Şimdi Ara

Tasarımı Hoş Net Sesli, Çok Yüksek Ses Vermeyen Bir Müzik Sistemi Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, salonum 45 m2, oturma grubu, 30 m2 lik kısma yayılmış durumda. Epey bir araştırdım ama şöyle kompakt birşey bulamadım. Modelleri bilmediğimden sanırım. Açıkcası tam istediğim şey, fazla yer kaplamayan, 5+1, dış tasarımı hoş (ince tasarımlardan olursa iyi olur), sütün şeklinde olmayan ses sistemleri ve dvd'si. Salonun ahengini bozmamak için tasarımı da epey önemli benim için.

Sesin netliği önemli ama ses gücü çok önemli değil bangır bangır birşey dinlemem zaten. Bir de hd girişi falan tam plazma t.v.den tam performans alacak şekilde bir şey olması önemli.

Edit : Fiyat aralığı 250-1000 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harika1 -- 15 Ekim 2009; 12:31:57 >

• http://www.sony.com.tr/product/hcs-surround-kit---dvd-player/bdv-e300

bu cihaz aradığınız kriterlere uyuyor gibi...tasarımı bence şık küle tipi hopları yok blu-ray oynatıcı aynı zamanda hatta dd true ve dts ma olmasıda dikkatimi çekti ama salon çok büyük ses anlamında yetmeye bilir ama sizinde öle çok ses istemediğinizi düşünürsek bu cihaza bir bakın derim... 1 optik 1 coaxial girişiylede dıgıtal 2 tane dış bağlantı yapmakta mümkün
  • Evet gayet güzelmiş fiyat 1300 gibi sanırım.
  • okadarını bilemiyecem artık ama sizin kriterlere uyuyor...

kolay gelsin şimdiden
  • Saolasın, başta model çokmuş gibi geliyor ama sonra yetersiz olduğu görülüyor.
  • bu sistem haftalık kampanyada 900 ytl ye inmişti ama stoklarda tükendi görünüyor şu anda

HTS6600
  • quote:

Orijinalden alıntı: NumanB

bu sistem haftalık kampanyada 900 ytl ye inmişti ama stoklarda tükendi görünüyor şu anda

HTS6600

doğru iyi bir seçim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses sisteminden ses çok az çıkıyor
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.