Şimdi Ara

TARIK AKAN VEFAT ETTİ. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
4
Favori
11.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Misyoner arkadaşım, herkesin dini kendine. Burada gelip kendi dininin reklamını yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serebrum

Misyoner arkadaşım, herkesin dini kendine. Burada gelip kendi dininin reklamını yapma

Geçin o ayakları milleti uyuttunuz böyle diye diye. Gazetelerde boy boy kadın tüccarlığı yapılıyor herkesin cinselliği kendine diyen yok. Dinsizliğiniz bile din oldu çıktı.
  • yahobea Y kullanıcısına yanıt
    herkesin cinselliği kendine.

ülkede tek afyon vardır o da dindir. konuşturma beni şimdi.
  • Din kişisel bir şeydir insanları inançlarına göre yargılamak ne dinimizde var ne de insanlığımızda.

Cübbeli manyağına bağlamayın hemen kendinizi gözünüzü açın da uyanın şunların sözde(SÜNNİ) İslam dininden. İşleri güçleri ne kadar sapıklık iğrençlik varsa onları İslam adı altından milletin beynine sokmak. Sonra da Işid çıkıyor işte. Işid de masumdu bir zamanlar ne oldu?

Neyse ne diyelim...

Burada böyle şeyleri tartışmak acayip yersiz. Yazanlara cevap bile verilmemeli ama kavga çıkıyor. Koca adamlar çekememezlik mi yapıyorlar bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 16 Eylül 2016; 10:59:44 >
  • Ulan bir insan ölmüş sevmiyosanızda adam akıllı yorum yapın.
    Kişiliği hakkında bilgim yok zaten beni ilgilendirmez ama iyi sanatçıydı usta bir oyuncuydu Allah rahmet eylesin

• Her hangi bir dine mensup olup olmaması düşünceleri beni alakadar etmez sonuçta bir insandı ve bir insan anılarıyla hatıralarıyla göçüp gitti başımız sağolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaderinbenlebuderdine

Tarık akan ateist değildir müslümandır Tarık akanı neden sevmezler biliyormusunuz ? Adam has ve has Atatürkçüdür muhalefet olduğu için sevmezler bu adam yalaka olsaydı bak bakalım nasıl seviyorlardı ? ama hiçbirzaman unutmayın yobaz puştlar bu adam öldü ama arkadasında okadar güzel filmler eserler bıraktıki adam güzel anılacak ama siz gereksiz işe yaramayan insan olarak anılacaksınız ve kafayı dinle bozmuş bilime sanata önem vermeyen adam olarak anılacaksınız lan dün habere baktım hemşire kadın şort giydi diye yobaz puşt bir adam tekmelemiş yobazlar olduğu sürece ülke gelişemez ve böyle sanatçılarında hakkını yerler

Katılıyorum. geçenlerde sanatçı sıla' ya da bir linç kampanyası uygulamamışmıydı bu ve benzeri insanımsılar. tarık akan ' ın oynadığı birçok filmi izledim ve oynadığı roller olsun filmler olsun topluma hep bir mesaj verme niteliğinde idi. tabi anlayana.

• hiç bir zaman saray dalkavuğu olmayan onurlu bir sanatçıydı...
    yobazların öfkesi de bu yüzden...

ama o unutulmayacak...ışıklar içinde uyusun....
  • Elinde kuran sallayıp dini her adımda siyasete alet eden. bakaraları makaraları sallayan adamları görmezler, gelipte burada tarık akan ' ı , levent kırcayı falan görürler yazık. öncelikle ensar denen ünlü tecavüzcüleri barındıran kurumu destekleyenleri görün arkadaşlar... pardon ya onlar sizin dindaşınız onları görürmüsünüz hiç. zaten işinize geleni görüyor gelmeyeni görmüyorsunuz tıpkı bu konuda olduğu gibi!
  • Toplu blok konusu

• Tarık Akan adamdır, mekanı cennet olsun. Çok üzüldüm, iyiler gerçekten erken gidiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

quote:

Orijinalden alıntı: yahobea

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: yahobea

Ateistmiş ama doğrusunu Allah bilir. Günahlarını affetsin.

Ulan bu konuyu da dine bagladiniz ya.. Dinle kafayi yemissiniz siz.

Neye bağlayacağım başka amacı nedir insanın. O kadar uğraş çabala sonra öldüğünde hesaba çekil. Buna hazırlık yapacaksın işte sonunu düşünmeden o kadar uğraşın kime ne faydası var. Konuyu açan arkadaş Allah rahmet eylesin demiş bu da din olmuyor mu. Allah rahmet eylesin de bu kadar basit değil işte, kendisi dinsiz olsun ama ölünce biz rahmet eylesin dediğimiz için yırtacak mı. Keşke böyle olsaydı.

böyle yobazlarda varmı yahe din he, allah he

Adam bir şey demiş yobaz demiş hemen. Sonra özgürlük yok yhaaaaaaa ateistlere saygı duymuyolar yhaaaaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Ya din imanla ne alakası var bir insan ölmüş, Allah rahmet eylesin diyelim

Musluman olmayana rahmet okunmaz

• Allah rahmet eylesin ahlaklı iyi bir insandı..

• Toprağı bol olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

quote:

Orijinalden alıntı: Androtik12

Feto piçininide sizi de Allah bildiği gibi yapsın. Daha düne kadar fötoya siz tapmıyormuydunuz. Başkanınız meydanlarda hadi geri dön özledik diye ağlamıyormuydu. Föto besleyen devlete sokan akp şimdi millete föto diye saldıran hine akp. Her akp li aynı zamanda eski bir fötocudur. Biz fetoyu başından beridr sevmeyiz ama sizin feto ile olan ilşkilerinizide unutmayacaz merak etme

Ben akpli değilim hıyar ağası şimdi git abilerine de ki " bana ezberlettiğiniz cevaplar çok salakça kalıyor" sonra hep beraber bir fetöÇÜK açın ağlamaya baslayın ayin yapın
    Bu mesaja eklenen görseller:

TARIK AKAN VEFAT ETTİ.

milleti neye dayanarak terör örgütü üyeliğiyle suçluyorsunuz acaba. çok ciddi bir itham olduğunun farkındasınızdır umarım. eğer karşılığı yoksa başı belaya giren siz olursunuz.

• Kolay değil zamanında ertem eğilmez'e posta koyup, toplumsal filmlerde oynamak istediği için yıllarca sürünmeyi göze alan adam... piyasada iş bulamazsın laflarına aldırmadan dimdik duran adam... kimsenin adamı olmayıp, varlığıyla adam olan... tarık akan ölmez, sadece bu dünyadan gider. ruhu şâd olsun.

• Ya arkadaş bu ülkenin müslümanları niye müslüman olmayanlara karşı böyle düşmanlar ? Hani hoşgörü dini nerde ?

Dün haberlerde çıkan şortlu kızı döven şerefsiz gibi yobaz müslümanlar bu ülkenin en az %40 ı nı oluşturduğuna eminim.

Toplanın beyler bizde kara çarşaflıları dövelim ozaman

Sizene adamın dininden ?

Vallaha ben bu ülkede kendi dinimden soğudum. Ve bu bayramda tekrar bu dinin zenginlerin dini olduğunu anladım kurban kesen ve kesmeyen farkını görünce. Sözde fakirlere et dağıtılır ama verilen etleri görseniz gülersiniz resmen arta kalan 3-5 parça kıymaya bile zor çekilen etleri veriyor millet (akraban bile) o da zorla yani.
  • Büyük sanatçıydı, toplumu elinden geldiğince aydınlatmaya çalışırdı. Hep işçinin emekçinin yanında oldu cumhuriyetin savunucusuydu. Bir değerimizi daha kaybettik Allah rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 16 Eylül 2016; 16:20:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Androtik12

Bu ülkede iki çeşit müslüman vardır. Biri gerçek müslümandır ulu orta yerde pek göremezsiniz zaten içine kapanık yaşarlar ve jendi halinde kimseye zarar vermeden incitmeden dinini yaşarlar. Tanıdıklarım vardır gerçekten harika insanlardır. Bide akp müslümanları vardr. Her türlü sosyal mecraada rastlana bilir. Kızları süslüman olur genellikle. Baş örtü altına mini etek modaları vardır. Tüm dini baş örtüsünden ibaret görüp yılbaşından nefret ederler. Ve onlara görede akp li olmayan müslüman değildir anlayışını benimsemişlerdir. (Aynı zamanda akp li olmayan vatan haini olarak görrler)

fetocu musun kardeş. hepinizden daha iyi müslümanız elhamdülillah.

bence sen fetöcüsün. kriptosun sadece egm ye ihbar edeyim bari

gül gül. kapına gözaltı için geldiklerinde görüşürüz

olm ben troll amaçlı akp'yi savundum. asıl seni alırlar.

"fetocu doktor işinden atıldı" diye habere çıkma.

trollüğü becerememişsin anlaşılan ben bile anlamadığıma göre.

yine de insanları terör örgütü üyeliğiyle suçlamak çok sıkıntılı bir iş bu devirde. yapma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1001 -- 16 Eylül 2016; 11:31:49 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.