Şimdi Ara

TASARIMINI YAPTIĞIM İNTERNET SİTESİNİ İNTERNETE NASIL YÜKLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TASARIMINI YAPTIĞIM İNTERNET SİTESİNİ İNTERNETE NASIL YÜKLERİM. Bir yardım edin host ve domain işlerini anlatır mısınız. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Receptim

TASARIMINI YAPTIĞIM İNTERNET SİTESİNİ İNTERNETE NASIL YÜKLERİM. Bir yardım edin host ve domain işlerini anlatır mısınız. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Merhaba;

Web sitenizi yayınlayabilmeniz için sizin de belirttiğiniz gibi Domain ( alan adı ) ve hosting'e ihtiyaç duymaktasınız. Bu konuda bir hosting sağlayıcısı ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Tarafınıza bu konuda biz yardımcı olabiliriz,

.COM ve .NET uzantılı alan adı tescil işlemi yıllık 15,95 TL'ye ve web hosting hizmeti ise yıllık 15 TL'den başlayan fiyatlarla müşterilerinizin hizmetindedir,

Web sitemizden ayrıntılara ulaşabilir ve ihtiyaç duyduğunuz paketin siparişini verebilirsiniz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    Web/Ticket:http://www.proirc.net/
    destek@proirc.org / 0 506 965 84 25
    Alper İZGÜDEN

• sanıldığı kadar zor değildir hocam dilersen PM at domain alma konusunda ve host temini için yardımcı olabilirim.
  • ProIrc ve SinneR38 e teşekkürler eğer doküman olarak yardımcı olunursa sevinirim. Biraz araştırdım nette FileZilla diye bir program var. Onunla biraz uğraştım ancak birşey yapamadım. Bir host aldım ancak domain yok amacım belli bir süre deneme yapmak ve ya uygun olursa satın almak ticari amaçlı düşünüyorum. Başta belirttiğim gibi doküman olarak yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Şimdiden sağ olun.
  • quote:

ProIrc ve SinneR38 e teşekkürler eğer doküman olarak yardımcı olunursa sevinirim. Biraz araştırdım nette FileZilla diye bir program var. Onunla biraz uğraştım ancak birşey yapamadım. Bir host aldım ancak domain yok amacım belli bir süre deneme yapmak ve ya uygun olursa satın almak ticari amaçlı düşünüyorum. Başta belirttiğim gibi doküman olarak yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Şimdiden sağ olun.

kardeşim PM at istersen elimdeki domainlerden beğendiğin olursa sana satarım ya da belli bir süre kiralarsın daha sonra satın alırsın uyarsa mesaj at dilersen ben sana site kurar teslim ederim

Filezilla FTp programıdır host sunucuya kurulum tema eklenti dosyalarını göndererek kurarsın

Database (veritabanı) oluşturursun

Domaine ns yönlendirmesi yaparak en fazla 24 saat içerisinde siten açılır

kuracağın sisteme göre panelde her türlü ayarlamaları yapabilirsin. Takıldıpın yerleri ya da ne yükleyeceksen belirt yardımcı olayım.

• quote:

ProIrc ve SinneR38 e teşekkürler eğer doküman olarak yardımcı olunursa sevinirim. Biraz araştırdım nette FileZilla diye bir program var. Onunla biraz uğraştım ancak birşey yapamadım. Bir host aldım ancak domain yok amacım belli bir süre deneme yapmak ve ya uygun olursa satın almak ticari amaçlı düşünüyorum. Başta belirttiğim gibi doküman olarak yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Şimdiden sağ olun.

Merhaba;

Hosting hizmeti, alana adı ( domain ) olmaksızın static IP satın almadığınız sürece çalışmayacaktır. Hosting ile domain birlikte çalışan sistemlerdir.

Bu konuda bir döküman arıyorsanız, Google size rehberlik edecektir.

Onun dışında, aldığınız hizmet ile birlikte 7 gün 24 saat ücretsiz destek ekibimizden de destek alma hizmetine sahip olacaksınız. Bu da, sorularınızın yanıtlanması veya öğrenmek istediklerinizi öğrenmeniz için tarafınıza yardımcı olacaktır.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.