Şimdi Ara

tarım hayatına başlıyorum YARDIM!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar olsun arkadaşlar konu açmamın sebebi şudur;
    ben erzurumda yaşıyorum ve yazın hani böyle saksıda yada torakta falan sebze yetiştiriciliği yapmak isityorum ama hiç deneyimim yok tek deneyimim pamukta fasulye yetiştirmek
    o yüzden sizlerden yardım istiyorum sorularım şunlardır;
    saksıdamı yoksa topraktamı yetiştirmeliyim?(toprak derken düz bir toprak)
    tohumları nerden almalıyım?
    günlük ne kadar sulamalıyım?
    hangi derecelerde yetiştirmeliyim?
    yardımlarınızı bekliyorum lütfen HELP!!!!!!

• arıcılık yap knk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş arıcılıkta aklıma gelmiyor değil ha
  • Vietnam asma kabağı yetiştir knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portakal yetiştir. Orası soğuk portakal da kışın yenen bir meyve ama Erzurum'da yaz kış yersiniz hep soğuk zaten sorun yok. Bak yine kafam zehir gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aralar ben de birşeyler yetiştirmek istiyorum. balkonum var öğleden sonra
    güneş alıyor. netten araştırdığıma göre saksıda yetişen bir çok sebze ot hatta
    meyve var. Domates salatalık biber maydonoz roka çilek çoğu kişinin ilk
    tercihi. tohumdan yani çekirdek ekerek de yetişir, hazır fide alarak da yetiştirebilisriniz
    tohumlar 50 kuruş 1 tl den başlıyor fideler 1- 5 -10 tl. internetten ya da satış yerinden alınır.
    Ankara"da cebeci - Bentderesi Karşıyaka mezarlığı çevresi - AOÇ Gibi yerlerde fide var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmustafa06

bu aralar ben de birşeyler yetiştirmek istiyorum. balkonum var öğleden sonra
    güneş alıyor. netten araştırdığıma göre saksıda yetişen bir çok sebze ot hatta
    meyve var. Domates salatalık biber maydonoz roka çilek çoğu kişinin ilk
    tercihi. tohumdan yani çekirdek ekerek de yetişir, hazır fide alarak da yetiştirebilisriniz
    tohumlar 50 kuruş 1 tl den başlıyor fideler 1- 5 -10 tl. internetten ya da satış yerinden alınır.
    Ankara"da cebeci - Bentderesi Karşıyaka mezarlığı çevresi - AOÇ Gibi yerlerde fide var.

Kesinlikle öneririm. Hem yetiştirmenin zevki hemde doğal oldukları için çok lezzetliler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.