Şimdi Ara

Tarkan & Gökhan Tepe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Tarkan & Gökhan Tepe

(En Son Oy Tarihi: 14.8.2011)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal_07 -- 26 Aralık 2010; 5:11:02 >

• Tarkan
  • Kusura bakmayın az önce soyadını yanlış yazdım, Gökhan tepe olacak.
  • gökhan özen mi tepe mi?
    anket yanlış galiba.

tarkan'ı sevmem ama gökhan tepe'ye saygım vardır, daha iyi gelir bana. tarkan'ın kariyeri var, ne sesi ne tarzı ilgimi çekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

gökhan özen mi tepe mi?
    anket yanlış galiba.

tarkan'ı sevmem ama gökhan tepe'ye saygım vardır, daha iyi gelir bana. tarkan'ın kariyeri var, ne sesi ne tarzı ilgimi çekmiyor.

Evet yanlış oldu, düzelttim. Ben Gökhan Tepe'nin sesini daha soft ve dinlendirici buluyorum.
  • gökhan tepenin son parçaları süper özellikle bir kaaç beden önce .bence sesi daha güzel tarkandan okadarda tip var ama adamın şanssızlığı tarkandan sonra çıkması ve iyi pazarlanamaması
  • Gökhan Tepe'nin sesini diyorsan ben çok beğeniyorum çok anlaşılır ve akıcı bir sesi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Aşk - Hasan Can Kaya
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tarkan balondur abicim tıfıl cücenin teki.yıllarca tv ye çıkmadı abd de yaşıyor kaçan kovalanır misali .böyle sanatçıları oldum olası sevmedim biraz ünlenince programlara bile çıkmıyoar ulan sen kimin için varsın seni oraya kim getirdi aynı taktiği uygulayan mustafa sandal özcan deniz vb lerede çok kılım tv ye çıkmayan starı ben nabim arkadaşım avrupadaki ünlüler bile bu kadar kaprisli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps3man -- 26 Aralık 2010; 3:21:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3man

tarkan balondur abicim tıfıl cücenin teki.yıllarca tv ye çıkmadı abd de yaşıyor kaçan kovalanır misali .böyle sanatçıları oldum olası sevmedim biraz ünlenince programlara bile çıkmıyoar ulan sen kimin için varsın seni oraya kim getirdi aynı taktiği uygulayan mustafa sandal özcan deniz vb lerede çok kılım

Yine mustafa sandal ve özcan deniz dizi film veya sinema filminde oynadılar, tarkan hiç bir yerde gözükmedi, ne beyaz ne okan vs. Bir de burda parayı kazanıyo amerika da yiyo, sonra parası bitiyo tekrar Türkiye ye gelip albüm çıkarıyo.
  • sanırım tarkanın sesi daha iyi..
    ama ben gökhan tepeyi daha cok severim...tarkan cok yapmacık geliyor...
    kisininde sarkıları cok iyi...
  • Ses olarak 90'lı yıllar desen Tarkan derim fakat şu an sadece back vokalle şarkı söylüyor.. Her şeyiyle Gökhan Tepe..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.