özene bezene aldığım abit IP35PRO anakartı dün chieftec dragon kasama takayım dedim. bir de baktım kasanın pci slot çıkışları ile anakartın pci slot çıkışları denk değil evirdim çevirdim nedir nasıldır anlamak mümkün değil. garibi kasanın anakart tablası üzerindeki sabitleme yuvarları ile anakartın vida delikleri tutuyor anakartın arka panel ps usb yuvaları da kasanın ilgili yerine tam oturuyor 10 yıldır ilgilenirim bu işlerle ne duydum ne gördüm..
böyle bir hata çok enteresan gerçektende, daha önce kasaya başka bir kart takılı mıydı? yani hata kesin anakartta mı?
tabi 3yıldır kullandığım kasa. abit nf7-s vardı üzerinde ama nasıl olabilir böyle birşey algılayamıyorum. belki de kasadadır sorun ne bileyim. ıp35pro dünyada kullanıılıyor..
SS koyarsan daha iyi olur belki yardımcı olabiliriz
yok hocam olay net yani. ps mause vb. arka panel yuvası oturuyor, tabla vidaları ile anakartın delikleri tam oturuyor slotlar denk değil
tablaya birkaç yeni delikle iteleme de olsa hallettim. neyse tecrübenin iyisi kötüsü yok..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme