Şimdi Ara

TARIK AKAN VEFAT ETTİ. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
4
Favori
11.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Sineması Jönsüz kaldı. Çok üzüldüm duyunca mekanın cennet olsun Damat Ferit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

Yav he he ... anca " abi " tavsiyesi ver abi sevici fetöcü seni

sen kaşındın. egm ye bildireceğim. p.tesi de savcılığa dilekçeyi veririm. bi gözaltına alınınca aklın başına gelir büyük ihtimal.

Hocam yanlış anlama aranızdaki tartışmaya girmek istemem ama eğer bu sebepten savcılığa falan gidersen seni fazla takacaklarını sanmıyorum adam da avukatım diyor başına iş açarsın

• dine baglayip tartisma yaratan trolleri reportladim tarik akanin ailesine sabir dilerim

• Kimse Tarık Akan'ı sevmek zorunda değil. Adamı eleştirmek de en doğal hak. Ancak soru şu: Bunun yeri burası mı, zamanı şimdi mi? Ben de Birand'ı zerre kadar sevmezdim ama adam öldüğünde orada burada adamı kötülemedim. Üstünden biraz zaman geçti sonra eskisi gibi Birand hakkında düşüncelerimi söylemeye başladım. Hatta arkadaşlar arası konu açılınca biraz arka planda tuttum kendimi. Halbuki normalde olsa belki çatur çutur küfrederim. Gerekirse en büyük düşmanın olsun ölür ölmez arkasından böyle konuşulmaz. Şeref bunu gerektirir. Tabi bazı istisnalar vardır vatan hainleri gibi. Ama Tarık Akan doğru da olsa yanlış da olsa kendi fikirlerini savunuyordu. Birde bazı ateistlerde burayı kirletmiş. Tarık Akan arkasından dine sallamışlar. Yav gidin başka yerlerde savunun savunacaksanız. Burası ne ateizm ne de İslam propagandası yapılacak yer değil. Adamın bedeni soğumadan kimisi küfrediyor kimisi işlerine alet ediyor. Ölüye yapılmayacak herşeyi yapmışsınız. Helal olsun...

• Gücün yanında saraylarda değil, her daim sokaklarda halkın yanında olan, korkmayan onurlu duruşundan taviz vermeyen gerçek sanatçı güzel insan. Mekanı cennet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utanan ayı -- 16 Eylül 2016; 12:41:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanı cennet olsun diyenleri anlamıyorumla adam İslam düşmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ele7en -- 16 Eylül 2016; 12:42:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

Mekanı cennet olsun diyenleri anlamıyorumla adam İslam düşmanı

Müslümanım diyen hırsızlardan devletin halkın parasıyla lüks içinde yaşayan tecavüzcülerden daha müslümandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: utanan ayı

quote:

Müslümanım diyen hırsızlardan devletin halkın parasıyla lüks içinde yaşayan tecavüzcülerden daha müslümandır.

Onu bunu bilmem ona bakarsan herkes müslümanım diyor onları bilemem ama bazılarıda acık acık soyluyor düşmanlığını konuyu saptırma simdi

• ----------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelastairbender -- 16 Eylül 2016; 13:05:48 >
  • Heyt be bir yakışıklı daha göçüp gitti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: utanan ayı

quote:

Onu bunu bilmem ona bakarsan herkes müslümanım diyor onları bilemem ama bazılarıda acık acık soyluyor düşmanlığını konuyu saptırma simdi

Daha Tarık Akan'ın görüşlerini bilmiyorsun ama hemen etiketlemeyi biliyorsun adamı. İşte siz busunuz. Araştırma kabiliyetinden yoksun, etrafta duyduğu her şeye inanan. Tarık Akan ne demiş desem cevap veremezsin.

Forum her zamanki gibi İslam fanatikliğini göstermiş. Bir Ekşi'ye bakıyorum millet adamı oynadığı filmlerle uğurlamış bir de buraya bakıyorum "İslam düşmanıydı,harram zıkkım olsun" gibi iğrenç şeyler söyleniyor. Bu forum eskiden böyle değildi. Az bir zamanda insan kalitesi bu kadar mı düşer yahu? Bu ülkede eğer İslamcılar birine "iyi ki ölmüş" diyorsa bilin ki o kişi gerçekten yetkin biridir.

• Buraya ne yazsak az. Çok değerli bir sanatçımızdı. O bugün ki yalakalardan, sözde sanatçılardan değildi. Her zaman aklımda dimdik duruşuyla kalacak.

Siyasete karıştı şöyle oldu böyle oldu diyen arkadaşlarım maalesef günümüzdeki sözde sanatçılara bakarak gerçek bir sanatçının ne demek olduğunu unutmuş. Ben hemen hatırlatayım. Zaten GERÇEK bir sanatçı toplumun içinde bulduğu durumlarla, o gün ki siyasetle - gerek eleştirir gerek savunur -, o zamanın ileri gelen sorunlarıyla iç içe olmalıdır. Onu zaten sanatçı yapan budur. Aynı edebiyat gibi sanatçılarda o bulunduğu zamanı ve toplumu yansıtmalıdır.Ama sizleri de asla yadırgamıyorum. Bu sanatçılarımızdan şimdi çok azı kaldı. Hepsini teker teker kaybediyoruz. Ve siz bilmeyenler,okumayanlar, eleştirmeyenler olarak gerçek bir sanatçının ne demek olduğunu unutmuş olabilirsiniz.

Kendisi benim aklımda Madenci Nurettin, yakışıklı Necmi, Ferit ve daha nicesi olarak kalacak. Kendisi aklımda söylediği her sözün arkasında olan, bir şeyler için ona buna yalakalık yapmayan bir adam olarak kalacak. Kendisi aklımda GERÇEK bir sanatçı olarak kalacak. Kim ne derse desin unutulmayacaksın Tarık Akan.

• Yok ateist di bilmem neydi diyenler acaba 5 vakitlerini kılıyor mu ben ateist değilim ama 5 vakitlerimi kılmıyorum sözde müslümanız kendimizi kandırıyoruz.

ADam ölmüş gitmiş hesabı allah ile onun arasında kimseyi ilgilendirmez siz kendinizi kurtarın
  • quote:

Eğer gerçekten bir yaratıcı varsa eminim oda islam düşmanıdır.
  • yahobea Y kullanıcısına yanıt
    Kafan çok güzelmiş kardeş, güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaygusuz_

Adam gibi adamdı. İster ateist olsun, isterse müslüman isterse deist. Baska ünlüler gibi kaypak yalaka değildi. Duruşu netti.söylediğinin arkasında durdu her zaman Allah rahmet eylesin.

adam gibi adammış

savcı selim kiraz'ı şehit edenlere ne diyor ;

TARIK AKAN VEFAT ETTİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 16 Eylül 2016; 13:52:49 >

• Ulan o allah kitap sizin canınıza yapışsın,canınız çıkmasın inşallah. Biz ne hale gelmişiz. İçinden geliyorsa bir rahmet okursun gelmiyorsa defolur gidersin. Yazık.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Şu yorumlardan sonra forumun kalitesi net bir şekilde ortaya çıkmış oldu.

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Bu kişi blok listenizde.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.