Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: levent2828

Ünal bey ne demek size elbette cok tesekkur ederım memnunıyetımı baskalarına bıldırmek daha uygun olur dıye dusunmustum.Cok sukur su an hıc bır sorunum yok.Bu arada küba gezısı nasıl gectı umarım oktay beyınde saglık durumu ıyıdır onada selamlar.Kendınıze ıyı bakın.

• GÜVEN DUYMAK...
    quote:

Orjinalden alıntı: gokismail

ünal abi bir de bana yardımcı olur musun? afyonda bayiniz var mı kime taktırabilirim? fiat albea 2004 model. ne kadar?
  • GÜVEN DUYMAK -2
    quote:

eh bakalım ünal abi sana güvenerek bugün dediğin yere gittim ve bugün öğleyin arabamı teslim ettim. akşam 6 gibi alacağım telefon edecek hakan bey. bir sorun çıkarsa başının etini yerim burada. selamlar teşekkürler.
  • ARAYIŞ....
    quote:

yok mu kimse? nerdesin ünal bey????
  • Ünal Usta merhaba 1999 model ecotec motorlu Astrayada taktırmak istiyorum bir sorun çıkarırmı
    ne tavsiye edersiniz? kaça mal olur? tüketim ne kadara düşer? Ankarada ulaşabileceğim yer varmı?
  • Arkadaşım bir kaç konu önce bende Astra' mın oldugunu ve Tartarini sıralı sistem kullandığımı yazmıstım. Bence hemen taktır, hatta suanda bile zarar ettiğini söyleyebilirim :)
  • VERDİĞİNİZ PARANIN KARŞILIĞINI ALMANIN VERDİĞİ MUTLULUK...
    quote:

teşekkürler ünal bey. Bir hafta kullanıp buraya yazmayı düşünmüştüm. 1 haftadır kullanıyorum memnunum. bugün de köye gittim geldim çekişte sorun olacak mı diye merak ettim. yokuş bir yoldu. sorun olmadı çok şükür. takıldığı gün 25 ytl'lik gaz almıştım. ama bununla 140 km yol yaptım.ilk kullanım olduğu için mi bu kadar yakmış olabilir.
  • SELAMLAR PM DEN SORUNUZU YANITLADIM SAYGILAR...
    quote:

Orjinalden alıntı: zaom

Ünal Usta merhaba 1999 model ecotec motorlu Astrayada taktırmak istiyorum bir sorun çıkarırmı
    ne tavsiye edersiniz? kaça mal olur? tüketim ne kadara düşer? Ankarada ulaşabileceğim yer varmı?
  • EMEĞİMİZİN KARŞILIĞI =TEŞEKKÜR=BİZİM MUTLULUĞUMUZ...
    quote:

Orjinalden alıntı: mstbas

ARKADAŞLAR MERHABA;

BENİM ADIM MUSTAFA BEN SAMSUN DA YAŞIYORUM
    2004 MODEL VECTRA ARACIM VAR BU ARACA LPG SIRALI SİSTEM TAKILMA KONUSU İLE İLGİLİ ÜNALBEY DEN BİLGİ ALMIŞTIM SAĞ OLSUN ÜNALBEY SAYESİNDE TARTARİNİ MARKASI İLE TANIŞTIM VE BU MARKA İLE KISA BİR ARAŞTIRMA YAPTIKTAN SONRA
    ARACIMA YAKLAŞIK 4-5 GÜN ÖNCE TARTARİNİ MARKA LPG SİSTEM TAKILDI
    ŞUANA KADAR SORUNSUZ VE GAYET MEMNUNUM
    İLK OLARAK DEPOMU 65 YTL E FULL LEMİŞTİM
    ŞU ANDA TEK ÇİZGİYE DÜŞTÜ SANIRIM YAKLAŞIK 80-90KM DAHA YAPAR
    ŞU AN DA DA ARABAM 330 KM DE VE ÇOK MEMNUNUM

ÜNALBEY E BU FORM ARACILIĞI İLE TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM.

TEŞEKKÜRLER TARTARİNİ
    TEŞEKKÜRLER ÜNAL BEY.....

SAYGILAR

• DAVET.....
    quote:

Orjinalden alıntı: mstbas

ünal abi samsun a mutlaka bekliyorum....

• PİŞMANLIK.....
    quote:

Orjinalden alıntı: aliezgi

ünal bey teşekkür ederim
    önceden bu formları okuyup tatarini taktırsaydım
  • VEFA BORCU....
    quote:

Orjinalden alıntı: dr_vodoo

Herkese merhaba;
    yaklaşık bir ay önce Ünal Usta ile bu forumda tanıştık. Tartariniyi ilk kez kendisinden duydum. Msn'de konuştuk Adana'da Çamgaz'ı da onun sayesinde buldum. Çamgazdan önce 5-6 yere daha gidip konuşmuştum. Aslına bakarsanız biraz da çekiniyordum lpg taktırmaya. 1500 km yaptım, şimdiye kadar hiçbir problem olmadı, 210km\h hızla giderken gaz bitti, bitiş sinyali bipten başka hiçbirşey hissetmedim. Her gittiğimde güleryüzle karşıladıkları için Çamgaz'a; Tartarini ile beni tanıştıran Ünal Ustaya buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum.

• MUTLULUK....
    quote:

Orjinalden alıntı: esesemre

Tekrar selamlar. Ben Brodway RN aracıma lpg taktırcağımı söylemiştim.
    Saolsun Ünal usta servsiin adresini verdi.Bende başka yer aramadan gittim ve çok profosyonel bi ekip ti gerçekten.Eskişehir Morgaz teşekkür ediyorum.Her şeyi vaktinde hazırladılar.Sızdırmazlık raporunu aldık .hiç bir sorun yaşamadım.Şunu söyliyim sızdırmazlık raporu için sırada beklerken yeni takılmış ve markasınıda hiç duymadığım lpg taktıranların çogu çeşitli nedenlerden geri dönmek zorunda kaldılar.Tartarinilerde tabi böyle bi olay olmadı.Fiyatı merak eden arkadaşlarada söyliyim 650 milyon proje işçilik yani herşey dahil.
    Şimdilik bi sorunum yok.Ne yaktığınıda hesaplayamadım ama tabi ama fark kendini belli ediyo.
    Ustam eywallah.Tartarini tavsiyemdir....

• ŞÜPHE...??
    quote:

Orjinalden alıntı: abzektsey

merhaba buradan yazmıs oldugunuz yazılar bana olduk ca guven verdı ve tartarani aklımda baya yer ettı ama ankaradakı servısı nasıl ayrıca telefon ettım bu forumlarda gecenlerden bıraz fazla fıyat syledıler gıbı geldı 1800 ne dıyosunuz unal bey pısman olmayalım
  • SONUÇ.....
    quote:

Orjinalden alıntı: abzektsey

ünal usta bugun arabayı aldım uludağ otomatıvdekı arkadas lar sagolsunlar cok ılgılendıler hepsıne tessekkur ederım arabanın cekısın de herhangı bır problem yok gayet ıyıydı ınsallah boyle devam eder herhangı bır ses falan da gelmıyo ole dızel gıbı falan calısmıyor araba bakalım yakıt konusu ne olacak fulledım denıcem daha sonra onuda yazarım ustam bıde sorum olacak sımdı araba eskısehır plaka benım ustume degıl ama elımde vekalet var sımdı ruhsata ısletmek ıcın benım eskısehıre mı gıtmem gerekecek sızdırmazlık muayene falan ankarada yapılabılıyomus ama ruhsata ısletmem ıcın eskısehıre gıtmem gerekıyomus varmı bır kolayı bı acıklarsan sevınırım

• Ünal usta merhaba
    daha once de yazdigim gibi ben sizin istanbul anadolu yakasindaki yerde lpg kit taktirmistim,
    sunu sorucam, benzin pompasinin calismasini kesen bir roleden bahsediyorlar, bu roleyi sistemimize taktirabilir miyiz ya da taktirmali miyiz?
    saygilar
  • valla sonuc allah razı olsun ne dıyelım hersey ıyı araba az yakıyo cok kacıyo sagolasın hıc bır problem yok bu topığıde her aksam ıncelemeye devam edıyorum.sımdı bu topık kapatılırsa ben sorunlarımı nereye yazacam onu dusunuyorum bır muhattabımız kalmıyacak
  • bu topik kapatılırsa bu siteye bir kere daha girmem başka bir şey yok faydalandığım
  • Sayın Ünal GEDİK 2001 model megane rxt 1.6 aracım var. Bu araca lpg taktıpıp taktırmamak konusunda karasızım. Sizce bu araçta lpg 'nin uyumsuzlugu konusunda bir sorun yaşarmıyım. Ayrıca Tartarini marka lpg taktırdığm taktirde toplam maliyet (tartarini + sızdırmazlık raporu vs.) nekadara malolur. Şimdiden teşekkür ederem.
  • SELAMLAR TABİKİ İSTERSENİZ TAKABİLİRİZ AMA BİZ TAVSİYE ETMİYORUZ ARACINIZIN DEPOSUNDA EN AZ ÇEYREK DEPO BENZİN BULUNDURDUĞUNUZ TAKDİRDE POMPA İLE İLGİLİ HİÇ BİR SORUNUNUZ OLMAZ...TASARRUFLU GÜNLER...
    quote:

Orjinalden alıntı: wiener

Ünal usta merhaba
    daha once de yazdigim gibi ben sizin istanbul anadolu yakasindaki yerde lpg kit taktirmistim,
    sunu sorucam, benzin pompasinin calismasini kesen bir roleden bahsediyorlar, bu roleyi sistemimize taktirabilir miyiz ya da taktirmali miyiz?
    saygilar
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.