buyuk kismina katilmakla birlikte katilmadigim kisimlari da mevcut. Bizim millet gercekten mekan secmeyi bilmiyor nerde pis, musteriye hayvan muamelesi ceken mekan var kapisinda sira oluyolar bakiniz eminonundeki meshur cigkofteci. İsini duzgun yapan musteri odakli uygun fiyatli calisan arkadaslar ise malesef ragbet gormedigi icin batiyor bknz gecen forumda kadikoyde cheesecake cafe formatinda dukkan acip 3 ayda batan arkadas. Hal bu durumdayken imamoglu ne yapsin? Bu heriflerin kazandigi paralar pkk ya mi gidiyoe ypg ye mi belli degil. İnsanimiz da sorgulamasini yapmadan instagrama iki foto atmak icin bu tiplere para kazandiriyor.

Yapilmasi gereken bu mafya surulerinin ozel harekat polisleriyle tek tek toplanip ahira evet hapis degil ahira kapatilmasi. Bolge bu hayvan surulerinden temizlenmedigi surece huzur yok.

Burdaki konu imamoglundan ziyade icisleri bakanligini ve valiligi ilgilendiriyor. Bu ne idugu belirsiz terorist mafya bozuntulari istanbulun gobegine yerlesirken bu devlet nerdeydi? Bunlar burda nerdeyse 30 senedir var denizin dibinden tekneyle su yuzune cikmadilar heralde. Bariz bi sekilde polis seydiogullari baklvalarini korudugu gibi bunlari da koruyor. Ustelik bu mafya bozuntularinin ne vergi vrrdigi var ne birsey fis kestikleri yok ? Tekrar soyluyorum anadolunun bi ilcesi drgil istanbulun gobegindeyiz. Sonrasinda da belediye buraya Beltur tesisi acmali kesinlikle katiliyorum buna. Ruhsat iptal edilmeli demissiniz de bu adamlarin ruhsati vs oldugunu sanmiyorum onceki malum belediyeyle anlasmalari vardi muhtemelen bu sekilde devam ettiler zira icerde hijyenden ve vergiden eser yok.

En basitinden mekana girmeden bi zomatodan yorumlarina menusune baksak az cok fikir sahibi oluruz ama yok bu aliskanlik 30 yas ustu kesimde. Umarim ilerde gelisir.

• Yine barzo irki degilmi, zaten normal bir irka mensup insan yapmaz net.

• Öğrenciliğim zamanında tarihi dokuya zarar veriyor denerek hepsi kaldırılmıştı. Ne oldu da kim kime ne yedirdi de bunlar yine oraya çöreklendiler ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarım haberlerde de detayına kadar mekanı vs gösterirler de işletme sahibi batar gider. İnternette deli patladığı için saldıran garsonlara ciddi ceza vermeden salacaklarını sanmıyorum artık.

İnternetten adaletin işlenmesi başlı başına komik tabi.
  • Geçmiş olsun... Gerçekten normal vatandaşlar için sokak çok tehlikeli.
    Geçenlerde otobüsle temde giderken yan tarafta bir çip içerisinde kelli felli iri kıyım iki adam vardı ve iki silah cipin torpidosunun üstünde duruyordu, o halde ataşehir gişelerden polisin gözü önünden geçip gittiler, belki polis silahları görememiştir ama adamlar polisleri gördü en azından aşağıya alalım diye bir teşebbüs bile yapmadılar, artık kime neye güveniyorlar bilmiyorum...
  • Bir Gerçek var oda İStanbul sahil kesimlerinin %90 oranında sahipleri yada işletenleri kürt vatandaşlarımız. İşini adam gibi yapan parmakla sayılı durumda malesef. Bunu kimse Kürt, Türk ırkçılık olarak algılamasın kalan %10 pay içerisinde karakterden yoksun insan var. Devlet olarak malesef bu duruma kimse el atmıyor ve atacağınıda sanmıyorum. 30 yıldır istanbuldayım oradan 2 defa balık yedim. Birincisinde çocuktum 2. ise eşim ısrar etmişti. Lakin orada verilen ballığın lezzetsizliğini geç verilen özen b.k gibi olduğunu görünce birdahada yemedim.

Saygılarımla.
  • Üstüne alınan alınsın o karakol temiz mamasını alıyor demek ki olayı kapatmaya çalışıyorlar. Muhalif bir durum olsa Roma dahil en az 10 ekip arabası.

Sistem çarkları parası olanın yada bir taraflara yakın olanın. Olayla alakasız ama kaz dağları için gerekli olan ced raporu için açılan dava 7 yılda bitmiş, Kaftancıoğlu davası 2 ay sürmeden karara bağlanacak.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.