Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Ankara... Ama ben daha once yapılıp yapılmadıgını ogrenmek ve varsa resimlerini görmek istiyorum...Saygılar....
  • cvp yok mu??? herkes son ana kadar olur fln diyo ama daha hic bi accord sahibi veya taktık bu da resimleri diyen biri cıkmadı cok ilginc cok??? Bu konuda en az 6-7 konu acılmıs ama hic bi accord sahibi(2.4) sonuc alamamıs...Yoksa bi FSI olayı da bizim arabalarımızda mı??????????????
  • SELAMLAR ALFA 156 1.6 VE 2.0 MONTAJLARI VE RESİMLERİ MEVCUT MSN DEN TEĞMİN EDEBİLİRSİNİZ...
    quote:

Orjinalden alıntı: muhsar

Ünal Bey. Alfa 156 2.0 TS.Executiec araç için hiç lpg uygulaması yaptınız mı? Bu konuda araç uygulama resmi var mı? Hangi model tattarini uygundur.? G.antep, Diyarbakır veya Adanâ illerinden hangi bayinizi önerirsiniz.? İyi çalışmalar..

Musar Alfa 156
  • SELAMLAR CEVAP TABİİKİ VAR AMA DAHA ÖNCE ENVAİ ÇEÇİT ARACA MONTAJ YAPTIK AMA SİZİN ARACINIZA BENZER BİR ARACA YAPMADIK EĞER GELİRSEDE TEREDDÜT ETMEDEN ALIRIM MONTAJA VE ÇOKDA MÜKEMMEL OLUR ARACINIZ YÜKSEK BEYGİRLİ OLMASINDAN DOLAYI DUAL REGÜLATÖR DEDİĞİMİZ REGÜLATÖRÜ KULLANIRVE SUPER RAİL İLE MÜTHİŞ BİR PERFORMANS ELDE EDERSİNİZ KEŞKE MONTAJ YAPSAYDIKDA SİZE YARDIMCI OLABİLSEYDİK SİZİN ARACINIZ SIRADAN MARKALARIN RANDIMAN VERECEĞİ BİR ARAÇ DEĞİL İYİ ARAŞTIRARAK KARAR VERİN YOLUNUZ ANTALYA YA DÜŞERSE GELİN YARDIMCI OLALIM.....
    quote:

Orjinalden alıntı: whitewolf06

Ünal Bey iyi günler tüm yazıları okuduktan sonra; 2004 model 2.4 motor 4 silindir 190bg Accord umuz var ve lpg ye gecmek istiyoruz. Daha once 2.4 accord a bu tip bir islem uygulandı mı?? Varsa fotolarını alabilir miyim_? Cunku daha once hic raslamadım ve bu yuzden suphe duyuyoruz ??? Tek sorunumuz sorunsuzlugundan suphemiz???

• BİZ ESKİŞEHİR TARTARİNİ BAYİSİ OLARAK ÖNCELİKLE ÜNAL BEYE SAYGILARIMIZI İLETİYORUZ.YAPTIĞINIZ ŞEY GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL .BAYİSİ BULUNDUĞUMUZ TARTARİNİ MARKA OTOGAZ SİSTEMLERİ SORUNSUZ BİR CİHAZ OLDUĞU İÇİN GERÇEKTEN ÇOK ŞANŞLI BAYİLERİZ .BU KALİTEYİ KALİTELİ İŞÇİLİĞİMİZLE BİRLEŞTİRİNCE KUSURSUZ BİR MONTAJ OLUYOR.ÜNAL BEY BEN BİLHAN USTA TEKRAR SAYGILAR VE SELAMLAR.ŞU ANDA FORM DA SİZE SORULAN 2004 MODEL ACCORDA MONTAJ YAPTIK İSTENİLİRSE REFERANS İÇİN MÜŞTERİMİZİN TELEFON NUMARASINI VEREBİLİRİZ SONUÇ MÜKEMMEL.FOTOĞRAFLARIwww.morgazotogaz.com DAN GÖREBİLİRLER.SAYGILAR
  • TEŞEKÜRLERİMİ SUNAR ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM...
    quote:

Orjinalden alıntı: MORGAZOTOGAZ

BİZ ESKİŞEHİR TARTARİNİ BAYİSİ OLARAK ÖNCELİKLE ÜNAL BEYE SAYGILARIMIZI İLETİYORUZ.YAPTIĞINIZ ŞEY GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL .BAYİSİ BULUNDUĞUMUZ TARTARİNİ MARKA OTOGAZ SİSTEMLERİ SORUNSUZ BİR CİHAZ OLDUĞU İÇİN GERÇEKTEN ÇOK ŞANŞLI BAYİLERİZ .BU KALİTEYİ KALİTELİ İŞÇİLİĞİMİZLE BİRLEŞTİRİNCE KUSURSUZ BİR MONTAJ OLUYOR.ÜNAL BEY BEN BİLHAN USTA TEKRAR SAYGILAR VE SELAMLAR.ŞU ANDA FORM DA SİZE SORULAN 2004 MODEL ACCORDA MONTAJ YAPTIK İSTENİLİRSE REFERANS İÇİN MÜŞTERİMİZİN TELEFON NUMARASINI VEREBİLİRİZ SONUÇ MÜKEMMEL.FOTOĞRAFLARIwww.morgazotogaz.com DAN GÖREBİLİRLER.SAYGILAR

• quote:

Orjinalden alıntı: MORGAZOTOGAZ

ŞU ANDA FORM DA SİZE SORULAN 2004 MODEL ACCORDA MONTAJ YAPTIK İSTENİLİRSE REFERANS İÇİN MÜŞTERİMİZİN TELEFON NUMARASINI VEREBİLİRİZ SONUÇ MÜKEMMEL.FOTOĞRAFLARIwww.morgazotogaz.com DAN GÖREBİLİRLER.SAYGILAR

İlginiz için teşekkürler ama sitenizde 2004 degil 1994 model Accord var ama yinede koyup bana bi link verebilir veya mailime atabilirseniz sevinirim ayrıca özelden yaptıran kisinin telini verirseniz de cok mutlu olurum saygılar...
  • ünal bey merhaba.bir süredir forumu takip ediyorum ve karar vermeye çalışıyorum.son olarak başka bir markaya karar vermişken daha önce okumuş olduğum bu konuyu tekrar bu gece baştan sona okudum ve tartarini tatktırmaya kesin olarak karar verdim.burdan görüldüğü karadarıyla işinizde çıok başarılısınız,tebrikler.
    benim size sorum ise; 2004 model golfüm var malum olduğu üzere arabanın bagajı biraz küçük.ya küçük bir tank taktıracağım ya da simit tank.ancak simit tank için bazı şüphelerim var.bu forumdan bir arkadaş stepnenin darbeleri emici olduğunu tankın ise ön tarafa iletebileceğini söylemişti siz ne düşünüyorsunuz?bu konunun diğer boyutu ise stepnenin olmadığı araçlar lastikleri patladığnda ne yapıyorlar.en azından tamirciye gidecek bir formül varmıdır,ben bir spreyden bahsedildiğini duymuştum. .açıksası şu andaki tek sorunum bu kaldı.
    şimdiden teşekkürler

bu arada sizi msn me ekledim.
    akozgur 21@hotmail.com

• BIR ADET 2004 ACCORD MONTAJ RESMİNİ KOYDUK TLF EDERSENİZ SAHİBİNİN TELEFONUNU VEREBİLİRİZ SAYGILARIMIZLA

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!!
  • Cok tesekkur ederim sizi arayacagım ...Saygılar...
  • SELAMLAR BEN SİZE SİMİT TANK TAVSİYE EDERİM DİLERSENİZ ŞULİNKE TIKLAYIN VE İKNA OLAMANIZA YARDIMCI OLACAĞINA EMİNİM HANGİ İLDE OLDUĞUNUZUDA YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN TASARRUFLU GÜNLER http://www.tartariniturkiye.com/html/guvenlik.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalgedik -- 28 Mart 2007; 19:52:51 >
  • cevap için teşekkürler ünal bey.ben ankara da oturuyorum ve uludağ otogazla görüştüm.yarın da gidip yüzyüze görüştükten sonra muhtemelen cuma günü montajı yaptırırım.peki lastik patladığında ne yapmak lazım ne de olsa stepne yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoke93 -- 29 Mart 2007; 0:03:14 >
  • yaklaşık bir haftadır reno kangoo 1.4 aracıma tartarini marka sıralı sistem taktırdım. Ancak sonrasında sebebini bulamadığım bir lpg kokusu belirdi. servise baktırdım. Sağına soluna köpük sıkarak(enjektör bağlantı yerleri hariç) baktılar ve kaçak olmadığını söylediler. Benim merak ettiğim konu ise şu: eğer ecu ya program yazılırken sağlıklı bir şekilde yapılmazsa ve dolaysıyla yanma odasına ecu gerekli oranda lpg yi hesaplayıp gönderemezse bir diğer değişle arabanın lpg ecu ayarı tam yapılmazsa böyle bir koku olur mu? İşin ilginç yanı aracın içinde koku his ediliyor dışına çıkıldığında bir koku yok. benzin havalandırmasına, eksoza, bujilere(sonrasında onlarıda değştirdim)baktırdım herhangi sorun yok. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  • Ünal Bey Merhabalar; Benim öğrenmek istediğim konu ECU ya yüklenen ( LPG nin ECU su ) proğramlarla ilgili. Bu proğramlar markaya göre yükleniyormu? Yoksa her markaya aynı proğram mı yükleniyor..? Ya da her marka ve yaştaki aracın ayarlarının farklı olması gerekmez mi..? Teşekkürler, iyi çalışmalar..

• quote:

Orjinalden alıntı: smoke93

cevap için teşekkürler ünal bey.ben ankara da oturuyorum ve uludağ otogazla görüştüm.yarın da gidip yüzyüze görüştükten sonra muhtemelen cuma günü montajı yaptırırım.peki lastik patladığında ne yapmak lazım ne de olsa stepne yok.
  • SELAMLAR TABİKİ ARACA GÖRE DEĞİŞİYOR AMA 4-6-8 SİLİNDİR OLARAK VE AYRICA MOTOR VE BEYGİR GÜÇLERİNE GÖREDE DEĞİŞİR ZATEN LPG ECU SU VE ARACIN KENDİ ECU SU ORTAK ÇALIŞIR VE BENZİN ENJEKTÖR ZAMANLARINA GÖRE GAZ ENJEKTÖR ZAMANLARI AYARLANIR YANİ ESKİ MODEL BİR ARACIN BENZİN ENJEKTÖR ZAMANLARI YENİSİNE ORANLA DAHA YAVAŞ VEYA DAHA ZOR ÇALIŞABİLİR LPG ECUSUDA ONA GÖRE ÇALIŞIR...
    quote:

Orjinalden alıntı: ORFEON69

Ünal Bey Merhabalar; Benim öğrenmek istediğim konu ECU ya yüklenen ( LPG nin ECU su ) proğramlarla ilgili. Bu proğramlar markaya göre yükleniyormu? Yoksa her markaya aynı proğram mı yükleniyor..? Ya da her marka ve yaştaki aracın ayarlarının farklı olması gerekmez mi..? Teşekkürler, iyi çalışmalar..

• PEKİ KALORİFER HORTUMLARI VE SICAK SU BAĞLANTILARI KONTROL EDİLDİMİ NEREDE TAKTIRDIĞINIZIDA YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM MSN DENDE ULAŞIRSANIZ ZAMAN KAYBETMEYİZ.
    quote:

Orjinalden alıntı: sahano

yaklaşık bir haftadır reno kangoo 1.4 aracıma tartarini marka sıralı sistem taktırdım. Ancak sonrasında sebebini bulamadığım bir lpg kokusu belirdi. servise baktırdım. Sağına soluna köpük sıkarak(enjektör bağlantı yerleri hariç) baktılar ve kaçak olmadığını söylediler. Benim merak ettiğim konu ise şu: eğer ecu ya program yazılırken sağlıklı bir şekilde yapılmazsa ve dolaysıyla yanma odasına ecu gerekli oranda lpg yi hesaplayıp gönderemezse bir diğer değişle arabanın lpg ecu ayarı tam yapılmazsa böyle bir koku olur mu? İşin ilginç yanı aracın içinde koku his ediliyor dışına çıkıldığında bir koku yok. benzin havalandırmasına, eksoza, bujilere(sonrasında onlarıda değştirdim)baktırdım herhangi sorun yok. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• bende lpg taktırmayı düşünüyorum lütfen yardım
  • aracım opel vectra 20cd 98 ne uygun olur
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.