Şimdi Ara

Tarihte bir ilk! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3-5 ay önce Souza>Topal diyenler vardı Soyadının De Souza olmasından kaynaklıydı galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Tarihte bir ilk!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

Valla kızmıyorum josefe

haftalar öncesi söyledi artık yoruldum istediklerimi yapamıyorum çok maça çıktım diye

bizim vasıfsız ısrarla her maça ilk 11 de süre veriyor.

yani konya maçında josefi çıkarıp ozanı koymamak için kör olmak gerekirdi.

hoş bizim hoca egosunu önemsediği kadar takımını önemsese hiç bir sorun olmazdı.

Yorulmuş mu beyefendi, oy kıyamam ona ben.! Ben üniversitede geçimimi sağlamak için günde 8 saat ayakta satış danışmanlığı yapıyordum 1000 lira için. Bu adam maç başı benim yıllık alacağım parayı alıp yorulma lüksüne sahip olamaz! Böyle bir savunma yöntemi yok, gözünüzü açın lütfen.

• Hocam bakin tek taraftan bakmamak gerek olaya.

Josef de souza denilen adam kapsitesi belli bir oyuncudur.

Iki yonlu orta saha oyuncusu (Schweinsteiger tarzi diyebilecegimiz) diye alindi ama herkes iki yonlu olmadigini biliyordu. Mehmet topaldan 1-2 tik daha iyi ofansi varken 3-4 tik daha kotu defansi vardir ama defansif orta saha yani onlibero mevkiindedir.

De souza sao paulodan beri araliksiz olarak 62 mac ilk 11 basladi. Yani 1 yildan fazla suredir araliksiz her hafta oynuyor. Gecen sene subattan beri yaz tatili yapma imkani bile bulamamisken bizim pereira ozani de souza gibi kullanmak yerine surekli de souzayi kupa macinda lig macinda ve uefada surekli ama surekli oynatti e oyuncu da yiprandi ki bana gore hala iyi hocam 62 mac nedir 1 senede ya bu sene bitene kadar 70 i gecicek. Barcelonada o kadar mac yapmiyolar ayiptir

• quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

Hocam bakin tek taraftan bakmamak gerek olaya.

Josef de souza denilen adam kapsitesi belli bir oyuncudur.

Iki yonlu orta saha oyuncusu (Schweinsteiger tarzi diyebilecegimiz) diye alindi ama herkes iki yonlu olmadigini biliyordu. Mehmet topaldan 1-2 tik daha iyi ofansi varken 3-4 tik daha kotu defansi vardir ama defansif orta saha yani onlibero mevkiindedir.

De souza sao paulodan beri araliksiz olarak 62 mac ilk 11 basladi. Yani 1 yildan fazla suredir araliksiz her hafta oynuyor. Gecen sene subattan beri yaz tatili yapma imkani bile bulamamisken bizim pereira ozani de souza gibi kullanmak yerine surekli de souzayi kupa macinda lig macinda ve uefada surekli ama surekli oynatti e oyuncu da yiprandi ki bana gore hala iyi hocam 62 mac nedir 1 senede ya bu sene bitene kadar 70 i gecicek. Barcelonada o kadar mac yapmiyolar ayiptir

Ayynnen öyle. Yukarıdaki arkadaş da doğru demiş, o kadar para alıp yorulma lüksü olamaz diye. Burda yoruldumdan kasıt yıpranma, overide olma yada ne derseniz deyin o. Gidip paraya kıyıp en pahalısından bi ses sistemi aldınız diyelim, 6 ay boyunca durmadan çalışıyor. Kimi zaman son seste kimi zamansa normal civarlarda. 6 Ay sonunda bu alet bozulduğu zaman " e ben buna b*k kadar para verdim nasıl bozulur yaa " diyemezsiniz ki. Souza da bu hesap, Pereira'nın inadı.

• kötü günlerdi be
  • Hala Josef ve Topalı savunanlar var hiçbişey demiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.