Bildirim
Tariş Sızma Zeytinyağı 5 kg 12.5 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iptal olur... -
Gerçek olamaz gibi.quote:
Orijinalden alıntı: dj.trust.06
iptal olur... -
Fiyat şaka gibi, ben link açamadım var mı görebilen -
500 ml yazacaklarına bence 5000 yazmışlar acaba sipariş versek mi 5 teneke :)quote:
Orijinalden alıntı: erkutamca
Gerçek olamaz gibi.
Alıntıları Göster -
kalitesiz firma karfur gene yanlış fiyat girdi sanırım iptaller başlar genequote:
Orijinalden alıntı: carpenokte
Kutunun üzerinde de 5000 yazıyor. Enteresan -
sitem hatası derler getirmezlerquote:
Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete
Kutunun üzerinde de 5000 yazıyor. Enteresan -
5 teneke geçtim bakalım ne olacak :)quote:
Orijinalden alıntı: Adem_Hoca
sitem hatası derler getirmezler
Alıntıları Göster -
125 liradır, ondalık hatasıdır bencequote:
Orijinalden alıntı: Adem_Hoca
sitem hatası derler getirmezler
Alıntıları Göster -
4 kutu da ben geçtim kapıda ödeme ile bugün 19-23 arası teslim. Bakalım ne olacak.quote:
Orijinalden alıntı: ahbap
125 liradır, ondalık hatasıdır bence
Alıntıları Göster -
10 tanede ben aldım bakalım ne olacakquote:
Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete
4 kutu da ben geçtim kapıda ödeme ile bugün 19-23 arası teslim. Bakalım ne olacak.
Alıntıları Göster -
Sipariş tutarınız toplam, 50 TL ve üstü olmalıdır.quote:
Orijinalden alıntı: carpenokte
Kaptım 8 tane -
alan varmıquote:
Orijinalden alıntı: ahbap
125 liradır, ondalık hatasıdır bence
Alıntıları Göster -
Avantajix, axess 8/88 yada bonus 10/100 unutmayın -
Carrefoursa geçmişte bu tarz durumlarda ne yaptı? Ona göre maceraya girelim veya girmeyelim.quote:
Orijinalden alıntı: cancan_burak
10 tanede ben aldım bakalım ne olacak
Alıntıları Göster
N11 altın alışverişini indirim ile yapınca iptal etmişti. Bunlar da öyle şeyler yapıyorsa hiç bulaşmayalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: sarius82
Carrefoursa geçmişte bu tarz durumlarda ne yaptı? Ona göre maceraya girelim veya girmeyelim.
N11 altın alışverişini indirim ile yapınca iptal etmişti. Bunlar da öyle şeyler yapıyorsa hiç bulaşmayalım.
Carrefour devamlı bu şekilde yazım hataları yapıp siparişleri iptal ediyor. Bence reklam için kasıtlı yapıyorlar -
Geçen carrefour olayında alanlar aldı bizim sipariş iptal edildi . Alan adam önceden şubeyi arayıp stok sormuştu mh arayıp stok yok dediğinde varmış arayıp sordum demiş filan kaptı ürünleri bizde baka kaldıkquote:
Carrefoursa geçmişte bu tarz durumlarda ne yaptı? Ona göre maceraya girelim veya girmeyelim.
N11 altın alışverişini indirim ile yapınca iptal etmişti. Bunlar da öyle şeyler yapıyorsa hiç bulaşmayalım.
Alıntıları Göster
-
5 taneye onay vermiyor 6 ya onay verdiquote:
Alıntıları Göster
acaba online ödeme yapanlara öncelik verirler mi?
bilgi; daha önce gilette avantajlı bir ürün almıştım aradılar kalmadı dediler oysaki ilan hala sitede duruyordu. bunun için de %99 böyle yapacaklar
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X