Şimdi Ara

TARİHİN EN ZOR LYS SINAVI GELİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mat-Geo zor, Fizik kolay, Biyo-Kimya ortalama, Edebiyat zor, Coğrafya kolay olacak. Yani inşallah.
  • spacestone kullanıcısına yanıt
    Bana alan sınavları epey zor olacak gibi geliyor
    Yani fen ve edebiyat
    Mat bence öyle çok çok zor olmaz yani zor olur ama ortalamayı düşürmeyi matta o kadar göze almazlar bence ortada dersane mevzusu varken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav he he hepiniz kahin oldunuz tövbe estağfurullah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ichbinblau kullanıcısına yanıt
    hocam bence matematik geo zor diğer alanlar ortalama olucak ygs matematik kolaydı çünkü
    Katılıyorum ben de zaten mat zor olur dedim ama göreceli olarak özellikle edebiyat daha da zor olabilir
    Hocam ygs 5 te yığılma çok fazla ortalama edebiyat tm sıralamalarını düzene sokmaya yetmez bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En zor lys 2013tu ozellikle matematik feciii. Bu sene 2013 u gecebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O SINAV NE KADAR ZOR OLURSA O KADAR SIRALAMA CEKECEGIM. EGER LYS DE YGS GIBI SACMALIK DOLU VE HICBIR ELEYICILIGI OLMAYAN BIR SINAV OLURSA ULKEMDEKI EGITIM SISTEMINDEN O KADAR ÜMİDİMI KESECEGIM...

Aynen öyle bro. Şöyle bilenle bilmeyeni ayırt eden kaliteli bir lys mükemmel olur.

• Bende zor bekliyorum başka hiçbir şekilde bu ygs olayı çözülmez ki büyük ihtimalle zor olacak inşallah en zor lys olurda çalışan yapar , özellikle edebiyattaki paragrafları baya yoğun istiyorum ki çalışmayan yapamasın çalışanın farkı ortaya çıksın!
  • peki sizce ösym yığılmayı ortadan kaldırmak için uğraşıcak mı?buna inanıyor musunuz cidden?eğer öyle bi olay olsaydı böyle bir ygs yapılmazdı.bence normal bi lys gelicek karşımıza.
  • MüyendisAdayı kullanıcısına yanıt
    ne demek uğraşıcak mı? saçmalama.tabiki de uğraşıcak.adamların kendisi demedi mi sınav kolay olursa eleyici olmaz herkes üniversiteye gider diye.Bunu engellemeleri lazım.Bu sınavda eleme olmadığına göre geriye sadece LYS kalıyor.
  • büyük ihtimal mat geçen seneye göre daha zorlayıcı olacak.2013 tarzında yani.geo zaten geçen sene zordu yine aynı zorlukta olur.bunun dışında belki fiziği bir miktar daha zor yapabilirler.biyoloji geçen sene zaten kolay değildi hatta zor denebilirdi.kimya ise belki detay bilgi soruları organik elementler kimyası v.b. için biraz artabilir.
  • mat 2015'te baya zordu netler ortalama süründü.Geometri hiç söylemiyorum bile

kesinlikle eminim bu sene mat geo çok daha kolay olucak 2015'e göre. 2012 2014 ayarı bir şey bekleyin.

geçen sene fen çok rahattı kimya sonları hariç hele biyoloji inanılmaz kolaydı. fizikde çok kolaydı

bu sene fizik ve biyo çok daha zor olacak.
    o kadar sorunun iptal olmasy gerekirken ösym nin bunlary kaale bile almamasy u?ra?madyklarynyn bir göstergesidir.umurlarynda de?il kimin ne yapty?y.umurlarynda olsa çaly?anyn hakkyny alaca?y bir ygs yaparlardy.
  • Konjonktür MAT-GEO Efsane zorlukta olacağını
    Alan derslerinin ise ortalamanın bir basamak üstü zor olması gerektiğini gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacestone

3 yıldır sınava girip çıkan biriyim.bu 3. yılım oldu.Net olan bir şey var ki ygs zor ise lys ortalama bir sınav oluyor.YGS kolay ise LYS zor oluyor.Sistem böyle olmak zorunda.

hocam afedersin ama senin dediğine göre geçen yıl lys kolay olmalıydı o zaman ama gel gör ki en zor lys 1 oldu
  • İNŞALLAH ÖYLE BİR SINAV YAPARLAR Kİ YILLAR BOYUNCA SINAVIN ZORLUĞU KONUŞULUR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xronize -- 25 Mart 2016; 14:16:32 >
  • Dershaneler kapatıldı, kolay olcak kolay. Çalışmaya gerek yok.
  • Yav he o dediginden sanki osymde calision dedigin seye bak

• wasdf kullanıcısına yanıt
    hocam tm adına konuşayım alan dersler çok rahattı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.