Şimdi Ara

tarihi eminönü balıkçısında yaşanan vahşet #eminönündevahşet (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
8
Favori
125.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1452 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki Allah korusun böyle birşey başımıza gelse ne yapabiliriz o halde sosyal medya dışında silahlanalım o halde ben ciddi ciddi düşünüyorum artık para biriktirip bi desert eagle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Peki Allah korusun böyle birşey başımıza gelse ne yapabiliriz o halde sosyal medya dışında silahlanalım o halde ben ciddi ciddi düşünüyorum artık para biriktirip bi desert eagle
    İstediklerini denesinler, azıcık sol görüşün gerektirdiği şekilde hareket ederseniz kaale bile almazsınız. Sosyal medya gözlemleri bile sorunuza cevap verecektir. Bulaşabileceklerini zannettiklerine bulaşıyorlar ve yöntemler hep aynı, coşturulmuş hormonlar ve Kurtlar Vadisi aroması...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tubytube kullanıcısına yanıt
    Kardeş benim ve ya yakınımın kafasını palayla yardıgında nasıl ciddiye almayabilirim

• quote:

Kardeş benim ve ya yakınımın kafasını palayla yardıgında nasıl ciddiye almayabilirim
    Artık bazı tipleri gördüğümde veya seslerini duyduğumda kanım çekiliyor, kimin ne olduğunu daha iyi görüyorsunuzdur umarım! Siyasi koşullar ve yarattığı zihinsel iklimin elektriği çok farklı düzeylere çıktı, ne işiniz var ki oralarda? Sataşacak kişi arayıp kan görmek istiyorlar, inanamayabilirsiniz ama bu gerçek! Bunları yönetenler de büyük adam zannettiğiniz çakallar...

• tubytube kullanıcısına yanıt
    Keşke herkes sizin gibi olsa ama maalesef burada adalet biziz hocam dediğim gibi desert eaglemi alınca kafam rahat takılırım

• quote:

Keşke herkes sizin gibi olsa ama maalesef burada adalet biziz hocam dediğim gibi desert eaglemi alınca kafam rahat takılırım
    Hayır, silahlanma çözüm değil...

Yine birilerine rant kapısı açmış gibi olmayınız, silahlan silahlan nereye kadar gidebilir ki?

• Şu konuda kürtleri hedef gösterenleri hakaret edenleri senmi şutlarsın yoksa benmi söveyim bunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 8 Ağustos 2019; 22:3:59 >
  • Halkın sabrı bu adaletsiz düzene kalmadı. Patlamaya hazır bomba insanlar ve bu gidişat hiç iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 8 Ağustos 2019; 22:6:28 >
  • Polisin müdahale etmesi için ölmemiz gerekiyor.
  • AVM dışında bir yere gitmeye çekiniyorum. Her an başımıza bir şey gelebilir.
  • Şimdi bu dayak yiyen ve mağdur olan arkadaşın tek suçu önemli bir milletvekili yada bakan tanıdığının olmaması mı?
    Suçlusun kardeşim suçlu
    üst katlarda tanıdıkların olsa boyle magdur olmazsın
    geçmiş olsun.
  • Amerika'da her türlü ırk var ama polis çok güçlü ve acımasız kimsenin suç işlemeye g.tu yemiyor öyle k.rt filan sökmez hatta meksikalılar k.rtlere beş basabilir umarım birgün Amerikan kanunlari bize de gelir. Bireysel silahlanma şart.

• sebebi nedir bunun?

1 - Mağdurlar açık seçik giyinmiştir ve ya siyas bir imaj vermişttir, aldırganlar kendi kendilerine kısa devre olmuşlardır

2 - Arıza çıkarmaya hazırlar ve önüme gelene bir tekme modundalar, zamanımız da devamlı arızalı ortam doğurduğundan en ufak bir ters cevaba saldıran bir düşmansı ruh halindeler

3 - Kültürümüz mahveden bir azınlık hissi ile, saldırdılar.... Osmanlı'yı yıkan azınlık... ihanet...

azınlıkların tamamı kültürümüze karşılar. Merhametimize sığınıyorlar ve düşman devletlerinin emrinde devamlı saldırıyorlar. Belki anlamıyoruz ve yalnız geziyoruz ama bunlar anarşizmde birleşmişler. biz yapalım onlar yesinler...

doğu azınlıklarda bu hal var. Yıllar önce Samsun'da ufak bir olayda hemen 30-40 kişi olmuşlar. Adana'da bir kot mağazasında gelenlere sert tavırları ile arıza halindelerdi. Ve hepsi de düşman devletlerin emrinde.

Maaaalesef.... m aaalesef; emrimizde ve hatta kanunun emrinde olması gereken bir kuvvetimiz yok güvenemiyoruz....

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

Kanunlar suçlu...

Alıntıları Göster
    Aynen öyle. Her zaman derim suçlu arıyorsan en temele ineceksin. Dünyadaki her türlü sorunun 2 sebebi var 1-Serbest piyasa olması 2-ceza kanunu gevşekliği üçüncüsü yok.

Mahkeme-i Kübra'da yargılanacak şerefsizleri göreceğim günleri iple değil urganlarla çekiyorum. Özellikle devlet kurumlarında çalışanlarınkini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

ya şu dükkanlara mekanlara girmeden önce bi göz ucuyla bakın garsonlar, çalışanlar kürt mü diye. sonra kafam yarıldı, öldüm diye herkes zırlıyor. kürt varsa girmeyin abi. geçmiş olsun abine ve yengelerine.
    Kürtler bizden çekinsin amk biz niye çekiniyoruz. Kimin ülkesinde kimden korkacagiz Allah aşkına götlerini kaldırmayın şunların.
    Edit: Bu cümle kendini Türkiye Cumhuriyeti 🇹🇷 vatandaşı hissetmeyen, güney doğuda kendilerine sözde toprak verecek amerikanın daşşaklarını yalayan kürtler için kurulmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owermars -- 8 Ağustos 2019; 23:18:59 >
  • Kuduz köpekler sinirim bozuldu akşam akşam. Sonuna kadar git rezil olsun en ağır cezayı alsınlar

• Abi felaket sinirim bozuldu. Böyle insanlar yüzünden ailemizi alıp dışarı çıkamıyoruz. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4078258E4

Amerika'da her türlü ırk var ama polis çok güçlü ve acımasız kimsenin suç işlemeye g.tu yemiyor öyle k.rt filan sökmez hatta meksikalılar k.rtlere beş basabilir umarım birgün Amerikan kanunlari bize de gelir. Bireysel silahlanma şart.
    Aynen öyle.Meksikalılardan daha pislik gruplar olduğunu iddia edenler meksikalı uyuşturucu mafyalarının içinde birbirine ihanet edenlere neler yaptığına bakmaları bu pislikleri tanımanıza yeterli olur. Amerikan polisinin tutumlarına da hastayım.Amerikan sistemi yetkiyi vermiş ne güzel.
    Gazete32youtube
    Antalya'da Emniyet Müdürü böyle vuruldu - Gazete32
    https://www.youtube.com/watch?v=kkAPbmxclNE

Olduğu günden beri unutamadığım bir video.Videodaki olay niye oldu ?

• Ya bırakın balık ekmek muhabbetini. 1 kere bile yemedim. İlk istanbula geldiğimde yiyim dedim hani meşhur olayı. İçine bildiğin mazotlu istanbul palamutu çakıyorlar al sana balık ekmek. Hadi içine levrek,çipura,dil, barbun balığı koysalar anlıcam. Boş işler yani. Belki yıllar yıllarrr önceki istanbulda güzeldi ama şimdi hayatta değmez.

• işi bilen balik ekmeğini yaptırıp uzakta yer. adamlar gözünün içine bakiyolar yede git biran evvel tabure boşalsin diye. kötü davraniyolarmi evet. bi çekemezlik varmi var. ama cehalet işte fakirlik bişey diyemiyosun eğitim şart.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.