Bildirim
TARIK AKAN VEFAT ETTİ. (20. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Umudunuz azalmasın! Çünkü zamanı geldiğinde.. Umutlarımız ve inançlarımızla birlikte bu arap zihniyetini, bu katar zihniyetini, bu ışid zihniyetini, bu kindar ve dindar zihniyetini, bu biat zihniyetini kültüre çeviren ve islamı çürütmek için yaratılan, şeytani islam zihniyetini.. şeytanlarıyla birlikte kainatın acımasızlığına gömücez, bundan şüpheniz olmasın.. Önce soğuğun eksi derecesinin, kattrilyonlarca katını yaşıycaklar. Sonra sıcağın artı derecesinin, kattrilyonlarca katını yaşıycaklar. onlar cennetin tadına varamıycaklar.. onlar için üzülen cennetteki yakınlarıda, onların yaşadıklarını yaşıycaklar.. başlarındaki şeytan onlardan kurtulabilmek için kaçıcak.. onlarda şeytana taptıkları için yalvarıcak, bizi kurtar allahım diye.. Çünkü onların allahı şeytan olmuş. Ancak henüz farkında değiller.. Bu yazdıklarımı yaşadıklarında bile, yollarının yanlış olduğunu farkedemiycekler.. Çünkü gerçek yaratıcı olan allah, onlardan vazgeçtiği için, onları bu şekilde sınıyor.. Çünkü allah, onların ve yakınlarının ahir yaşamlarını çoktan belirlemiştir..
-
-
Hastalıkları biz insanlar bir musibet olarak görürüz, aslında bazıları için hastalıklar musibet, bazıları içinse nimettir.. Sayın Tarık AKAN 60'lı yaşlarının ortalarında vefat etti, bir hastalık yüzünden.. ve çok fazla acı çekmedi.. Allah, Sayın Tarık AKAN'A, Tarık Baba'ya o hastalığı bir nimet olarak vermiş. Ama gelin görün ki, bazılarına da tedavisi olan hastalığı vermiş.. ve o kişi tedavi oldukça, hastalığı, tedaviye karşı bağışıklık kazanıyor ve gitgide yayılıyor.. Yakın zamanda öyle bir hale gelecek ki o kişi.. O hastalığı, onun bu dünyadaki azabı olucak! Çekicek, çekicek, çekicek ama bir türlü geberemiycek! Çünkü allah, onun yaşattıklarını, ona ve ailesine yaşatmadan onun canını almıycak.. onun yaşattıklarını, ailesinin yaşaması için onu acılar içinde diri tutacak, diri tutacak ki ailesinin yaşadıklarını görüp, bir zamanlar kendisinin yaşattığını aklına getirmek için diri tutacak.. Böylece herkes bu dünyadaki hakkını adil bir şekilde! Almış olucak. İşte böylece bende, yaşaması gerekenlerin neden erken gittiğini ve ölmesi gerekenlerin neden halâ yaşadığını idrak etmiş oldum.
-
Gördüğünüz gibi TARIK AKAN'ı tüm Türkiye kalbine gömdü toprağa değil.. 10 bin kişi nefret ettiyse, 10 milyon kişi sevdi böylesi güzel bir insanı.
Yılmaz Güney ile yakınlık kurduğu için dikkat çeken ve bu bazılarını o dönem rahatsız ettiği için tetikçiler tarafından "Solcu oyuncu" kategorisine alınmıştı. Yılmaz Güney ile çektiği filmler yüzünden ( özellikle "Sürü" filmi)ni oynatan sinema salonları bombalanıyor, TARIK AKAN sürekli tetikçiler tarafından tehdit ediliyordu. Peki yıldırdı mı o tehditler bu güzel insanı? Asla.. Her zaman mücadeleye devam dedi işin ucunda ölüm dahi olsa...
Elinden geldiğince her insana yardım etti, kimseyi geri çevirmedi. Çok iyi bir insandı.
Hiç bir zaman unutulmayacak. Ne 50 nede 100 yıl sonra. Ondan aldığımız bayrağı Atatürkçü gençler olarak bizler dalgalandırmaya devam edeceğiz.
Rahat uyu Şivan!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Yeşilçam'a bu film gibisi gelmedi daha.
[simage]http://i.hizliresim.com/oEXRyo.jpg [/simage]
Canım kardeşim
Tek geçerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ışıklar içinde uyu yakışıklı o ışığı kim bağlıycak mezara bedaşmı? -
Benin tanıdığım Tarık Akan filmlerdeki Tarık Akan'dı ki onu hala YouTube'da izleyebiliyorum. Yani benim için ölmedi. Gerçeği ölmesi de benim için bir şey değiştirmedi çünkü zaten günlük hayatımda olmayan biri. Ha var ha yok ne fark eder? Onunla çalışmış, selamlaşmış insanların için kaybı daha değerli ama sizler gibi SADECE filmlerden izlemiş biri için anlamsız. Aslında ölümünde burada gösterileden Sıla'nın dediği gibi şov. Elbette ölüm üzücüdür ama aynı zamanda rasyonel bir gerçektir. Yıllardır haberi almadığınız biri ölünce üzülmüş gibi yapmayın. -
Keşke sanatçı olarak kalsaydı hiç bulaşmasaydı diğer türlü işlere fakat gelip burada yok din düşmanıydı yok ateistti falan sanane kardeşim? Allah rahmet eylesin de geç. Çoğunuzun şu fotoğrafta ki yorumu yapandan farkı yok. Resmen toplu blok konusu.
Bu mesaja eklenen görseller:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kairros. -- 19 Eylül 2016; 2:17:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akit'ler...
Hiç hababam seyretmemiş gibi kötüler..Hiç gülmemiş gibi kötüler...Tarik Akan ölünce mutlu olabilecek kadar kötüler... -
quote:
Orijinalden alıntı: Virtual Reality
Yeşilçam'a bu film gibisi gelmedi daha.
[simage]http://i.hizliresim.com/oEXRyo.jpg [/simage]
Canım kardeşim
Tek geçerim.
+1
ne zaman izlesem içimde bir burukluk olur hep -
Büyük adamdı, boyun eğmedi, her dönemin adamın olmadı. Bundan dolayı kıymetlidir. Yeri belli olacak.... -
Merhabalar.
Konu amacından sapmış olup konunun yönü siyasi ve dini tartışmalara dönmüştür. Yönetim adına hepinizden bir kez daha üyelere ve fikirlere karşı daha hoşgörülü yaklaşmanızı diliyorum.
Yukarıda yazılı nedenler doğrultusunda konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X