Şimdi Ara

TARİHİN EN ZOR LYS SINAVI GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok çalışın,gelmiş geçmiş en zor sınav olacak.

• kolay olucak
  • Sen muneccim misin kardes?
  • Hurriyet gazetesi gibi gereksiz gereksiz mansetler atmayin la
  • esra rengsiz kullanıcısına yanıt
    senin kolay demenle kolay olmayacağı gibi bizimde zor dememizle zor olmayacak. bekleyip göreceğiz ama öngörü zor olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bad dedde

Hurriyet gazetesi gibi gereksiz gereksiz mansetler atmayin la
    bu yıl olacak lys kolay oalcak diye kendilerini kasmayanlar sınavda öyle bir moraracak ki onları video çekmek lazım.

millet farkındamı bilmemde tıpa bu yıl 5k ile değil 15k ile sıralama olur kolay olursa.
    mühendisler 30k
    hukuk50k
    vs......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsurganHukukçu -- 25 Mart 2016; 12:57:42 >
  • nerdcan N kullanıcısına yanıt
    Bu yığınlama başka türlü toparlanamaz.ayırt edici bir sınav olmadı.bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En kolay fen dersi hangisi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaxa789

senin kolay demenle kolay olmayacağı gibi bizimde zor dememizle zor olmayacak. bekleyip göreceğiz ama öngörü zor olması.

benim de temennim zor olması yönünde ama zor beklemiyorum, inş sizin dediğiniz olur
  • Bırakın gelsin. Umarım gelir
  • OsurganHukukçu kullanıcısına yanıt
    +1 üniversitelerin sıralamaları ortada kolay olcak diyen kendini kandırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esra rengsiz

quote:

benim de temennim zor olması yönünde ama zor beklemiyorum, inş sizin dediğiniz olur

olmak zorunda hocam.sıralamalar yerde resmen.
    hocam zor olmak zorunda. 0000000.1 puanla şuan 500-600 kişinin önünde yada arkasındayız. lysde böyle kolay gelirse halihazırdaki yığılma katlanır dahada artar bu sefer yüzbinlerce kişi girmek istediği bölümü 0000000000.1 puanla kaçırır bunun önünü almak için zor bir lys yapmaları lazım
  • 0nurGS kullanıcısına yanıt
    dimi ya.bi çalışanla çalışmayan ayrılsın şöyle de keyfimize bakalım.Yazık değil mi bize o kadar emek veriyoruz,karşılığını alalım artık.
  • spacestone kullanıcısına yanıt
    hocam ösym bu yıl ygs yi akılları sıra kolay ypaarak kendi ayaklarına sıktılar , zor olursa sıralamalar yüksek gelecek , kolay olursa üniversteye giriş sıralamları düşecek ve adaylar fazla kasmadan istediği üniversteye girebilecek , aslında durum bizim tarafımızdan avantaj gibi görüyorum ben . ha çalışan için avantaj. bu yıl ki lys bana göre tabi .
  • spacestone kullanıcısına yanıt
    Kendi gorusunu belirtmenle hicbi sorunum yok, ki zor olmasini ben de umuyorum zaten ama sinav sorularini kendi elinle yaziyomussun gibi bu kadar emin konusmani anlamiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacestone

quote:

Orijinalden alıntı: esra rengsiz

quote:

olmak zorunda hocam.sıralamalar yerde resmen.

başka çıkarlar bunun önüne geçicek, sıralamaların oynamasından daha önemli öncelikleri var bence ösym nin. sıralamayı o kadar düşünseler böyle bi ygs ile gelmezlerdi ama dediğim gibi bence de zor olsun

• kolay olursa nasil eleyecekler kolay olacak diyenler?
  • nerdcan N kullanıcısına yanıt
    3 yıldır sınava girip çıkan biriyim.bu 3. yılım oldu.Net olan bir şey var ki ygs zor ise lys ortalama bir sınav oluyor.YGS kolay ise LYS zor oluyor.Sistem böyle olmak zorunda.
    bence adaletli olan ygs nin ortalama bir sınav,lys nin ise zor olması.Çünkü YGS de az bir çalışma gösteren biri rahatlıkla senin önüne geçebilir ama kolaysa LYS sınavında geçsin.
  • xaxa789 X kullanıcısına yanıt
    Umurlarında mı sanıyorsun?
    Kendilerini haklı çıkarmak tek amaçları
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.