Şimdi Ara

Tarikatta basıma gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size mensup olduğum mason tarikatında yaşadıklarımı anlatacagım bu yazıdaki olaylar ve karakterler gerçektir sadece kurgu ve isimler degistirilmistir

Aydınlık anlasması bölüm 1

Sıradan bir lise öğrencisiydim sıradan bir aile ve akrabalara sahiptim ve çoğu insan gibi sorguluyordum bunun sonucunda benimle aynı görüşte olan birisiyle tanışmıştım okulda ismi mertti çoğu fikrimiz uyusuyordu bir bütün gibiydik ve yakınlaştıkça birşeylerin farklı olmaya başladığını hissetmeye başladım

Sabahleyin yurttan çıkıp okula gitmistim sıradan bir gündü okulda mertle bulusacagımı dusunurken okula gelmemisti mertin durumu iyiydi surekli sık bir görünümle okula gelir ve insanlarla pek diyalog kurmazdı benimle neden arkadas oldugunu anlamamıstım ilk basta neyse o gün mert okula gelmedi benim icin sıkıcı bir gün oldu ertesi gün merti okulda gördüm hava çok sıcak olmasına ragmen uzun kollu bir kıyafet giymişti ona okula neden gelmedigini sordum ailesinden birisinin hastalandığını söyledi ama bu bana garip gelmisti çünkü ailesiyle bir bağı varmış gibi görünmüyordu o gün beden dersi için üzerimizi degistirmemiz gerekiyordu mert uzerini degistirirken kollarındaki morlukları ve küçük caplı kesik izlerini gördüm ona ne oldugunu sordugumda kedi tırmaladıgını söyledi bu tabiki bana inandırıci gelmedi ogün okul çıkışında bana birlikte biryere gitmemizi teklif etti bereye diye sordugumda bunun benim hosuma gideceğini soyledi ogün cikısta tedirgin bir sekilde onunla eski bir evr gittim ev daha çok mahzen gibi biyerdi çok sasırtıc bir görünümü vardı içeri girdıgimiz zaman 4 kisilik bir gurubun bizi beklediğini gordüm birseylerin ters gittigini anlamaya baslamıstım.

4 kisilik grupta üç erkek bir kız vardı erkeklerin isimleri emre enes erdem kızın ismi ise ezgiydi merte beni neden buraya getirdigini sordum oi ise sadece bana guven diye bir cevap verdi gruptakiler beni süzdükten sonra merte dönerek bundan eminmisin diye sordular mert onaylarmscasına basını salladı anlamadıgım nokta ise evin icin karanlikti ve valiz gibi birseyin icinde siyah kıyafetler vardı artık içime buyuk bir endise dolmaya baslamıştı, korkmaya başlamıştım ve konuşurken kekelemeye basladım mert bana sakin ol ve beni lutfen dinle dedi ve konusmaya basladı, biz bir mason locasının uyesiyiz ve ben bu grubun basındaki merkanım(lideri) ilk basta saka yaptıklarını düsündüm ama kimse bozuntuya vermiyordu herkesin ciddi oldugunu dusunmeye baslamıştım..
    Ve ciddi olduklarını anladığım zaman oradan ayrılmaya calıstım ilk önce gitmemem icin beni engellemeye calıstilar ama mert gitmek istiyorsa bırakın gitsin dedi biran orada bana saldıracakarı korkusuyla sırtımdan soguk terler bosaldı ve orayı terkettim ertesi gün mertle okulda konusmadım çünkü korkmistum yanima gelip neden bu kadar asiri tepki verdigimi söyledi cevap vermedim ben böyle davranınca üstümü degistirirken bu kadar ilgisiz değildin dedi, beni hazırlıksız yakalamıstı gercektende soyunurken hep onu izliyordum güzel bir yuzu ve fizigi vardı ve bende escinsel egilimlere sahiptim ondan hoslanıyordum ama gercekten boyle bir olay yasayacagımi düsunmemistim benim icin asil bomba derate izin alıp lavobaya gittigimde ansızn arkamdan gelip beni lavoboda öpmesiyle oldu ondan uzaklasmaya calisiyordum ama izin vermiyordu ilgimi bir sekilde cekiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsaltorun -- 12 Mayıs 2014; 23:19:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesajim otlansın

• csb

• döte şiş mi taktılar

• Çılgın
  • Aılesıyle bagı oldugunu dusunmuyordm diyo lisedeyken dıyo csb okumayn

• quote:

Orijinalden alıntı: aslayalansoyleme

Aılesıyle bagı oldugunu dusunmuyordm diyo lisedeyken dıyo csb okumayn

Ailesiyle samimiyeti olmadıgı anlamında soyledim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başımıza gelen
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • localar elit kişilere ulaşır. elin liselisiyle ne işi olacak ? akrabamın 3 şirketi var daha ulaşmadılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.