Şimdi Ara

TARIK AKAN VEFAT ETTİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
4
Favori
11.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah Rahmet Eylesin, Bir devir daha kapandı hissi var şu an. Çok üzüldüm.

http://www.gazetevatan.com/tarik-akan-hayatini-kaybetti-986536-magazin/

• Ateistmiş ama doğrusunu Allah bilir. Günahlarını affetsin.
  • Bir konu vardı 'Ünlüler neden hep kanserden ölüyor' diye. Bu adamda kanserden gitmiş cidden üzücü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ülkede şakşakcılık yapmayan boyun eğmeyen nadir insanlardandı, Değeride yıllar geçtikce iyi bilinecek. Mekanı cennet olsun.
  • Adam gibi adamdı. İster ateist olsun, isterse müslüman isterse deist. Baska ünlüler gibi kaypak yalaka değildi. Duruşu netti.söylediğinin arkasında durdu her zaman Allah rahmet eylesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: yahobea

Ateistmiş ama doğrusunu Allah bilir. Günahlarını affetsin.

Ulan bu konuyu da dine bagladiniz ya.. Dinle kafayi yemissiniz siz.

daha dur siyaset fetö saçmalıgı bu konuyu izler gider
  • quote:

quote:

Neye bağlayacağım başka amacı nedir insanın. O kadar uğraş çabala sonra öldüğünde hesaba çekil. Buna hazırlık yapacaksın işte sonunu düşünmeden o kadar uğraşın kime ne faydası var. Konuyu açan arkadaş Allah rahmet eylesin demiş bu da din olmuyor mu. Allah rahmet eylesin de bu kadar basit değil işte, kendisi dinsiz olsun ama ölünce biz rahmet eylesin dediğimiz için yırtacak mı. Keşke böyle olsaydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Neye bağlayacağım başka amacı nedir insanın. O kadar uğraş çabala sonra öldüğünde hesaba çekil. Buna hazırlık yapacaksın işte sonunu düşünmeden o kadar uğraşın kime ne faydası var. Konuyu açan arkadaş Allah rahmet eylesin demiş bu da din olmuyor mu. Allah rahmet eylesin de bu kadar basit değil işte, kendisi dinsiz olsun ama ölünce biz rahmet eylesin dediğimiz için yırtacak mı. Keşke böyle olsaydı.

Ya kardeş gidip gelmiş gibi konuşmanız varya nerden biliyon anasını satayım , O kadar ibadet et calış , yıllarını inandığın dine tanrıya ver yarın öldüğünde zeusun karşısına çık ee olucak ? 500 tane dinden birinin tanrısının karşısına çık napıcaz ozaman ? Kendi inandığın dinin , tanrının kesinliği varmış gibi konuşmayın şurda.

• Nur içinde yatsın. Büyük insandı.

• Hep aynı tartışmalar. Ateistse, sevmiyorsan yorum yazmayıver işte. Sanki millete zorla rahmet dilettiriyorlar.

Başımız sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 16 Eylül 2016; 9:20:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla çekmeden öldü.Keşke daha erken teşhis konulabilseymiş.Allah rahmet eylesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşim kücük ama cok filmini izledim, ateistmis bilemem, önemli olan dünyaya guzel isler birakabilmek birakti güzel adam

• bunun ataist oldugunu kim dedi ben sizden duydum haa bilmiyodum
  • elveda uzun adam bize bıraktığı 111 filmle zaten ölümsüzleşti
  • Burada çoluk çocukla tartışmayın arkadaşlar boş verin. Tarık akan'ın hababam sınıfı dışında iki filmini bakmadan sayamazlar. Üstad Türk sineması ve ülke adına çok büyük bir kayıptır. Ben kendi adıma büyük bir eski türk sineması hayranı, tüm filmlerini defalarca izlemiş biri olarak derin bir üzüntü yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-07CE3F799 -- 16 Eylül 2016; 9:23:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

çok alkol aldıklarından olabilir belki

Bazıları gibi hamamda karı kovalarken kayıp ölmemiş en azından. Yani şu lafı zorla söylettiriyorsunuz adama. Sizin gibilere anladığınız dilden cevap vermek lazım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1001 -- 16 Eylül 2016; 9:38:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her canlı birgün ölümü tatacak
  • dini inancını eleştirmeyin diyenler olmuş ancak. adam son zamanlarda sanatıyla değil islam düşmanlığı ile ön plandaydı. ben tarık akan sevmem üzülmedim. ama ateist olduğu için değil sanatçı olarak kalmak yerine siyaset, islam düşmanlığı, din v.b gibi alakasız işlerle uğraştığı için soğumuştum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim anlamadıgım alkol kelimesi niye bunları rahatsız etti
  • quote:

quote:

[url=http://hizliresim.com/gX6WBQ]
    [/url

Ne ariyon burda ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.