Şimdi Ara

Tarihte bir ilk!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Josef de Souza, Torku Konyaspor maçında 22 dakika boyunca topa hiç dokunmadı. (NTV Spor)

Tarihte bir ilk!

8 milyon euro ya bu arkadaşı bulup getirme başarısı gösteren herkese teşekkürler, büyük bir başarı örneği

• Bide Pereira'nın transferi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kızmıyorum josefe

haftalar öncesi söyledi artık yoruldum istediklerimi yapamıyorum çok maça çıktım diye

bizim vasıfsız ısrarla her maça ilk 11 de süre veriyor.

yani konya maçında josefi çıkarıp ozanı koymamak için kör olmak gerekirdi.

hoş bizim hoca egosunu önemsediği kadar takımını önemsese hiç bir sorun olmazdı.
  • Josef'in sucu degil bu.Adam bizim devre aramiza kadar 50 den fazla maca cikti toplamda.Ne bekliyorsunuz ki ? O da insan adam kendi soyledi yoruldum oynatma diye ama bizim hoca israrla oynatiyor.

Bosuna sovmeyin , nefretinizi kusmayin adama.Topal alper ile oynatmasi lazim Ersun hoca gibi.kime amlatioz tabi o da var.

• Seneye Topal ile Souza 1 maç bile yanyana oynarsa; oynayana, oynatana, alana, getirene çok fena şeyler söylerim buradan

Ulan Osmanlıspor bile çıkmıyor böyle bir ortasaha yapılanmasıyla
  • Allahın vasıfsızı

• Profesyonel futbolcunun yorgunum gibi bi bahanesi olamaz. Atiba 33 yaşında milli takım dahil 44 maça çıkmış neredeyse hepsinde 90dk oynadı. Ligde bütün maçlarında 90dk oynadı.

2 maçtır yokları oynuyor, pereira resmen takımına ihanet ediyo son 2 maçtır. Ozan-Diego değişikliği yerine Ozanla 11 başlamalıydı.

Neyse.. Fenerli arkadaşlar geçmiş olsun, bu saatten sonra takım zor toparlanır. Bunu oyun kalitesine bakarak söylemiyorum. Takım şampiyonluğa inancını ve motivasyonunu kaybetmiş durumda. Nani diego rvp gibi adamların top oynamaya niyeti yok. Umarım Aziz Yıldırım belasından yakında kurtulursunuz ve seneye daha güzel bir lig izleriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 44 maç nere devre arasına kadar 50 maç nere ?
  • Hadi kendi almak istemez anlarımda, ortasahanın göbeğinde duran bir adama 22 dakika nasıl pas atılmaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

44 maç nere devre arasına kadar 50 maç nere ?

http://www.mackolik.com/Futbolcu/50255/Josef-de-Souza

http://www.mackolik.com/Futbolcu/25410/Atiba-Hutchinson

50+ maça çıktığına dair bir şey göremedim. Ayrıca milli takımda da sadece 65dk görev almış.

Milli takım arasında maça çıkmayıp yorgunum demek de biraz saçma geldi ?

• Ortasahanın göbeğinde oynayıpta topa 22 dakika boyunca dokunmayan bir adamı ''yorgun'' diye savunmak saçmalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

Profesyonel futbolcunun yorgunum gibi bi bahanesi olamaz. Atiba 33 yaşında milli takım dahil 44 maça çıkmış neredeyse hepsinde 90dk oynadı. Ligde bütün maçlarında 90dk oynadı.

2 maçtır yokları oynuyor, pereira resmen takımına ihanet ediyo son 2 maçtır. Ozan-Diego değişikliği yerine Ozanla 11 başlamalıydı.

Neyse.. Fenerli arkadaşlar geçmiş olsun, bu saatten sonra takım zor toparlanır. Bunu oyun kalitesine bakarak söylemiyorum. Takım şampiyonluğa inancını ve motivasyonunu kaybetmiş durumda. Nani diego rvp gibi adamların top oynamaya niyeti yok. Umarım Aziz Yıldırım belasından yakında kurtulursunuz ve seneye daha güzel bir lig izleriz.

Atiba gibi doping yapsa josef te oynar merak etme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brezilyadan tatil yapmadan geldi kardeşim sadece bize bakarsan 50 maçı göremezsin.

souza konya maçıyla beraber 68. maçına cıktı bu sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

44 maç nere devre arasına kadar 50 maç nere ?

http://www.mackolik.com/Futbolcu/50255/Josef-de-Souza

http://www.mackolik.com/Futbolcu/25410/Atiba-Hutchinson

50+ maça çıktığına dair bir şey göremedim. Ayrıca milli takımda da sadece 65dk görev almış.

Milli takım arasında maça çıkmayıp yorgunum demek de biraz saçma geldi ?

Souza nereden geldi bize ? Brezilya da oynadigi mac sayisi linklerinide koy buraya madem cok biliyorsun.

Aykut kocaman ile uefa y.final oynadigimiz donemde 50 kusur maca mi ne cikmistik.sezonum son virajinda oyuncular yorgunluktan oluyordu sahada.Josef napsin ?

• Ortasahada oynayan adamın ayağına 22 dakika top gelmemiş yorgun diyorsunuz burada
    Kimse girdiği ikili mücadeleleri kaybetti yazmamış farkındaysanız. Oynanan oyunun vasıfsızlığıdır bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

brezilyadan tatil yapmadan geldi kardeşim sadece bize bakarsan 50 maçı göremezsin.

souza konya maçıyla beraber 68. maçına cıktı bu sene

O halde suçlu yine Pereira çıkıyor. Hem kendi vatandaşı hem de kendi isteği olan oyunucusuyla daha fazla ilgilenmeliydi. Bu adamın Fenerbahçe'yi yönettiğine inanamıyorum. Kriz yönetimi 0 takım yönetimi 0 taktik bilgi 0 savunma iyiydi o da dağıldı.

• haftalar önce söyledi zaten çok yoruldum artık istediklerimi yapamıyorum sahada ama yinede elimden geleni vermeye çalışıyorum diye.

buna rağmen ısrarla 11 çıkmaya devam ediyor.
  • Topal 1 birim alirsak souza 0.75 birim alirsak . Ikisi beraber oynadimi toplam 0.50 birim etmiyor. Bu iki adam birlikte OYNAMAZ .

• 22 dakika boyunca kimse dememiş mi ağa bu nedir diye.
  • Maçı sonuna kadar izledim bir ara benim de aklıma geldi nerede bu adam hiç ismi geçmiyor diye demekki o 22 dak içindeymiş ondan sonra gel maç kazan...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.