Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok Teşekkür ediyorum ünal bey...haftasonu gideceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahell -- 22 Mart 2007; 1:46:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: baltacı77

ünal usta araba düzeldi artık stop etmiyor yakıt ta 57 ytl ile 290 km gitmişim aydın usta normal dedi ben ünal usta 180 olması lazım diyo dedim oda git antalyaya orda olur dedi
    istanbulda trafik cok fazla o yüzden sanırım bende sürekli trafiğe takılıyorum aksamları
    kolay gelsin

baltacı77 bu stop etme olayı ilgili ne yaptılar da düzeldi? Çünkü ilk taktırdığımda bende de olmuştu bu olay.Ben aracı yetkli Renault servisine bile götürmüştüm.Orada bilgisayara bağlandı ve hiçbir sorun görülmedi.Tekrardan birkaç sefer Oto Gür'e gittim ve en sonunda düzeldi.Oto Gür'den program yükledik dediler.Ondan sonra stop etmedi.Bu arada aracım Laguna 2.0 140 HP.
    Ayrıca bu aralar aracımı ilk çalıştırdığımda bazen aşırı bir benzin kokusu geliyor? Bu nedendir? Daha önce böyle birşey olmamıştı.Benzin filtresini de yakın bir tarihte 10.000 km bakımda değiştirmiştim.
    Selamlar..

• SELAMLAR ARKADAŞIM SİMİT VE SİLİNDİR DEPO ARASINDA AVANTAJ DEZAVANTAJ DİYE BİŞEY SÖZKONUSU DEĞİL EĞER GÜVENLİK KONUSUNU SORUYOSANIZ HERİKİSİDE GÜVENLİ AMA SİZİN ARACINIZ UNO VE BAGAJ ZATEN KÜÇÜK HA! BAGAJINIZI NEKADAR KULLANIYOSUNUZ BUNU BEN BİLEMEM TERCİHİ SİZ YAPACAKSINIZ BEN SİZE SİMİT TAVSİYE ETTİM ÖDEME KONUSUNA GELİNCE BENDE BURADA AYNI FİYATA TAKIYORUM TAKSİT İSE BEN 2 YE BÖLERİM BU FİYATI EĞER WORLD KARTINIZ VAR İSE JOKER VADAA KISMINDAN SLİP ÇEKİLİRSE +3 TAKSİTTE WORLD CARD VERİYOR EDER 5 TAKSİT HERHALUKARDA 650 YTL Yİ 5 TAKSİTTE ÖDER VE SİZDE LPG LENİRSİNİZ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN TASARRUFLU GÜNLER...
    quote:

Orjinalden alıntı: okaykoc

Ünal Bey, Eskişehir den yazıyorum. Sorumu tam cevaplamamışsınız. Simit depo ile silindir depo arasındaki avantaj ve dezavantajları belirtmemişsiniz. Ayrıca Eskişehirde servis MORGAZ... Fiyat konusunda çok katılar. Karbüratörlü aracımı 650 YTL ye yaparız diyorlar. Ve kredi kartına peşin üzerinden 3 e bölüyorlar en fazla. Siz Peşin fiyatına kaç taksit uyguluyorsunuz? Bize yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürler

• benimde program yüklediler sanırım ben okcan otoda yapdırım silivrikapıda bende koku falan yok fakat benim baskı balata istiyor araba o yüzden kalkışlarda falan biraz sıkıntılı yakıtta yogun trafikte kullanıyorum 190 yakıyor
  • ben ankaradaki tartarini bayisinden fiyat aldım, 2000 ytl dediler, trabzondaki tartarini bayisi ise 1700 diyor.bu fark biraz garip değil mi?(fiyatlar yetkili montajcılardan alındı)
    eğer fark olacaksa da ters yönde bir fark olması gerekmez mi?(arabam vw passat 1.8 t)
  • SELAMLAR SİZİN ARACINIZ TURBO DESDEKLİ OLMASINDAN ÖTÜRÜ FİYAT FARKI OLUR ÇÜNKİ KULLANILAN REGÜLATÖR FARKLI DUAL DEDİĞİMİZ BİR REGÜLATÖR TAKILACAK FARK BURADAN OLUYOR....
    quote:

Orjinalden alıntı: hikmetbal

ben ankaradaki tartarini bayisinden fiyat aldım, 2000 ytl dediler, trabzondaki tartarini bayisi ise 1700 diyor.bu fark biraz garip değil mi?(fiyatlar yetkili montajcılardan alındı)
    eğer fark olacaksa da ters yönde bir fark olması gerekmez mi?(arabam vw passat 1.8 t)
  • iyi de, ikisi de aynı parçayı kullanmıyor mu?
  • Ünal Bey. Alfa 156 2.0 TS.Executiec araç için hiç lpg uygulaması yaptınız mı? Bu konuda araç uygulama resmi var mı? Hangi model tattarini uygundur.? G.antep, Diyarbakır veya Adanâ illerinden hangi bayinizi önerirsiniz.? İyi çalışmalar..

Musar Alfa 156
  • HAYIR ÇİFT REGÜLATÖR VEYA YENİ ÇIKAN DUAL REGÜLATÖR KULLANILIYOR....
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blckhm jr. -- 23 Mart 2007; 11:16:11 >
  • ??????????
    quote:

Orjinalden alıntı: crw

.
  • kalite farkı ne boyutta?
  • NEYİN KALİTE FARKI..?
    quote:

kalite farkı ne boyutta?
  • Ünal Bey. Bu ikinci mesajım. Alfa 156 2.0 TS. Executive araç için hiç lpg uygulaması yaptınız mı? Bu konuda araç uygulama resmi var mı? Hangi model tattarini uygundur.?Fiyat ve taksit imkanları nedir.? G.antep, Diyarbakır veya Adana illerinden hangi bayinizi önerirsiniz.? İyi çalışmalar..

Musar Alfa 156
  • tekrar baştan sorayım...
    arabam aşağıda yazılı olan araba.bu araba için markasını ve turbolu olduğunu belirterek ankara tartarini bayisine fiyat sordum fiyatı peşin 2000 ytl dediler.aynı şekilde markasını ve turbolu olduğunu belirterek trabzon tartarini bayisine fiyat sordum 1700 ytl dediler.bu fiyat farkı normal mi? nedeni nedir anlamadım.rekabetse ankarada daha fazlası var.fiyat aldığım bayiler sizin vermiş olduğunuz internet adresinden bulduğum bayiler.ilk sorum da buydu ama yanlış anlaşma oldu sanırım...
  • TRABZON BAYİİNE ORANLA ANKARA BAYİİ DAHA ESKİ VE TECRÜBELİ ANKARA DUAL REGÜLATÖR KULLANACAĞI İÇİN BU FİYATI VERMEKTE HAKLI TRABZON ZANNEDERİM NORMAL REGÜLATÖRLÜ FİYATI VERMİŞ Kİ BU YANLIŞ TURBO DESTEKLİ ARAÇLAR TEK YANİ KÜÇÜK REGÜLATÖRLE PERFORMANS SORUNU YAŞARLAR BELKİ TRABZON BAYİİ YANLIŞ ANLAMIŞDA OLABİLİR SİZ BENİ DİNLEYİN VE DUAL REGÜLATÖR TAKTIRIN...
    quote:

tekrar baştan sorayım...
    arabam aşağıda yazılı olan araba.bu araba için markasını ve turbolu olduğunu belirterek ankara tartarini bayisine fiyat sordum fiyatı peşin 2000 ytl dediler.aynı şekilde markasını ve turbolu olduğunu belirterek trabzon tartarini bayisine fiyat sordum 1700 ytl dediler.bu fiyat farkı normal mi? nedeni nedir anlamadım.rekabetse ankarada daha fazlası var.fiyat aldığım bayiler sizin vermiş olduğunuz internet adresinden bulduğum bayiler.ilk sorum da buydu ama yanlış anlaşma oldu sanırım...

• unal usta selamlar

daha önce cevaplamış olabilirsiniz belki ama ben bulamadım,
    2000 model Marea SX 1,6 16valf aracımı yeni aldım bursada oturuyorum LPG dönüşümü için (Tartarini kit için) garantili iş yapacak servis adı , usta adı veya adres verirseniz çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
  • BURSA TARTARİNİ YETKİLİ SERVİSİ GÜR OTO OLDUKÇA TECRÜBELİDİRLER GÖNÜL RAHATLIĞI İLE MONTAJ YAPTIRABİLİRSİNİZ TEL:271 45 04-05 AYHAN BEYE SELAMLARIMI SÖYLERSENİZ SİZE YARDIMCI OLUR ŞİMDİDEN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDER TASARRUFLU GÜNLER DİLERİM...
    quote:

Orjinalden alıntı: cembul

unal usta selamlar

daha önce cevaplamış olabilirsiniz belki ama ben bulamadım,
    2000 model Marea SX 1,6 16valf aracımı yeni aldım bursada oturuyorum LPG dönüşümü için (Tartarini kit için) garantili iş yapacak servis adı , usta adı veya adres verirseniz çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

• Ünal Bey iyi günler tüm yazıları okuduktan sonra; 2004 model 2.4 motor 4 silindir 190bg Accord umuz var ve lpg ye gecmek istiyoruz. Daha once 2.4 accord a bu tip bir islem uygulandı mı?? Varsa fotolarını alabilir miyim_? Cunku daha once hic raslamadım ve bu yuzden suphe duyuyoruz ??? Tek sorunumuz sorunsuzlugundan suphemiz???
  • SELAMLAR GERÇEKTEN GÜZEL BİR ARACA SAHİPSİNİZ VE ŞÜPHE DUYMAKTA HAKLISINIZ TARTARİNİ İLE HONDALAR SONDERECE UYUMLU HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZARSANIZ(MUHTEMELEN ANKARA)YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM SAYGILAR...
    quote:

Orjinalden alıntı: whitewolf06

Ünal Bey iyi günler tüm yazıları okuduktan sonra; 2004 model 2.4 motor 4 silindir 190bg Accord umuz var ve lpg ye gecmek istiyoruz. Daha once 2.4 accord a bu tip bir islem uygulandı mı?? Varsa fotolarını alabilir miyim_? Cunku daha once hic raslamadım ve bu yuzden suphe duyuyoruz ??? Tek sorunumuz sorunsuzlugundan suphemiz???
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.