Şimdi Ara

Tasarım İçin Yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar trakya bölgesini tanıtan sitem hakkında yorumlarınızı bekliyorum...

www.trakya.info

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nasyonalite -- 17 Temmuz 2007; 14:17:15 >

• oldukça başarılı tebrikler
  • tekirdağda askerlik yaptım şimdi bana hatırlattın

siteni beğendim

başarilar
  • guzel olmus.
  • Çok güzel olmuş tebrikler
  • ellerine saglık güzel olmuş... Birşey sorcam eger cevaplarsan sevinirim. Bende site yapıyorum fakat yaptıgım sitelerde hazır template kullanıyorum sorum şudur?

Sitenin Templatesini sen mi hazırladın ?
    Hangi Programla Hazırladın?
    Ben Template yaparken herbiri birdaga kayıyo o yüzden hazır template kullanıyorum zaten. Bilgi verirsen veya kaynak verirsen sevinirim. Aklımda süper templateler var
  • çok güzel omuş bravo
  • tasarım olarak değil içerik olarak söylemek istiyorum bikaç şey. bi index yapsan tam süper olur. şöyle hareketli bişeyler. vel anasayfaya bikaç bşiey daha eklesen. haberler felan. + olarak eklenecek çok şeyler var. mesela bi hava durumu. tekirdağ, edirne ve kırklarelini kapsayan bi hava durumu güzel olur. mesela bi analog saat koyabilirsin. ziyaretçi sayısı. ayrıca bi ziyaretçi defteri de koyabilirsin.. forumu yeni gördüm. ama foruma pek gircekelrine sanmam. sadece bi bakarlar. ama umarım hızlı bi şekilde ilerler site
  • hoş tasarım gerçekten
  • güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık.
  • Harika...
    ama forumuda kendi hostuna kursaymışın...neyse sağlık olsun...forum kurulumunda felan yardımcı olurum...hostta alanım yok diyorsan yine baakrız bi çaresine :D :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: hackercesur

ellerine saglık güzel olmuş... Birşey sorcam eger cevaplarsan sevinirim. Bende site yapıyorum fakat yaptıgım sitelerde hazır template kullanıyorum sorum şudur?

Sitenin Templatesini sen mi hazırladın ?
    Hangi Programla Hazırladın?
    Ben Template yaparken herbiri birdaga kayıyo o yüzden hazır template kullanıyorum zaten. Bilgi verirsen veya kaynak verirsen sevinirim. Aklımda süper templateler var

Dostum sitenin tasarımı tamamen özgündür. Template kullanmadım mizanpaj tecrübemden yararlandım. (Günlük Siyasi bir gazetede Operatörlük yaptım)

Ayrıca Grafik Tasarım MYO'dan mezunum. Site Dreamveawer + Photoshop ile yapıldı. Bu işin okulunu okuduğum için aslında bu tasarım beni tatmin etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nasyonalite -- 21 Temmuz 2007; 12:25:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: demirkandemir

tasarım olarak değil içerik olarak söylemek istiyorum bikaç şey. bi index yapsan tam süper olur. şöyle hareketli bişeyler. vel anasayfaya bikaç bşiey daha eklesen. haberler felan. + olarak eklenecek çok şeyler var. mesela bi hava durumu. tekirdağ, edirne ve kırklarelini kapsayan bi hava durumu güzel olur. mesela bi analog saat koyabilirsin. ziyaretçi sayısı. ayrıca bi ziyaretçi defteri de koyabilirsin.. forumu yeni gördüm. ama foruma pek gircekelrine sanmam. sadece bi bakarlar. ama umarım hızlı bi şekilde ilerler site

Merhaba,

İndexten kastın giriş sayfası gibi bişeylermi acaba tam anlayamadım dostum. Yakında PHP Hosting ve MYSQL alıcam forum daha kaliteli bişi olucak. Hava durumu güzel bir tavsiye değerlendiricem.

Haberlere gelince ben istanbuldayım. Daha önce gazetede çalıştım. Haber yazabilirim ama istanbulda olduğum için sürekli güncel tutamam diye haber koymadım. Ama yerel gazetelerden haberlerini link vermek şartıyla yayınlayabilirsem benim için güzel olacak

• indexle kastettiğim aynen dediğin gibi. şöyle photoshopta hazırlanmış, sitende ele aldığın 3 ilin en güzel tek yapıtlarını güzel bi şekilde photoshopta birleştirip güzel bi giriş sayfası iyi olur. diğer sitelerden örnek bakabilirsin. veya artık bu senin yaratıcılığına kalmış. zaten bak anlıyomuşun da..

site biraz daha iyi yerlerde olsa 2 tane yerel gazete sponsor olsa güzel bi HABERLER bölümü açabilirsin. aslında bunun için sponsor felan olmaya gerek yok bence. nasıl olsa onların da reklamı olcak. ama anasayfa biraz daha geliştirilmeli diye düşünüyorum...

tasarım sade ve güzel. ama bunun okulunu okuduysan eğer, bu sana pek yakışmaz. zaten kendin de diyosun 'pek tatmin olmadım' diye. kendine güveniyosan daha güzel tasarımlar yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkandemir -- 21 Temmuz 2007; 12:48:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: demirkandemir

indexle kastettiğim aynen dediğin gibi. şöyle photoshopta hazırlanmış, sitende ele aldığın 3 ilin en güzel tek yapıtlarını güzel bi şekilde photoshopta birleştirip güzel bi giriş sayfası iyi olur. diğer sitelerden örnek bakabilirsin. veya artık bu senin yaratıcılığına kalmış. zaten bak anlıyomuşun da..

site biraz daha iyi yerlerde olsa 2 tane yerel gazete sponsor olsa güzel bi HABERLER bölümü açabilirsin. aslında bunun için sponsor felan olmaya gerek yok bence. nasıl olsa onların da reklamı olcak. ama anasayfa biraz daha geliştirilmeli diye düşünüyorum...

tasarım sade ve güzel. ama bunun okulunu okuduysan eğer, bu sana pek yakışmaz. zaten kendin de diyosun 'pek tatmin olmadım' diye. kendine güveniyosan daha güzel tasarımlar yapabilirsin

Saol dotum yorumların için.

Sitenin tasarımını bilerek sade tuttum. Bunun nedeni yazı ve tipografi dersinde öğrendiğim şeylerdi. Bize bu derste öğretilen; verilmek istenen mesajı en iyi iletmek sade kolay ve anlaşılır tasarımlar ile gerçekleşir olmasıydı. Bende Çok ayrıntıdan ziyade kolay ve anlaşılır olması için çalıştım. Farklı tasarımlarda olabilirdi dediğin gibi

Edit: Kullanıcı adım değişti artık bu kullanıcı adından yazışmalarımı yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technologs -- 21 Temmuz 2007; 14:55:32 >

• www.trakyagazetesi.com.tr sitesi var. veya daha birçok trakyayı kapsayan gazeteler var. büyük gazeteler haber kodu yapıp sitelerine koyuyolar. isteyen site sahipleri bu kodu 2 saniyede sitesine koyuyolar. ama trakya ile ilgili gazetelerin böyle bi uygulaması var mı bilmiyorum. ama sen daha çok ordan haberler değil de oraları tanıtma amaçlı yaptığın için bununla pek fazla uğraşmana gerek yok. kodu koyarsın olur biter.

ve biraz daha resim koymanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.