Limon çok iyi fiyat pazarda 25 tl.... en uygunu 22 tl idi istanbul.. |
Tarım kredi indirimleri 19-30 eylul (2. sayfa)
-
-
Limon ve aycicek disinda digerleri normal fiyat her markette bulabilirsiniz. Sözde indirim yapmislar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archmeister -- 20 Eylül 2022; 9:46:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu yağsız sütler için bizim hanım, işlemden geçirilmiş kalmış olan çer çöp felan diyor.
Aslı astarı var mı ? Yani düşük yağlı süt içiyoruz iyi oluyor derken esasen, yağları kaymak ve tereyağ için arındırılmış ve bu esnada işlemlerden geçtiği için bir sürü zengin vitamin ve minarellerden uzaklaşmış bir şey olabilir mi elimizde. Yorumdan ziyade bilgi sahibiyseniz açıklamanız daha faydalı olur. Şimdi tahminlerle uğraşmayalım
-
zaten uht olunca doğal olarak işleniyor bişi kalmıyor mineral vb
artık yağ oranı da kullanım amacına göre etki ediyor. mesela laktozsuz sütler böyle şekerli gibi tadı var içimi güzel geliyor
-
Tereyağını aldım. Kokusu çok kötüydü. Tadı idare eder. Karlidaga alıştık belki ondandır. O da 150tl oldu arkadaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A101'de şuanda Karlıdağ 114 TL. Haberiniz olsun.
-
Evimin dibine açıldı tarım kredi. Arada bir uğrayıp tek bir çöp almadan çıkıyorum. Hiç ucuz bir şeyini görmedim. 1 kere yağ almıştım sadece o kadar.
"Tarım kredi indirimleri 19-30 eylul" başlığı ile yazdığınız mesajın ilgisi nedir? Peynirinde indirim mi var?
-
Donmuş sahlep ve %100 meyve suları oluyor. Deneyebilirisniz.
Özellikle 135 lira olan 5 litrelik yağ ve un vb. temel gıdalar çin insanlar sıra oluyor hocam. Bunlarda iyisiyle kötüsüyle piyasaya göre çok daha uygun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3.3lerin fiyatı 14.95, 2.5 olanların 15.95 a101de şu an. 3lüklerden bulursanız kaçırmayın.
Yukardaki arkadasa cevap olarak yazilmis bi mesaj o. Peynirde indirim gormedim
Halkın büyük çoğunluğuna ulaşmayan bu indirimlerle enflasyonu aylık %1 çıkartıyorlar 😡
en temizi gene tam yağlı süt, yarım yağlı yağsız vb için 2. kez işlemden geçiyor daha kötü fiyatıda ucuz tabiki
-
zararına mı?
senin gıda sektörünün yüzde kaç kar marjıyla çalıştığından haberin yok herhalde
-
Madem öyle değil neden sadece belirli ürünler indirimli satılıyor. İndirsinler hepsini maliyetine. Hadi?
Bulunduğum yerde birkaç ay önceden açıldı. O gün bu gün halen önünden geçerim, önünde araba kaynıyor. Ne alıyorlar diye bakıyorum, gelen gidiyor çünkü ortada bir şey yok.. Soruyorlar, el cevap geldi, bitti.. Defalarca gelip gittim her seferinde manzara bu.. Nasıl bitiyor, kim alıyor, numunelik mi geliyor onu da bilmiyorum.. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer misali un ve şeker, bir de havlu peçete ister al ister alma, içeride kalanların tamamı bildiğin piyasa malı ürünler ve ateş pahası.. Manav ürünleri ise almış başını gitmiş, vaktiyle karpuz aldım içi geçmiş, kimbilir kaç zamandır orada.. Adam çekmek için bedavadan reklam şöyle ucuzluk böyle indirim falan bunlar boş laf, bir kere ortada mal yok yani ne alınacak ki, tamtakır.. Bir kez de kıyma kavurma diye ESK'ye ait konserve kutu almak nasib oldu, açtığımda üzeri yarı yarıya su, dibinde birkaç kaşık kıyma, bu adamlar kamu adıyla bu işi yapıyorlar.. Söyleyince de birilerinin zoruna gidiyor, o yüzden tek diyeceğim hakkımı helal etmiyorum..
-
Aycicek yagi ne kadar ? Migrosta 3lt orkide 75tl su an
Geçen yaz 11 liraya sattığı tulum peynirini ,1 hafta önce 37 liraya satıyordu, bugünse 50 lira yapmışlar..ama cahıl bir topluma her şey haktır,müstehaktır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 21 Eylül 2022; 7:51:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X