Şimdi Ara

TARKAN ALBÜM ÇIKTI rekor kırmazsa yemek ısmarlıyorum (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
6
Favori
34.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tornistan yaptın. youtube koyup koymaması bizi ilgilendirmez. Youtube koyarsa diye bir madde eklememiştin baştan. salla.
  • An itibari ile galapagoskaplumbağası:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendomen -- 24 Haziran 2017; 7:52:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonulbas

tornistan yaptın. youtube koyup koymaması bizi ilgilendirmez. Youtube koyarsa diye bir madde eklememiştin baştan. salla.

Aynen öyle bu döneklikten başka bir şey değil. Madem iddiayı ödeyebilecek kapasiten var o zaman centilmenlik yapacaksın ve kendi lehine çevirmeyeceksin. Çünkü Youtube'a koyulup koyulmama şartı ile ilgili girmedik iddiaya. Youtube'da en çok tıklanan şarkı olur mu olmaz mı dedik. Biz olmaz dedik, sen albüm çıkarsa olur dedin. Albüm çıktı, Youtube'a koyulup koyulmaması bizi ilgilendirmiyor.

Yani ısmarlayacağın bir yemekle hayat boyu doymayacağız zaten. Yedik sayarız. Ancak bu dönekliğini kimse unutmaz.

YA YAPAMAYACAĞIN ŞEYİ KONUŞMA YA DA KONUŞTUĞUNU YAP!
  • quote:

Orijinalden alıntı: fokof

quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

quote:

Orijinalden alıntı: fokof

vay be katy perry 3 gunde 370 milyon tiklanmisti

Bizim idda da yalan oldu be

neden hocam takip edemedim

Hocam tarkan youtube a albümünü yuklemedi

Idda gecersiz oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt
    Kardesim ne alakasi var ben mi dedim Tarkan albumu youtube koyma diye. Tarkanin Dugun sarkisi rekoru kirardi

Idda da kosul var degil mi youtube sarki koymadan nasil olacak idda az mantikli düşünelim .Ben sozumun arkasinda dururum

Bu saaten sonrada youtuba sarkilarini koysa bile benim icin birsey degismez

• Tarkan koymuş yutubeye
  • Neden koysun ki?

O zaman album satamaz

• Şarkı çıktı edite konuyu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama klip hem Tarkan kanalında hem de Netd müzik kanalında yayınlanmış. Hangisinde izlenme kasacaz :D

• 500 milyon izlenir. İddiayı açabilirsin.

• 2kanalda da paylaşışdığı için izlenmeler daha az olacak gibi . Tarkan acele etmiş. Biraz bekleseydi keşke.
  • Şarkıyı koydu zaten olması gereken de bu direk kimse şakıyı youtubea koymaz neyse iddia açılabilir

Bu arada kıramaz bence 150-200 bandında kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 27 Haziran 2017; 15:29:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: instance

Tarkan a mail attım inşallah en kısa sürede şarkıları youtube a yükler de yemeklerimize kavuşuruz

Sırf iddiayı kazanabilelim diye beni kırmayıp şarkısını youtube a yükleyen kocak yürekli adam Tarkan

• quote:

quote:

Tarkan a mail attım inşallah en kısa sürede şarkıları youtube a yükler de yemeklerimize kavuşuruz

Sırf iddiayı kazanabilelim diye beni kırmayıp şarkısını youtube a yükleyen kocak yürekli adam Tarkan

Keşke konser bileti isteseydin...

• BU YAZ BU ŞARKI PATLAR ADAM HAKLI

• İki kanaldaki izlenmeyi toplayıp hesaplayın.Konu sahibi,yapamayacağın şey hakkında konu açma sen de.Madem yapmayacaksın neden açıyorsun.Al işte yüklendi youtube a

• Kusura bakmayın ama iki kanaldaki izlenme toplanarak olmaz bu iş. Youtube'da rekor hala Aleyna Tilki'de kalmış olur. O iki videodan biri 270 Milyon izlenmeyi geçmek zorunda.

Forumda öyle haftalarca konuyu üstte tutup, milleti iddiaya girdirip kaçmak olmaz.

Hadi buyur konu sahibi...

• Klip yüklendiğine göre iddia iptal olmadı iki videoyu topla 2 ile çarp yine geçemez.
  • Tarkanı abarta abarta bıkmadınız o eskidendi çok beklersiniz

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.