Şimdi Ara

tarihi eminönü balıkçısında yaşanan vahşet #eminönündevahşet (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
8
Favori
125.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1452 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı tas aynı hamam devam eder ışletmeci hatta terfi bile alabilir.!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekşi linki varmı ordanda takip edelim konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ECDAD_OSMANLI

Sen laz olduklarina nasıl kanaat getirdin
    Ben Eminönünde hiç laz esnafa rastlamadım

Alıntıları Göster
    Laz olduklarına kanaat getirmedim, gözümle gördüm. Patron gidipte teknenin orada takılacak değil ya.

Ofisleri koskoca bina, edirnekapı da. Bende iş vasıtası ile gitmiştim. Teknenin oradaki ayak takımı kürt. Asıl parayı götüren mafyatik patronlar, edirnekapıda ofiste takılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 11 Ağustos 2019; 16:43:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbb neden çalışma ruhsatını iptal etmiyor? Bunun tekrar olması an meselesi. Belediye kendi işletmesi lazım zaten pislikten geçilmiyor, ben yemiyorum yememde o pisliği tipler zaten ortada köprü altındakiler de aynı. Belediye bu işe el atması lazım

• Hepsinin hapse girip 3-5 sene yatmasi gereken olay . Polisler hakkinda da sorusturma acilmasi gerekiyor . Ulkede baya kotu durumda bu ne rezilliktir boyle .
    Cok gecmis olsun .

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Laz olduklarına kanaat getirmedim, gözümle gördüm. Patron gidipte teknenin orada takılacak değil ya.

Ofisleri koskoca bina, edirnekapı da. Bende iş vasıtası ile gitmiştim. Teknenin oradaki ayak takımı kürt. Asıl parayı götüren mafyatik patronlar, edirnekapıda ofiste takılıyor.

Alıntıları Göster
    Çalışan Kürt patron laz bunumu demek istiyorsun
    Eğer bunu demek istiyorsan saçmaladın

• quote:

Orijinalden alıntı: ECDAD_OSMANLI

Çalışan Kürt patron laz bunumu demek istiyorsun
    Eğer bunu demek istiyorsan saçmaladın

Alıntıları Göster
    Evet aynen öyle, işkembeden sallama değil ben kendim gördüğümü söylüyorum. Ayak takımı olarak çalışanların hepsi Kürt, ofiste takılan Patronlar laz.

• Geçmiş olsun ne denirki söylenecek çok var aslındada ya ban yeriz ya başımıza başka bela gelir.

Arada yabancı arkadaşları gezdirmek için mecburen oraya yolum düşüyor. 3 kere gittim üçündede istinasiz yabancı konuşamları duyar duymaz ortaya bir anda çıkan boyacı kılığında eşkiyalar fırça düşürme numarası çekti. Tabi bilmeyen yabancı arkadaşlar hemen düştü tongaya yardım etmek için, boyacı bunlarda yapıştı, sonrasında biliyorum minimum 50tl ve üstü bir para isteyecek... sonra devreye girmek zorunda kaldım. Dedim o benim arkadaşım boya lazım değil zaten spor ayakkabı var görmüyor musun deyince hapisten yeni çıktım edebiyatına başlayarak tehdit etmeye kalktı bende haddini aşma polisi çağırırım üstelersen dedim arkaşı kurtardım bundan, küfrederek uzaklaştı. İstinasız her gidişimde denk geldim buna ve inanın yıllardır bunları gören hiç mi polis devlet yok diye ülke adına üzüldüm.

Yine eminönü köprüsüne gidişimde 5 kişiden oluşan bir barzo grubu bir genç elemanı bayılana kadar dövdü bu olay 20 dk sürdü ne polis var ortada ne bir şey. Bütün turistler şok bir şekilde izledi içimnden dedim ulan her gün bunlar burda insaları tehdit ediyorlar ne işe yarıyor bu devlet bu polisler, bu ülkeye bu olayları gören turist bir daha gelirmi. Leş kokuyu ve pisliği anlatmıyorum.. Şehrin her noktasını bu eşkiyalar tutmuş. Malesef eminönü berbat bir yer istanbulun bir çok yeri gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 14 Ağustos 2019; 14:6:19 >

• Adamlar hala rahatça dışarıda mı geziyor , adalet başkalarına da zarar vermesinimi bekliyor ?
  • Muz cumhuriyetinde sıradan bir gün

• Polislerin patronuyla bu mekanın patronu arasında bir bağ olduğu kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pemaxs

Allah belasını versin bunu yapanların eminim ordaki polisler o balıkçılarıda tanıyor onlarda görevi kötüye kullanmaktan ihraç edilsin burdaki arkadaşların yapacakları şey twitterden Süleyman soyluyu etiketlemek. Ankara'daki pazarcılarda hepsi kürt ben böyle kaba insanlar görmedim. İnsanlık diye saygı diye birsey yok.
    Polislerin görevi kötüye kullandıgına dair kanıtın var mı yoksa amaç polise sallamak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 18 Ağustos 2019; 19:28:32 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.