Şimdi Ara

tarihi eminönü balıkçısında yaşanan vahşet #eminönündevahşet (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
8
Favori
125.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1452 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizi bırakıp karakola koşan arkadaşınız korkakmış telefon açmak yerine sizi bırakıp nereye gidiyor.

Sonuçta polislerde insan can taşıyor. Elalemin kavgasına normal insan gibi bakmaları doğal. Kaldı ki yeni polislerin çoğu zaten zoraki işsizlikten polis olmuş kişiler. Süpermenlik beklemek hata bence.

Geçmiş olsun. Fikirtepe çocuğu olmak bir anne birden çok babalı olmanın önündeki tek engel miymiş keşke sorsaydın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gol1903 G kullanıcısına yanıt
    polislerden polis olmalarını beklemeyelim tamam. kabul. Ama polis olamadığı için bir polis neden maaş alır? ya da vatandaşın anasını neden ağlatır?
  • polisin silah kullanma yetkisi yok gibi birşey çok fazla birşey beklememek lazım. şüphelileri dötaltı olması iyi olmuş. teşhis edilirlerse ve kamera kayıtları çıkarsa ağır sıçtılar kimse ipsiz sapsız 3-5 çomar için uğraşmaz ama mobese harbi bozuk olabilir de ha o sıkıntı işte
  • Bu .... çocuklarının tiplerinden belli değil mi ne tür bir mok oldukları. kusura bakmayın böyle .... çocuklarına para kazandırdığınız için sizde suçlusunuz. Sözcü'de görmüş çok üzülmüş ve sinirden delirmiştim. Pisliğin içinde doğup büyümüş ve yaşamışlar her hallerinden belli. Yaklaşmayacaksın. Evet dış görünüşüne göre yargılayacaksın, yürüyüş hal-şekil hepsine göre yargılayacaksın. bunların hepside ofsayt. balık ekmek mi yiyeceksin. gideceksin karşı tarafa Emin abiyi bulacaksın orada yiyeceksin. hemde bunlar gibi tatsız tuzsuz değil. Hele bunların ekmek doğramalarını balık doğramalarını falan görseniz bir daha burada değil balık ekmek yemek dışarıda simit yemezsiniz. İstanbul artık iktidar sayesinde Teksas gibi. Herkeste silah ve bıçak var. Çünkü suç değil. 3 kuruş para yedir köpek soylarına iş tamam. Sonra soruyor herkes iktidar nasıl bu kadar yüksek oy alıyor. İnsan kendisi gibi olana oy verir arkadaşım. Ülkenin hali ortada. Geçmiş olsun

• Su gonderilerinde Avustralya da yayimlanacak bir program icin cekim yapildigindan bahsedilmis.

Bu tv kanalina ulasabilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah sonumuzu hayreylesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gordon Freedos kullanıcısına yanıt
    https://www.motion-films.com/
    go.mycastingnet.com
    Travel Guides Series 4
    https://go.mycastingnet.com/Apply/Show/TravelGuidesS4

Bunlar olabilir hocam

• Gol1903 G kullanıcısına yanıt
    Herkesin yapabileceği bir meslek değil polislik olay yerine geç gidenlerin hiç değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum nedir,
  • En iyisi pislikten uzak durmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en güzeli bir dalgıç ayarla sabaha karşı alttan darbe versin batırsın kayıkklarını.
  • vay arkadaş olaya bak ülke ne hale düşmüş lanet olsun
    size de geçmiş olsun
  • merkingtr kullanıcısına yanıt
    Çok güzel noktaya parmak basmışsınız, muhtemelen onların da duyguları aynı. Bu durumda kimsenin şikayet etmesine de gerek yok. Siz "polis ölmüş bana ne" diyorsunuz, o da hakkı olarak "vatandaş ölmüş bana ne" diyor, devlet toplumun aynasıdır.

• Emniyetin tutumu insanı daha da sinirlendiriyor. 20kişinin karıştığı olaya 25dk sonra 2 kişi göndermek bu milletin emniyetini hiçe saymak ve görevini yerini ne getirememektir.

• westberlin kullanıcısına yanıt
    vatandaş ölmüş bana ne diyen polis "polislikten bana ne" demiş olur. Vatandaş vatandaş olduğu için para almıyor bilakis ödüyor......

Ayrıca bir insan hem de polis "bana ne insanlardan"dediği an hain olur. Yoksa pkkyı bile aklar bu ihanet felsefesi...
  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    Yo alakası yok, polis kanuna nizama uysun demiyor mu insanlar? Poliste artık profesyonel davranıyor, bir terim vardır Jandarma ve Poliste "Önce personelin can güvenliği" diye. İşte poliste tam bunu yapıyor, nasıl doktor riskli gördüğü şahsa sağlık hizmeti vermeyi reddedebiliyorsa, poliste riskli gördüğü zaman müdahale etmez, destek kuvvet bekler. Hizmet ettiğin toplum sana değer vermiyorsa, sen de kanuni yetkinin bir gram üstünde insiyatif kullanmak zorunda değilsin.

Adam akıllı yetki verilsin, vatandaş her fırsatta video çekip olayı bilmeden linç başlatmasın, herkes kanunlara saygılı olsun kimlik istendiğinde versin, kanunlar polisi korusun bak o zaman böyle olaylar kalıyor mu! Biz toplumca her işi kendi çıkarımıza göre değerlendirdiğimiz sürece huzur falan olmaz bu ülkede.

• Show TV taraflı bir şekilde balıkçıyı savunan bir haber yapmış; olayın tamamının yazılı olduğu metni okumak yerine kısık kısık göstermişler, 20 kişi 3 kişiyi darp etti yerine kavga çıktı demişler, mağdurun kafasındaki yarığı paylaşmak yerine de oradaki at hırsızlarının ''öyle bir şey yok, yalan'' demesini paylaşmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

Çok güzel noktaya parmak basmışsınız, muhtemelen onların da duyguları aynı. Bu durumda kimsenin şikayet etmesine de gerek yok. Siz "polis ölmüş bana ne" diyorsunuz, o da hakkı olarak "vatandaş ölmüş bana ne" diyor, devlet toplumun aynasıdır.
    Gözden kaçırdığın kaçırdığın şu var yanlız analizci arkadaş. Benim böyle düşünmek için onlarca nedenim var yaptıkları, ama onların senin dediğin gibi düşünmeleri için ben sadece vergimi verip maaşlarını ödemeye çalışmaktan başka birşey yapmadım..!

• merkingtr kullanıcısına yanıt
    Benim sizin nedenlerinizi bilemediğim gibi, sizin de onların nedenlerini bilememeniz gayet doğal. Belki vatandaşın sorunu çözülsün diye, iyi niyetle insiyatif kullandı ama sonrasında vatandaş bunu kendi lehine kullanıp başını yaktı. Tek taraflı bakmamak lazım. Burası herkese açık bir platform, ben polis olsaydım ve bu yazılanları görseydim inan kanuni sorumluluğum dışında bir gıdım insiyatif kullanmazdım.

Ayrıca şu an en çok veren kısım memurlardır merak etmeyin, direk maaşından kesilir, öyle esnaf gibi kaçırma şansı yoktur. Bu popülist tavırları bırakın artık lütfen, polis falan değiş mevzu saygı görmek istiyorsan saygı göstereceksin doğanın kanunu budur.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.