Şimdi Ara

TARIK AKAN VEFAT ETTİ. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
4
Favori
11.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana gore de Zeus'a inanmadigin icin Tartarus'a gideceksin ve sonsuz azab goreceksin.Senin dininin Pagan kulturunden geldigini yol yakinken inkar edip Yuceler Yucesi Zeus'dan af dilemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaNgO

Bana gore de Zeus'a inanmadigin icin Tartarus'a gideceksin ve sonsuz azab goreceksin.Senin dininin Pagan kulturunden geldigini yol yakinken inkar edip Yuceler Yucesi Zeus'dan af dilemelisin.

Tamam dostum inkar et ama infak etme, inanca saygı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazıklar olsun ,
    bir kaç kelime yazmak için girdiğimiz forum ne hale gelmiş
  • Bir ölünün arkasından atıp tutanların çoğunun bu Ülke için tehlikeli olduğunu düşünüyorum, bu herifler ip leri ile tespit edilip araştırılmalı. 15 Temmuz da ne tür beyinlerin bu Ülkeyi karanlığa boğmaya çalıştığını, parçalamaya çalıştığını, Polise,Askere, Millete kurşun sıktığını gördük. Din ile aldatılıp nasıl tehlikeli olduklarına birebir şahit olduk. Bunlar son 20 yılın ürünleri, biz böyle bir Millet değildik. Çoğu dönüştürülmüş beyinler, bu yüzden ciddiye alınıp tespit edilip araştırılmalılar. Elimden geldiğince çoğunu E.G.M ye şikayet ediyorum. Sizde edin, bu olay Tarık Akan'ın inancı ile alakalı değil, bu olay kafa yapısı tehlikeli olanların tespiti ile alakalı. Ben Tarık Akanın pkk lıyım ya da teröristim dediğine şahit olmadım, kendisi ergenekon ve balyoz davalarında pkklıların ve fetocuların kumpasları ile yargılanıp cezaevlerine atılan silivri de bulunan askerlere destek için en ön saflarda protesto edenlerden biriydi. Şimdi böyle bir Cumhuriyet ve Vatan sevdalısına saldıranlardan ben nasıl şüphe etmeyeyim. Şikayet edin arkadaşlar, E.G.M bunun için var.

• Fimlerini birçok kez, küçükken keyifle izlemiştim , yıllar ne de çabuk geçmiş... Toprağı bol olsun, Allah günahlarını affetsin, ailesine sabır versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • komünizm emek iş köylü falan diyip amerikan hastanesinde tedavi olurlar
    zenginlik içinde yaşarlar 2 film çekip halkçı olurlar
    bir de bunlar mustafa kemali utanmasalar che hayranı bir devrimci yapacak

kürtleri anlatan sözde kürt sorunlarını işleyen filmler çek sonra atam atam de
  • ntv canlı yayındaydı ama Ataturk konusmasında yayın kestiler
    su an haber turk izliyoruz

neden Ataturk konusmasını kesiyorlarki.chp boylemi yaptı

• adam gibi adam tarık akan

• recep tayyip erdogan neden torende degil
    sanatcı buyuk

• Şimdi tören yapılıyor anısına. Fazıl say var piyanosunun başında. Bir sürü insan var uğurlamaya gelen. Türkiye bu olmalı işte, izleyin de örnek alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Şimdi tören yapılıyor anısına. Fazıl say var piyanosunun başında. Bir sürü insan var uğurlamaya gelen. Türkiye bu olmalı işte, izleyin de örnek alın.

Keşke defnedildikten sonra ileri ki günler de yapılsaydı, Tarik Akan da ölmeden önce böyle bir düşüncesizlik yapılabileceğini tahmin etmiş cenazesinin salona getirilmesini istememiş. Maalesef kendine devrimci diyen bir kaç, özenti, kendini bilmez , Halktan uzak kişiler yüzünden Tarık Akan gibi Vatanseverler hep yanlış anlaşıldı. Bu gün de aynı yanlışı yaptılar ama Tarık Akan bu yanlışın için de olmamak için ölmeden önce cenazesini bu salona getirilmesini istememiş.
  • topragı bol olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevdiğim en iyi oyunculardan biri olan tarık abi mekanın cennet olsun allah rahmet eylesin .güle güle tarık abi......
  • çok aşırı kalabalık cenaze bundan zaten belli oluyor nasıl sevildiği milyonların gönlüne taht kurmuş tarık abi mekanın cennet olsun abi..güle güle büyük oyuncu iyi insan tarık abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 18 Eylül 2016; 17:03:06 >
  • AdamsınDrogba kullanıcısına yanıt
    ADAMSINDROGBA

harbi adamsın
  • Yesilcam'in tatli guleryuzlu ve yakisikli jonu idi. Ancak onu o yapan ise Ataturk asigi devrimci kisiligi idi. Isiklar icinde uyusun!
  • Şurada ateşi bol olsun minvalinde yorum atanları görüyorum. Böyle nefret dolu bir toplum ne ara oluştu? ne zaman bu kadar türediler? pisliklerini her yere saçıyorlar. Ağız ishali olmuş zavallıların milleti kafir, putpereset ilan etmesi hangi inancın ürünüdür merak ediyorum. Din kendi mallariymis gibi yorum yapan bu haysiyetsizler kendilerin es ve dostlarının vefatlarinda umarım buradaki gibu iğrenç ithamlara ve suçlamalara maruz kalmazlar.

Ha bir de kendi inançlarını başkalarına dikta etmeye çalışan seriatcilari da orta doğuya alalım orada rahat rahat insanları tekfir ile suclayabilirsiniz. (geçenlerde arabistan İran'ın müslüman olmadığını ilan etti.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin severek izlerdim
  • Büyük bir sanatçıydı,böyle sanatçılar ölümsüzdür.
  • Cenaze yüz binlerce Vatandaş tarafından uğurlanıyor. Tarık Akan'a iftira atanlar, siz ve biat ettikleriniz, hayatınız da yaşayamayacaksınız böyle bir sevgiyi, böyle bir saygıyı.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.