Tarım kredi indirimleri 19-30 eylul
-
-
vergilerimiz marketlerde zararına satılıyor
-
Cok sıcak bi fiyat yok da, fiyattan bağımsız olarak, tarim kredinin gercekten şu ürünleri organik yada kaliteli, lezzetli denilecek ürünleri hangileri?
Kaşarı mesela yada zeytini, yağı, yoresel bişey filan.
Tecrübe edenler paylasirsa ilham alırık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peynirini biz begeniyoz. Tabi damak tadi farkli bisey
Kaşar peynirini sürekli alıyorum. Şiddetle tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%3.5 yağlı sütler çıkalı %2.5 yağlı sütleri ucuzlattılar ilginç
-
Hangi marka hocam fiyatı nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sütaşı 13 liraya satmak yerine kendi markanı 7-8 liraya satmak daha iyi olmaz mı acaba, zaten migrosdan bimden daha uygunu alıyoruz kendı markasını, ha sutas olmuş ha baskası coğu aynı değil mi
-
Antalya'da geçen merak edip bi bakayım dedim abartısız neredeyse tüm ürünler migros ile aynı fiyattı. Ben mi alışverişi bilmiyorum bu insanlar niye kuyruk kuyruk buraya gidiyor?
-
Trendyol Lipton extra dem 66 TL den sipariş verdim. Gündüz Hepsiburada Çaykur 60 TL den satıldı.
Bu tkk bir tek peynir fiyatı bim ile aynı sayılır. Peynirler fena değil. Stok olmazsa tercih edilir.
Davul zurna ile indirim diye yaygara yapıldı sessiz sedasız zam geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yağlı süt içmeyin hocam iyi değil karaciğer icin doktor bana yasakladı mümkünse az yağlı icin
Çiğ süt fiyatı 7.5 tl ambalaj, lojistik vs birsürü gideri var. O fiyata verirse ciddi anlamda zarar yazar
AOÇ varken…
sütaşı bu fiyata vermekle dediğimi yapmak aynı hocam
-
Birisi var,eline mikrofonu alıp "oraya gidin" diyor,bizim millet de araştırıp soruşturmadan "o dediyse tamamdır" diye koşa koşa gidip kuyruğa giriyor...
-
limon alayım bari en uygun o gözüktü gözüme
-
ne gibi bir zararı var karacigere ?
-
Pınar yağlı süt oranı %2.5 olmuş sanırım. A101 de indirim var diye baktım, yeni gelen 8. ay üretimlerinin oranı böyleydi. Eski kalan 3 aylıklar hala %3.3 yağlıydı.
-
Uçsuz dondurulmuş kanadı deneyen var mı nasıldır?
-
limonu takip ediyorum ama rafta hiç görmedim
vergilerimiz marketlerde zararına satılıyor |
Birisi var,eline mikrofonu alıp "oraya gidin" diyor,bizim millet de araştırıp soruşturmadan "o dediyse tamamdır" diye koşa koşa gidip kuyruğa giriyor... |
Antalya'da geçen merak edip bi bakayım dedim abartısız neredeyse tüm ürünler migros ile aynı fiyattı. Ben mi alışverişi bilmiyorum bu insanlar niye kuyruk kuyruk buraya gidiyor? |
Evimin dibine açıldı tarım kredi. Arada bir uğrayıp tek bir çöp almadan çıkıyorum. Hiç ucuz bir şeyini görmedim. 1 kere yağ almıştım sadece o kadar.
|
Benzer içerikler
- metro market columbia orjinal mı
- bim kokoreç
- beşler nostalji sucuk
- bim parfüm erkek
- unify parfüm erkek yorum
- telegram indirim kanalları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X