Şimdi Ara

mimar ece gürel vefat etti...çok üzücü bir olaymış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çok canım sıkıldı işten çıkarmıslar para vermemısler evle kavga etmıs

ormanda kaybolmus,heryerı perısan halde aglarken bulundu

asırı derecede üzüldüm..bır baktım son dakıkaya dustu alt yazı gectı

ne uykum kaldı ne bırsey asırı derecede moralım bozuldu

bu nasıl dunya boyle..   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 7 Mart 2025; 4:27:25 >

• böyle olmaması gerekiyordu

• hocam olayın işle alakası yok ki.

• moralı bozuk kafa dagıtmaya gıtmıs

• bace3434 kullanıcısına yanıt

otopsiyi beklemekte fayda var

• bende biraz inceledim, üzücü olay :(

• Hayırlı sahurlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbulda kafa dağıtmaya kim ormana giderki git bir sahil kenarına bankta otur daha iyi

• Allah rahmet eylesin Allah ölümünde hayırlısını nasip etsin diyelim bir insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden birisi yanında kimse yokken ormanın ortasında kalmak yine bizim ülkemizde yırtıcı hayvanlar çok yoğun değiller olanlarda insanlara fazla saldırgan değiller o tür bir saldırı olmamışta bu soğukta aç susuz sadece bir montla 100 küsür saat orman içerisinde hayatta kalmak mucize olurdu ilk bulunduğunda ki görüntülerine göre zaten ağır hipotermi etkisi altındaydı kadın üzücü olay umarım son olur.

Ama şu kaybolmalar artık 2025 yılında bi çözüm getirilmesi gerekiyor mobil servis sağlayıcıları zaten herşeyi kayıt altında tutuyor olası kaybolma ihbarında polis hızlı şekilde bilgi istediğinde bu konum kaydını paylaşamıyorlar mı?

artı olarak sabit droneler olmalı koy ormanı belli şekilde görecek şekilde dronelar yap güneş enerjili entegrasyonuda yaparsın insan gördüğünde uyarı versin görevliler izlesin hem orman yangınları içinde kaybolmalar içinde türkiyede ki yaban hayatı hakkında da veriler toplarız

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt
    Belgrad ormanı olsun Alemdağ ormanı olsun, bisikletle buralara çok gittim. Dağ bisikletiyle ormanın derinliklerine dalmak çok eğlenceli oluyo ama dikkat etmek lazım, Alemdağ ormanında yol diye girdiğimiz patika darala darala bitmişti, sık ağaç ve çalıların içinden bisikleti sırtta taşıyarak çıkmıştık. sonra toprak yoldan kendi yolumuzu bulmuştuk ama çok yokuşluydu gebermiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün onlarcası kayboluyor haber bile yapılmazken medya bu olayı neden her gün ilk haber olarak gördü...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    evet ben de bu olay neden bu kadar gündem oldu diye soracaktım linç yeme korkusundan soramadım

adı "ece gürel" değil de "efe gürel" olsaydı, ormanda donmak yerine ışid tarafından diri diri yakılan bi askerimiz olsaydı kendisi, asla gündem olmayacaktı.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Belgrada bisikletle bende gidecektim başıboş ne kadar köpek varsa oraya bırakıldığını duyduktan sonra bunun pek akıllıca bir hareket olmadığını fark ettim gittim sahil kenarında bindim bisiklete

Alemdağ ormanına gittiğimizde Polonezköy'ün kuzey batı sında kalan terk edilmiş (artık kullanılmayan) orman yolundan çember çizip geri dönüyoruz. o terk edilmiş yol, şehirden toplanan başı boş köpeklerin koyulduğu yol. kilometrelerce bütün yol uyuyan köpek dolu. yolun sağında ve solunda köpeklerin gece yatmaları için ufak çadırlar var.

ordan biz bisikletle geçerken hiçbir köpek bize dokunmuyor hatta havlamıyor bile. çünkü köpek bekçidir. bekçilik yapması için kendisine yemek veren sahibinin evinin orada olması gerekir. ormanda sahibin evi olmadığı için köpekler mal mal bakıp hiç aldırış etmiyorlar.

ama! o yolun en sonunda kocaman köpek barınağı var. üniversite kampüsü gibi böyle. oranın önüne gelince çevredeki köpekler delirmiş şekilde havlayarak geliyolar senin önüne. çünkü barınağı kendi sahiplerinin evi gibi görüyorlar.

oradan geçerken bisikletlerden inip yürüyerek geçiyoruz. köpekler dibimize gelip havlıyolar ama yürürken dokunmuyolar. bisiklete binip de hareket edersen o zaman saldırırlar.

o şekilde barınağın yanından geçtikten sonra köpekler de bırakıyorlar ve bisiklete binip devam ediyoz.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Hiç belli olmaz. Aç kalmışsa görürüm ben sahip muhabbetini bu hayvanlar aç kaldıklarında vahşileşiyorlar. Sahip mahip anlamazlarlar. Cebime elektroşok almadan ne olursa olsun ormana gitmem.

haklısınız. onları hergün besliyolar. genelde yaklaşınca belli oluyo umursamadıkları ama aç kalırlarsa ineğe bile saldırıyolar yani İğneada'da gördüm. ne kadar kaçarsa kaçsın bırakmadılar ineği.

Gündemi oyalamak için haber lazım ondan. Sanki narin ismindeki çocuğun ölümünü çok mu önemsiyorlardı? 2 hafta malzeme çıkacak kadar haber yapıldı.

Ben de aynı soruyu narin isimli kızın kaybolması haberi gündem olduğunda sormuştum. tatmin edici bir cevap alamadım...

kadının mimar olması, istanbulun göbeğindeki ormanda kaybolması gibi faktörler, medyanın ilgisini çekmiş olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 7 Mart 2025; 20:17:24 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    kız kaybolduğunda Müge Anlı gündem etmiş ondan. gizem oluyo sonu belli olmayan olay olunca.

2019 Aralık ayında 2 kişi Uludağ'a tırmanmaya gidip geri dönmemişti. baya gündem olmuştu. adamlardan birinin karısı "mağarada saklanıyorlar, ölmediler" deyip duruyordu hergün televizyonda. 10 gün sonra cansız bedenleri bulunmuştu.

• Allah rahmet eylesin.

Ormanda yön bulmak için;
    - önce yüksek bir yere çıkılır
    - yol, akarsu veya patika aranır
    - hiçbir şey yoksa sabit bir referans noktası belirlenir oraya doğru daireler çizmeden düz yürünür.

Ayrıca;
    - Pusulalı anahtarlık satılıyor alınabilir.
    - Pusulasız telefon almayın.
    - Telefonlarınızda çevrimdışı çalışabilen navigasyon olsun mutlaka.

Benim bütün iPhone'larımda bir kestirme -kendi hazırladığım- vardır. Pil %10'dan azaldığında otomatik olarak; konumu, konumun linkini, açık adresi, koordinatları, pil şarj seviyesini, vs detaylı bilgileri alıp acil durum kişisine sms olarak gönderir. Bir sıkıntı olursa konumun belli şıp diye gelir bulurlar. Android'lerde bunu yapmak çok zor. İllaki iPhone lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.