Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm.sayın tartarını tokatta ıkamet edıyorum lpg taktırmayı dusunuyorum sıtenıze baktım en yakın bayınız samsun yada corum da ...bıraz sıkıntılı bır soru olacak belkı ama montaj konusun da ve sorunsuzluk ıcın hangı bayınızı tavsıye edersınız.aslında tecrubesı olan arkadaslar da yardım edebılır bu konuda ...2. sorum:aracım 1850 cc honda accord...bu aracla ılgılı lpg tecrubelerınız varmı...........?
  • SELAMLARCEVAP1-TANKIN ÜZERİNDEKİ KÜÇÜK SENSÖRÜN TEKRARDAN AYARLANMASI GÖSTERGEDE OLAN PROBLEMİNİZİ GİDERECEKTİR.CEVAP 2-YAKIT TÜKETİMİNİZİ ARACINIZDA YAKIT VARKEN ÜZERİNE ALACAĞINIZ YAKITLA SAĞLIKLI ÖLÇEMEZSİNİZ DEPONUZU DOLDURUN ARAÇ KENDİLİĞİNDEN BENZİNE GEÇENE KADAR YAKIT ALMAYIN VE BU ŞEKİLDE ÖLÇÜM YAPIN YANİ TAM DOLDURUN VE BİTENE KADAR BİNİN GÖRECEKSİNİZKİ ARACINIZ DAHA AZ YAKIYOR.CEVAP 3-OTOBANDA SABİT 5. VİTES VE 90 KM. HIZLA GİDERKEN YAKIT TÜKETİMİ 14 LT. Yİ GÖSTERİYORSA TAKRARDAN BİR KALİBRASYON YAPTIRIN SERVİSE GİTTİĞİNİZDE BENİ ARATTIRIRSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM SAYGILAR...
    quote:

Orjinalden alıntı: baltacı77

ünal usta birkaç tane sorum olacak yardım
    1-)ilk depoyu full doldurdum 145 km gittim lpg nin kırmızı ışığı devamlı yanmaya başladı benzin istasyonuna gittim 32 milyonluk yakıt aldı yani depoda daha 25 milyonluk yakıt vardı ????
    2-)bu hesapla 220 yakıyor araba bu rakam çok değilmi ilerde düşermi
    3-)benim arabam yol bilgisayarında bugüne kadar hiç 13 litreyi görmedi lpg takdıktan sonra otobanda sabit 5. vites 90 la gitmeme rağmen 14 ün altına hiç inmiyor (araba lpg de çalışırken tabi)
    bu konularla ilgili ayrıntılı bir açıklama yaparsanız memnun olurum

• TÜM BAYİİLERİMİZ MONTAJ KONUSUNDA TECRÜBELİDİR SİZE EN YAKIN HANGİSİ İSE ORADA MONTAJ YAPTIRIN.AYRICA HONDALAR TARTARİNİ İLE SONDERECE UYUMLU ARAÇLARDIR....
    quote:

Orjinalden alıntı: drvanilya

slm.sayın tartarını tokatta ıkamet edıyorum lpg taktırmayı dusunuyorum sıtenıze baktım en yakın bayınız samsun yada corum da ...bıraz sıkıntılı bır soru olacak belkı ama montaj konusun da ve sorunsuzluk ıcın hangı bayınızı tavsıye edersınız.aslında tecrubesı olan arkadaslar da yardım edebılır bu konuda ...2. sorum:aracım 1850 cc honda accord...bu aracla ılgılı lpg tecrubelerınız varmı...........?
  • HAYIRLI OLSUN.....
    quote:

Orjinalden alıntı: koksalsoy

bu durumlar için montaj ya da ayar sorunu ha bir de anlamadım ama uyumsuzluk sorunu olur diyorlar forumdaki arkadaşlar! ben henüz böyle bir sorun yaşamadım ve hatta henüz hiç sorun yaşamadım ama daha dün lpglendim.

quote:

1-)ilk depoyu full doldurdum 145 km gittim lpg nin kırmızı ışığı devamlı yanmaya başladı benzin istasyonuna gittim 32 milyonluk yakıt aldı yani depoda daha 25 milyonluk yakıt vardı ????
    3-)benim arabam yol bilgisayarında bugüne kadar hiç 13 litreyi görmedi lpg takdıktan sonra otobanda sabit 5. vites 90 la gitmeme rağmen 14 ün altına hiç inmiyor (araba lpg de çalışırken tabi)

• quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

HAYIRLI OLSUN.....
    quote:

bu durumlar için montaj ya da ayar sorunu ha bir de anlamadım ama uyumsuzluk sorunu olur diyorlar forumdaki arkadaşlar! ben henüz böyle bir sorun yaşamadım ve hatta henüz hiç sorun yaşamadım ama daha dün lpglendim.

quote:

• SİSTEMİNİZ NE MARKA ???
    quote:

quote:

HAYIRLI OLSUN.....
    quote:

quote:

• TARTARINI DEĞİL. TARTARINI HAKKINDA BİLGİ DE ALDIM ANCAK FİYAT OLARAK BANA DAHA UYGUN GELEN ATİKER TAKTIRDIM. ŞİMDİLİK GAYET MEMNUNUM.

quote:

SİSTEMİNİZ NE MARKA ???
    quote:

quote:

HAYIRLI OLSUN.....
    quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koksalsoy -- 12 Mart 2007; 23:46:02 >

• TASARRUFLU GÜNLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalgedik -- 14 Mart 2007; 17:21:27 >
  • Bu konuda haklı olarak çok şikayet var...

Şu şekilde anlatayım...

Formumuzda reklam yapmak istiyorsanız bunun için formumuzdaki yetkili arkadaşlarımızla konuşarak reklam verebilirsiniz. Ama bu şekilde reklam yapmanız kurallarımıza göre yasakdır. Düşünsenize siz yardım ediyorum ama reklamda yapıyorum diyorsunuz, bu şekilde farklı alanlarda faaliyet veren tüm diğer firmalar burada reklamlarını yapsalar, yardım ediyoruz deseler ne olurdu?... Bilmem anlatabildimmi...

Bu yüzden dolayı bundan sonra forumda kesinlikle reklama izin verilmeyecektir. Formumuzda reklam yapmayan ancak firması olan üyelerimizde var. Bu sebeplerden dolayı konuyu kilitliyorum...

Bir süre sonra konu gösterimden kalkacaktır..

Reklam yapmamak şartı ile konunuzu tekrar açabilirsiniz. Ancak telefonunuzu veya adresinizi PM yolu ile verebilirsiniz, bunda bir sakınca yok, sizinle irtibat kurmak isteyenler için buna izin veriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 14 Mart 2007; 16:41:29 >

• +++ Konuyu açan üyemizin reklamla ilgili kısımları sileceğini belirtmesi üzerine kilidi açıyorum, lütfen reklama dikkat edelim bundan sonra...
    PM den ünal beye ulaşıp,adres telefon alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 14 Mart 2007; 19:10:28 >
  • quote:

SAYIN SET SİZ FORUM KONUSUNDA TECRÜBELİSİNİZ SİZDEN RİCAAM FORUMDA BİRDEN FAZLA KONU AÇMAMDA BİR SAKINCA VARMI AÇAN ARKADAŞLARA MÜDAHALEDE BULUNULUYOMU TEŞEKÜRLER SAYGILAR....

AYNI KONUYU AÇAMIYORSUNUZ...
  • 2000 Model Opel Astra 1.6 16V aracım var, yaklaşık 8 ay önce Tartarini Sıralı Sİstem Taktırdım. Şimdiye kadar hiç bir Arabamdan Lpg' li olmalarına karşın böyle zevk almamıştım. Tartariniye çok teşekkürler. (Bu arada reklam olarak firmanın adını yazmak istemedigim için sadece Eskisehir' de taktırdıgımı söyleyebilirim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ehopa

2000 Model Opel Astra 1.6 16V aracım var, yaklaşık 8 ay önce Tartarini Sıralı Sİstem Taktırdım. Şimdiye kadar hiç bir Arabamdan Lpg' li olmalarına karşın böyle zevk almamıştım. Tartariniye çok teşekkürler. (Bu arada reklam olarak firmanın adını yazmak istemedigim için sadece Eskisehir' de taktırdıgımı söyleyebilirim)

tüketim nasıl?
  • BU YAZILANLARIN KARŞISINDA SADECE EĞİLİNİR YORUM BİLE YAPILAMAZ...
    quote:

Orjinalden alıntı: arinalw

Merhaba arkadaşlar,1 hafta önce 2004 model 1,4 skoda fabia aracıma tartarini marka sıralı sistem taktırmıştım.araç içinde şıkır şıkır ses ve her durmada stop etme gibi problemler yaşadım.araba tekrar servise gitti ve montaj hatası giderilip ses kesildi,ancak stop etme problemi devam etti.tekrar gittim bana ‘’motor 1,4 olduğundan bu normal,stop ederse yeniden çalıştırın ****ki’’ gibi çok komik şeyler söylendi.bende internetten bunun gerçekten normal olup olmadığı hakkında araştırma yaparken,tartrini sorunu olan varmı diyen ünal gedik beyin yazısını okudum.aslında pek umutlu değildim ama mail attım.kendisi bana hemen cevap verdi ve İstanbul bana daha yakın olduğunda orda Harun beyle irtibata geçmemi sağladı.o da bana bursada gür oto dan Mustafa usta ile sorunu kesinlikle çözüleceğini söylediler.bu insanlara ne kadar teşekkür etsem azdır çünkü kendilerinin hiçbir çıkarı olmamasına rağmen konuya dört elle sarılmaları inanılır gibi değil.bursa gür oto da Mustafa usta enjektör hortumlarının çok uzun bırakılmış olduğunu görüp,başkasının montaj hatasını düzeltti,yeniden kalibrasyon yaptı.şu an arabanın durumu süper benzin performansı neyse gazda aynı ayrıca bu iş için kimse ücrette talep etmedi.arkadaşlar çıkan sonuç şu;
    1-tartarini kesinlikle markasının arkasında duran insanlarla dolu,çok güvenilir ve doğru montaj yapılırsa tamamen sorunsuz bir marka
    2-dönüşümü muhakkak işini bilen tecrübeli bir yerde yaptırın.öyle tse’miş yetki belgesiymiş sadece bunlar yetmiyor.bazılarında var fakat adam ayda bitane yapıyor,diğeri günde 2 tane yapıyor(bursa civarında oturanlar gür oto ya –yalova yolu 2.km no;281 tel:0224 271 45 04 rahatlıkla gidebilirler özellikle skoda fabia cılar adına test etmiş oldum.burda bir kere daha tartarini markasının arkasında duran ve beni sorunlarımdan kurtaran Ünal Gedik bey,Harun bey ve Mustafa ustaya çok teşekkürler ederim

• YA BU????
    quote:

slm ünal usta aracı yeni aldım simdilik cok güzel yapılmış adam söylemese daha takmadık dese yerdim valla benzinde oldunu cok güzel ya çekiş çok harika hatta sanki araba daha rahat çalışıyormuş gibi geldi bana en güzelide her girişimde 170 milyon verdim sheell den 50 milyon verip çıkmak oldu neyse sanırım ilk bir iki depoda ne yakacağı pek belli olmuyormuş daha sonra ölcüp buraya yazacağım yardımların için teşekkür ederim iyi ki varsın
  • BU..???
    quote:

Orjinalden alıntı: dr_vodoo

bugün imzamdaki aracıma tartarini marka lpg taktırdım. sadece 10km yaptım şimdilik performansta bir sorun yok gibi görünüyor. Benzinden lpgye lpgden benzine geçirdim 5-6 defa, anlaşılmıyor bile. Ama kontağı kapattıktan sonra torpidonun gözünün olduğu taraftan 2-3 sn süren gıcırtıya benzer bir ses çıkıyor. Takan usta bunun hondalarda olduğunu söyledi. Benzin olmadığı için o ses geliyormuş, birşey olmaz dedi. 300-400 km yap gel tekrar bakalım dedi. Hondaların gerçekten böyle bir problemi var mı?

• BU?????
    quote:

kendisiyle msnde de görüştük ama buradan ünalgedik'e teşekkür etmek istiyorum. Sorularıma sabırla cevap verdiği ve bana zaman ayırdığı ve Adana'daki TARTARİNİ bayisine ulaşmamı sağladığı için.
  • TAMAMEN KARŞILIKSIZ...
    quote:

Daha önce bahsettiğim torpido gözünden gelen sesi dün tartarini Adana bayisine giderek hallettim. Ünal beye bir kez daha teşekkür ederim. Adana'daki ustayla telefonda görüştü ve ne yapacağını anlattı, usta da ünalgedik'in söylediklerini uyguladı ; şu anda herhangi bir sorunum yok. Tekrar teşekkür ederim...
  • Tüketim
    Şehir Dışı 120 Km ile giderken 110-120 kuruş arası
    Şehir İçi 150-a60 kuruş arası
    performans eger Aygaz kullandıysam gayet iyi.
    teşekkürler :)
  • ÇARE!!!!
    quote:

ÜNAL USTANIN CEBİ VE MSN SİNİ BİLEN VARMI

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.